Şimdi Ara

Nokia 6125 telefon nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nokia 6125 cep telefonu almak istiyorum. bu cihazı kullanan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. özellikle hafıza kart desteği ve karşılaşılan problemler yani artıları ve eksileri ile ilgili yorumlar bekliyorum

• Okulumdan bi arkadaşım kullanıyo memnun şu anda. galiba 1.3 Hafıza kartı var galiba. Bayağıda yükseltiliyor ve şu anda bi sorun çıkmamış kendisi tarafından.
  • Nokia 6125:

-1.3 Megapiksel kamera
    -MicroSD hafıza kartı desteği(1 GB'a kadar olması lazım)
    -262.144 renkli 128x160 piksel ekran
    -Bluetooth
    -Görsel Radyo
  •  Nokia 6125 telefon nasıldır?

Valla öyle çok ahım şahım bir model değil ama tipi falan hoşuna gittiyse alınabilir.
  • şu konuyu bir yukarı taşıyayım...arakadaşlar 6125 tam ekran resim çekiyormu ve resim kalitesi nasıldır(1.3 mp oldupunu biliyorum ama çekim kalitesini merak ediyorum)pil süresi ne kadar gidiyor...eşime almaya değecek bir telefonmu(0 tel.olması bakımından)...
  • Şebeke: Quadband (GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    EDGE desteği: Var
    Boyut ve ağırlık: 90 x 46 x 23.6 mm / 98 gr
    Ekran: 128 x 160 piksel 262.144 renk TFT
    Hafıza: 11 MB dahili + microSD desteği
    Kamera: 1.3 MP
    Video kaydı: 176x144 piksel
    Batarya: 820 mAH Lityum iyon, 280 saate kadar bekleme / 5 saate kadar konuşma süresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

şu konuyu bir yukarı taşıyayım...arakadaşlar 6125 tam ekran resim çekiyormu ve resim kalitesi nasıldır(1.3 mp oldupunu biliyorum ama çekim kalitesini merak ediyorum)pil süresi ne kadar gidiyor...eşime almaya değecek bir telefonmu(0 tel.olması bakımından)...

mesela bu sorular
  • Telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=Nokia+6125&m=text
  • AbartıLacak bir teLEfon değil ama yinede alınabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=Nokia+6125&m=text

saol dostum.... da bunu kullanan biri yokmu???tam ekran foto çekiyormu???duvar kağıdı olarak tam ekran foto kullandığını gördüm ama çekim olarak foto,video için tam ekran kullanılabiliyormu 6125??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 3 Mart 2007; 13:06:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

şu konuyu bir yukarı taşıyayım...arakadaşlar 6125 tam ekran resim çekiyormu ve resim kalitesi nasıldır(1.3 mp oldupunu biliyorum ama çekim kalitesini merak ediyorum)pil süresi ne kadar gidiyor...eşime almaya değecek bir telefonmu(0 tel.olması bakımından)...

bu telefonu kullanıp da cevaplayacak kimse varmı bu forumda arkadaşlar???bunun yerine temiz bir 6230i mi alsam yoksa eşime???sanki kapaklı bir model oalrak fena değil gibi geliyor bana
  • Hocam bende çok araştırdım ama böyle kullanan kurcalayan birilerinin yorumları önemli karar veremiyor insan. Ufak bi hort olsun belki birileri çıkar bişey der.
  • bence 6230 daha güzel ama seçim sizin
  • 6125 güzeldir.yani şarjı 6131 gibi 1 gün bitmiyor

Nokia 6125 telefon nasıldır?
  • Arkadaslar, konunun başlığında da görüldüğü gibi arkadaşımız,
    6125 nasıldır? iyimidir, kötümüdür? kullananlar ne düşünüyor?
    Video çekimleri, fotoğrafları nasıldır?
    Şarj problemi varmıdır vb sorularına yanıt arıyor.

Siz kalkmışsınız o daha iyi bu daha iyi, abartılacak bir tlf değil falan demişsiniz. Size 6125 süper harika dememiş zaten arkadaş. Nasıl demiş? Abartıyı da nerden çıkardınız anlayamıyorum.

Bende şuan sipariş vermek üzereyim bir fikir edinmek için konuyu okudum hayret yani şu cevaplara...
    Fikriniz yoksa yazmayın. Varsa olumlu olumsuz yanlarını söyleyin, bizde pişman olmayalım aldıktan sonra.

Not : 6230 u öneren arkadaşta çok dikkatli sanırım.
    İlk olarak birisi klasik bar tipi telefon, diğeri katlanır, kapaklı telefon.
    64k ekran olmasıyla, ses kayıt olmamasıyla, 99 gr gibi ağırlığıyla bence 6125 den daha geride bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 24 Ağustos 2007; 16:29:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.