Bildirim
nokia 6120 tavsiyeleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sar oranı çok yüksek. bedava verseler almam....
bu olayı olduktan sonra isterse uçak kullanabilsin beni ilgilendirmez...
ps: bilmeyenler için söylemek isterim 6120 sar oranı = 1,18 (1,19 olanı da var)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 5 Ocak 2008; 14:52:35 > -
KARDEŞ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN SAĞOL AMA BEN ZATEN TELEFONU ÇOK YANIMDA TAŞIMIYORUM FAZLADA KONUŞMA YAPMIYORUM -
Nokia 6120 Classic;
- HSDPA desteği
- Symbian OS 9.2 işletim sistemi
- 369 MHz ARM11 işlemci
- 2.0 inç 240x320 piksel 16 milyon renk ekran
- 320x240 piksel video kaydı
gibi özelliklerle ön plana çıkan bir telefondur. Ancak telefonun fotoğraf kalitesi beklentilerini karşılayamayabilir. Bunun yanında SAR değeri 1'in üzerinde. -
arkadasım oyle bir soylemişsin ki sanki bu sar değeri ölümcül bir seviyede.Bizde telefon araştırıyoruz ve sar değeri 2 nin altında olduğu müddetçe sorun teşkil etmez.En çok satılan telefonlardan N73 bile 1 W/kg civarındadır
quote:
Orjinalden alıntı: otantic76
-
2mp kamerası dışında herşeyi yeterli... -
2.0 mp kamera telefona yakışmamış... -
kardeş zaten kamera 3.0 mp flan olsaydı telefon da bu kadar ucuz olmazdı nokia bir şeyi de tam yapmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: mustist81
arkadasım oyle bir soylemişsin ki sanki bu sar değeri ölümcül bir seviyede.Bizde telefon araştırıyoruz ve sar değeri 2 nin altında olduğu müddetçe sorun teşkil etmez.En çok satılan telefonlardan N73 bile 1 W/kg civarındadır
quote:
Orjinalden alıntı: otantic76
zaten 2 nin üzerinden olan telefon satılamaz ki...
benden söylemesi...paşa gönlünüz bilir..
-
yani sar değeri az olunca radyasyon az mı zannediyosun aradaki fark ne farkeder sonuçta ikiside zararlı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X