Şimdi Ara

Nokia 603 Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu henüz bu gün aldım. Evimde kablosuz modemim mevcut. Kuzenimin telefonundan wifi ile internete girebiliyorum ama kendi telefonumdan giremiyorum. Ağı buluyor kendi telefonum. Şifreyi yazıp bağlanmaya çalıştığımda, bağlanılamıyor wifi ağı bulunamıyor diyo. ne yapmam gerekiyor. bilgi verirseniz sevinirim.

• bi allahın kulu cevap versin ya lütfen.
  • Telefonun modemle olan sinyal gücü ne durumda.Zayıf diyorsa yada %30 un altındaysa kopmalar olabiliyor.Yada düşürmüşseniz veya çarpmışsanız wifi anteni zedelenmiş olabilir.N79 da bu sorunu yaşamıştım.
  • yok daha telefonu yeni aldım. modemle aynı odadayım sinyal seviyesi çok yüksek. ama bir türlü bağlanıtı kurulamıyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
  • modeme telefonun mac adresini girip, izin vermelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

modeme telefonun mac adresini girip, izin vermelisiniz.

ona nasıl olacak. ayrıntılı söylersen kardeşim iyi olur.
  • modemin 192... diye giden adresinden Kablosuz -- MAC Filtreleme menüsüne *#62209526# bu kod ile telefondan baktığım mac adresini kaydettim yani izin verdim ama yinede olmuyor. izin verdikten sonra modeme reset falan mı atmak gerekiyor acaba veya telefona. ne yapmam gerektiğini söylermisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun MAC, adresini modemine tanıttıktan sonra modemi açıp kapat. 192.. diye başlayan yerde sen mac adresini yazdıktan sonra save butonuna basmayı unutmuş olabilirsin. ya da modemi kurduktan sonra bilgisayarına modemin uygylaması yüklenmiş olması lazım. o uygulamadan da mac adresini tanıtabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazurat -- 29 Mayıs 2012; 17:46:35 >
  • Selamlar Arkadaşlar,

Sorun nokia nın yeni modellerinde wep şifreleme desteği ile ilgili anladığım kadarı ile modem şifrenizi WPA veya WPA2 yapmanız halinde bu sorun düzeliyor.

İyi çalışmalar,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.