Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Beyler sonunda ben de aranıza katıldım

hayırlı olsun sanada
  • Sero onun için 3gp converter gibi programlar var onlardan bulmamız gerekecek
  • quote:

Sero onun için 3gp converter gibi programlar var onlardan bulmamız gerekecek

ok.nerden buluruz ?yada bulursan bana PM lermisin.Bu arada PM attım.Kusura bakma daha yeni gördüm.
    telefonun şarjı da iyiymiş ..sabahtan beri karıştırıyorum hala full..Ama Mp3 ün birini dinlerken 2 defa ana ekrana döndü cihaz.fakat hep aynı şarkıda yaptığı için pek takmadım.sanırım şarkıda problem var yada kartta bad sektör olabilir o bölgede.flaş olayı pek problem değil ,6680 de flaşla çekilenden daha güzel çekiyor oda ışığında bu cihaz.telefon hafızası biraz yüksek olsaymış daha iyi olacakmış.çok az gerçekten.birde van ında dediği gibi hafıza kartını çıkartınca bazı ayarlar ilk haline dönüyor.mesela zil sesi nokia tune oluyor tekrar ayarlamak lazım.başka bir sorun görmedim ben

• biraz geç gördüm konuyu,
    http://forum.donanimhaber.com/m_9366524/tm.htm
    beyler şu konudan bi anlayan varmı?? 6630 ile 6233 ün kişi listesindeki kayıt biçimi falan mı farklı?? neden eski kayıtları yeni telefona atamıyorum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

biraz geç gördüm konuyu,
    http://forum.donanimhaber.com/m_9366524/tm.htm
    beyler şu konudan bi anlayan varmı?? 6630 ile 6233 ün kişi listesindeki kayıt biçimi falan mı farklı?? neden eski kayıtları yeni telefona atamıyorum??

sanırım atılmıyor.bende de 6680 vardı.rehberi karta yedeklemiştim ve pc suit ile bilgisayara atmıştım.ama 6233 için denemedim.usb kablom yok.yoksa pc suit ile denerdim.bence bir dene.ama sanırım symbian olduğu için 6630 dosyalama sitemi farklı olabilir.
  • 6630 ile farklı kayıt düzeni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

biz bu 6233 topiğini canlandıramayacağız herhaldebari bir soru sorayım genel olarak...
    bilgisayarımda daha önce indirdiğim video klipler vardı.winamp dosyaları şeklinde tabi.bugün 6233 e attım ve uymadı...winamp video dosyalarını 6233 yada series 40 da izleyebilmek için ne yapmak gerekiyor.yani uzantısını mp4 yada 3gp gibi değiştirebiliyormuyuz?

cevap alamadım ama neyse...3gp converter ve series 40(6233,6270,6280) için java uygulamalrını (mesela kullanışlı bir sözlük) nerden bulurum arkadaşlar???
  • beyler 2gb kart ve card reader ı nerden en ucuz kaça bulabilrim???
  • Arkadaşlar ben telefonu 17.09.2006 tarihinde aldım.

Fakat *#06# yapınca tarih 15.05.2006 çıkışı gözüküyor.Bunun herhangi bir eksi yanı olur mu?

Garantide sorun çıkartır mı?Ayrıca ben telefonu distrübütörden değil(kvk,genpa) Nokia Shop dan aldım.Garanti hakkında sorun çıkarır mı?
  • o çıkan üretim tarihi
    bende bir ay önce aldım ama 5. ay görünüyo
    hiçbir eksi yanı yok hiç bir sorun çıkmaz...!
    zaten alanların geneli distribütör harici magzalardan alıyor...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 19 Eylül 2006; 12:45:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

quote:

Sero onun için 3gp converter gibi programlar var onlardan bulmamız gerekecek

ok.nerden buluruz ?yada bulursan bana PM lermisin.Bu arada PM attım.Kusura bakma daha yeni gördüm.
    telefonun şarjı da iyiymiş ..sabahtan beri karıştırıyorum hala full..Ama Mp3 ün birini dinlerken 2 defa ana ekrana döndü cihaz.fakat hep aynı şarkıda yaptığı için pek takmadım.sanırım şarkıda problem var yada kartta bad sektör olabilir o bölgede.flaş olayı pek problem değil ,6680 de flaşla çekilenden daha güzel çekiyor oda ışığında bu cihaz.telefon hafızası biraz yüksek olsaymış daha iyi olacakmış.çok az gerçekten.birde van ında dediği gibi hafıza kartını çıkartınca bazı ayarlar ilk haline dönüyor.mesela zil sesi nokia tune oluyor tekrar ayarlamak lazım.başka bir sorun görmedim ben

bak onu üst konularda bulabilirsin
    bende nerde bilmiyorum ama görmüştüm

olmadı aramada imtoo diye arat sanırım oydu

o da olmadı maviates nickli arkadaştan pm le yardım iste...!

• Bir sorum daha olucak zil seslerinde çalan zili seçmeme rağmen telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra yükseliyor.Acaba telefonda mı bir sorun var yoksa ben de mi?

Bu arada bu forumdan öğrenerek siyah bir duvar kağıdı yaptım ve ölü pixel var mı diye baktım.Çook şükür yok.
  • quote:

Arkadaşlar ben telefonu 17.09.2006 tarihinde aldım.

Fakat *#06# yapınca tarih 15.05.2006 çıkışı gözüküyor.Bunun herhangi bir eksi yanı olur mu?

Garantide sorun çıkartır mı?Ayrıca ben telefonu distrübütörden değil(kvk,genpa) Nokia Shop dan aldım.Garanti hakkında sorun çıkarır mı?

eksi yanı olmaz,çünkü o telefonun üretim tarihi değil,telefonun flaşının ve versiyon yükleme tarihi.üretim tarihi daha ileriki aylardadır.üretim tarihini de gösteren başka birkod vardır ama unuttum,eğer bulabilirsem yazarım.servisler artık teleservis üzerinden birleşti dolayısıyla garantinde herhangi bir sorun çıkmaz.o çıkan kısık ses bende yok.önemli birşey değildir zaten.
    @ScORphY saol.java ile ilgili topic açılmıi S.E sayfasında üst konu

• Hala tema göremiyorum ben konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Hala tema göremiyorum ben konuda.

bu siteden baktınmı...bir dünya tema var burda
    http://gallery.mobile9.com/c/series-40-3rd-ed-themes/27/
  • Bakıyorum şimdi TŞK.
  • quote:

Bir sorum daha olucak zil seslerinde çalan zili seçmeme rağmen telefon çalmaya başladığında 2 sn. kadar kısık sonra yükseliyor.Acaba telefonda mı bir sorun var yoksa ben de mi?

Bu arada bu forumdan öğrenerek siyah bir duvar kağıdı yaptım ve ölü pixel var mı diye baktım.Çook şükür yok.

senin dediğin sorun değil
    bi kaç telefonda daha vardı
    hoparlör sesi çok yüksek olduğu için
    hoparlöre zarar vermemek amacıyla ilk başta biraz kısık sonra yüksek çalıyo
    6230i de bu süre 5 sn idi
    ama sero bende yok demiş onla detaylı olarak bi görüş istersen...!
  • Arkadaşlar demin Turkcell teknik destek hattını aradım.Ordaki bir yetkili ile görüştüm,zil sesinin ilk başta düşük sesle çıkması Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ile yaptığımız çalışmalar sonucu kararlaştırılmıştır.Çevreye vereceği gürültü kirliliğini engellemek için olduğunu söyledi.

Ama yine de kullanan arkadaşlar @Sero^73 ve @van_hoijdonk sizlerden tekrar bir nokia tune(onda en fazla belli oluyo) yapıp denemenizi rica ediyorum.Gerçekten böyle bir durum yüzünden mi kısık çıkıyor ilk başta diye.

Telefon hakkında bir sorusu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.Kesinlikle de siyah renk olanını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 20 Eylül 2006; 9:41:42 >
  • 3250 ile bi karşılaştırma yaptınmı
    ve telefon ekranındaki resim kalitesi bakımından w810i ile bir karşılaştırma yaptınmı

telefonu inceledim anacak kısa bi süre
    yakında alabilirim ama kafama en çok takılan konular bunlar hemen hemen
    6230i kullandım 1,5 sene ve en beğendiğim telefondu kullandıklarım içinde
    kamera ve ses yönünden daha üstünü olduğunu düşünürsek güzel biseçim olacak gibi
    6230i den başka ne gibi özellikleri fazla acaba...!
    mesela mesaj kapasitesi 6230i de 100 taneydi
    ses 5 sn kısık sonra yüksek geliyordu
    oyun yüklenemiyordu....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 20 Eylül 2006; 18:59:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

3250 ile bi karşılaştırma yaptınmı
    ve telefon ekranındaki resim kalitesi bakımından w810i ile bir karşılaştırma yaptınmı

telefonu inceledim anacak kısa bi süre
    yakında alabilirim ama kafama en çok takılan konular bunlar hemen hemen
    6230i kullandım 1,5 sene ve en beğendiğim telefondu kullandıklarım içinde
    kamera ve ses yönünden daha üstünü olduğunu düşünürsek güzel biseçim olacak gibi
    6230i den başka ne gibi özellikleri fazla acaba...!
    mesela mesaj kapasitesi 6230i de 100 taneydi
    ses 5 sn kısık sonra yüksek geliyordu
    oyun yüklenemiyordu....!

ben 2 sene k700i kullandım.k700 ile w810 un ekran çözünürlüğü aynı.6233 ondan çok üztün.renkler çok canlı ve zaten ekran çözünürlüğü 240x320 .w810 ise 176x220 .ekran SE lardan büyük.çekilen resimlere ekranda bakmak bence 6233 de daha iyi k750 ye oranla.çünkü ekranın büyüklük ve canlılık farkı var.ses olayı gayet güzel.çift hopörlör olması büyük bir artı.msj için birşey diyemiyecem çünkü sonuna kadar kullanmadım.6230 dan en büyük farkı ekran ve menü geçiş hızı.şarj a gelince ben gece yatarken kapatıuorum sabah ta 8 gibi açıyorum.telefonu çok kurcalamama rağmen bugün 4.gün ve batarya yarıdan aşağıya ancak indi.yani normal bir kullanımla 4 gün rahat rahat gidiyor.
    Sonuç....Tavsiye ederim...Memnun kalırsın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.