Şimdi Ara

=> Nokia 603 | Belle FP2 - 1 GHz - 3.5' CB - MikroSIM - 720p - 5MP - NFC <= (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
960
Cevap
8
Favori
89.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oca57

beyazın arka kapagı yanlıs hatırlamıyorsam paklaktı yanıbır tahtaya vurulmus vernık mısalıydı elden kaydıgı ıcın bende siyahını aldım memnunm bakalım :D ama bı yerde kılıf lazım su alete :D

ya bırsey soracam ovıden dosya ındırme hakkım dolmus uye olup oturum acmamı ıstıyor uye olanlar vardır ucret konusunda yardımcı olurlarsa sevınırım sadece dosya ındırırken mı ucret kesıyor yadaher turlu mukarar veremedım uye olup olmamaya....

Dosya indirirken ücretli değil sadece paralı uygulamalarda ücret kesiliyor.
  • Cihazi 3 gundur kullaniyorum.Vatandan aldim,kesinlikle cok iyi bir cihaz.720P kaydicok iyi,fotograf cekimi de oyle.Hiz olarak yeterli ama 1 ghz hizini yansitmiyor,800 mhz'lik bir cihaz kullaniyormussunuz gibi bir his veriyor.Oyun performansi cok iyi.Indirdigim tum hd oyunlari sorunsuz acti.Video performansi olarak ise cihaz mukemmel kesinlikle cok iyi.720P mkv oynatabiliyor.1080P denemedim ama buyuk ihtimalle 1080P mp4'leri takilarak oynatabilir.Tek sevmedigim ozellik video player bulamadim,altyazi koyamiyorum videoya.
    Bu arada cihazda flash lite var ancak Flash Player hissi veriyor.Herhangi bir siteye girip video,film,dizi izleyebiliyorsunuz.Bu yonunden cok iyi.Ancak tek bulamadigim altyazi acabilen bir video player.Acaba oneriniz var mi hic?

Bu telefonun satmamasinin asil nedeni ise insanlarin artik Nokia'dan ders almalari.Ayriyetten birkac yil once yuzbinlerce kez alinan 5800 telefonunun da buna etkisi vardir.Ancak Nokia'yi tebrik etmek lazim bu fiyata bu telefonu yaptiklari icin.Gercekten cok yeterli bir telefon.Herkee tavsiye ederim.

Bu arada micro sim karti kendim kestim,normalde Turkcell'e yaptirtcaktim ama Pazar gunuydu ben de dayanamadim kestim kendim, 30 dakikada yapiliyor.Bir de bir ipucu vereyim bicak ve maket bicagi kullanin,sim cardin kenarlarinda hic gereksiz plastik birakmayin.Bir de geriye kalan parcalari saklayin tabi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Orijinalden alıntı: mdagcan

Bakalım bende cumartesi vatanın indiriminden aldım bi tane 530 a ama sipariş takibinde görünmüyor aradım sitede sorun varmış.

ayrıca vatan nedense %25 indirimleri eldeki kalan malları tüketmek için yapıyor sanırım cumartesi sabah erken saatde internet üzerinden sipariş vermiştim öğlene doğru tekrar baktığımda telefon yoktu . stokta kalmamış felanda demiyor sanki yok öyle bir model

neyse elime ulaşsın bizde deneyelim merak ettim

Beyaz renk mi aldiniz Vatan'dan yoksa siyah mi?Ben vatana gittigimde ikisini de alime aldim ve beyazin daha cok elimden kaydigini,siyahin ise elime tam oturdugunu gorup siyah olani aldim.

Beyaz aldım .. kendim için alsam siyah alırdım ama eşime aldım . oda beyaz istiyordu.. yarın bi hafta oluyor sipariş vereli ama hala siparişiniz hazırlanıyor diyor vatanın sitesinde .. bi haftadır kaç kere değişti kargonun geleceği yer bi maraş oldu bi topkapı en son izmir bornova görünüyor :) .. ama bi ara benim telefon ve sd kart yerine 22" monitor ve hpnin i3 işlemcili kasası vardı ... sonra yeniden değiştirdiler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

quote:

Bakalım bende cumartesi vatanın indiriminden aldım bi tane 530 a ama sipariş takibinde görünmüyor aradım sitede sorun varmış.

ayrıca vatan nedense %25 indirimleri eldeki kalan malları tüketmek için yapıyor sanırım cumartesi sabah erken saatde internet üzerinden sipariş vermiştim öğlene doğru tekrar baktığımda telefon yoktu . stokta kalmamış felanda demiyor sanki yok öyle bir model

neyse elime ulaşsın bizde deneyelim merak ettim

Beyaz renk mi aldiniz Vatan'dan yoksa siyah mi?Ben vatana gittigimde ikisini de alime aldim ve beyazin daha cok elimden kaydigini,siyahin ise elime tam oturdugunu gorup siyah olani aldim.

Beyaz aldım .. kendim için alsam siyah alırdım ama eşime aldım . oda beyaz istiyordu.. yarın bi hafta oluyor sipariş vereli ama hala siparişiniz hazırlanıyor diyor vatanın sitesinde .. bi haftadır kaç kere değişti kargonun geleceği yer bi maraş oldu bi topkapı en son izmir bornova görünüyor :) .. ama bi ara benim telefon ve sd kart yerine 22" monitor ve hpnin i3 işlemcili kasası vardı ... sonra yeniden değiştirdiler

evet daha uygun bir renk bayanlar için arkası iphone 3gs gibi kap alındığında elden kaymaz.Vatanın internet sipatişleri hakkında bir bilgim yok vatana gidip almsyı tercih ediyorum.Bu arada hayırlı olsun şimdiden

• ...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

...............

• ....... yorum yokk......
  • Güzel telefon ama uygun yazılım bulamadım pek.
  • telefonu kullanan arkadaşlardan ricam; ahizesinden kulağa gelen ses nasıl düşük mü, yüksek mi, boğuk mu, net mi? ses ayarını sonuna kadar açtığınızda sesin yüksekliği kulağınızı rahatsız edecek düzeyde mi? yardımcı olursanız sevinirim..
  • Ahizeden gelen seste bir problem yok. Sesi yeterli düzeyde ve anlaşılır şekilde geliyor. Çok çok kaliteli diyemeyeceğim ama ortanın üzerinde sayılır.
  • bu telefonu 2 gün sonra alacağım ama bir sıkıntım var ve kimse bundan bahsetmemiş. mesaj yazma şekli nasıl acaba onu açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berna1996

bu telefonu 2 gün sonra alacağım ama bir sıkıntım var ve kimse bundan bahsetmemiş. mesaj yazma şekli nasıl acaba onu açıklayabilir misiniz?

Klavyesi kotu begenmedim.Ama alisirsiniz.
  • peki mesaj yazarken klavyeyi normal tuş moduna ayarlayabiliyor muyuz yoksa sadece yana dönünce mi değişiyor
  • yanlış attım silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 25 Mart 2012; 11:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berna1996

peki mesaj yazarken klavyeyi normal tuş moduna ayarlayabiliyor muyuz yoksa sadece yana dönünce mi değişiyor

Hem alfasayısal (dikey konumda) ekran klavyesi, hemde (yatay konumda) tam klavye qwerty ile kullanmak münkün eğer soru buysa...
    siyah-fuşya güzel kombin olmuş
  • Mesaj yazarken çıkan qwerty klavyeyi birisi kullanıp videoya çekebilir mi rica etsem ?
  • vatanda dün bonus ve access'e ya da nakit paraya 530 tl'ye gördüydüm, bugün 530 tl nakit parayla almaya gittim 590 tl dediler. halbuki ayın 25'inde de indirim devam ediyordu. dün 530 tl'ydi dedim. öyle bir şey yok dedi arkadaş. beni salak sandı herhalde. ben de almadım tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzzer

vatanda dün bonus ve access'e ya da nakit paraya 530 tl'ye gördüydüm, bugün 530 tl nakit parayla almaya gittim 590 tl dediler. halbuki ayın 25'inde de indirim devam ediyordu. dün 530 tl'ydi dedim. öyle bir şey yok dedi arkadaş. beni salak sandı herhalde. ben de almadım tabi ki.

Keşke gazeteyi alıp götürseydin.Adamları bir hafta eğitime tutup satış danışmanı diye dikiyorlar oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Mesaj yazarken çıkan qwerty klavyeyi birisi kullanıp videoya çekebilir mi rica etsem ?

Tamam hocam müsait olursam bu akşam çekerim.Olmazsa yarın hallederim.
  • ben klavyede dıkken zorlanıyordum cevırıp yazması bıraz farklı oluyor su an alfasayısalı actım ve t9 la yazıyorum acaba skayp gıbı bır uygulama var mı varsa cok rahat yazılabılır....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.