Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a bir zamanlar bnde kullanyrdm 6233 fakat aldğm cihaz yurt dışıymış hani şu hrflerinde değişik şekiller olan hrnyse telefondaki tek problem konuşma sesi ciddi derecede azdı evdekonusrken pek bişey yoktu ama dışar çıktığınız an işiniz bitik sırf bu yüzden satmtım teli soracağım su nokia kom aş garantili arkadaşlarda bu sorun varmı eğer yoksa teknosada 312 ytl peşin fiyatlı var almayı düşünyrm vede byrden dosya şifreleme programı buldum onuda yüklüycem 6233 olmazsa 3120c alıcam fazla bi fiyat farkı yok bildiğm kdryla olmadı onu alabilirim cevaplarınız için şimdiddn teşekrrler dh....
  • cihazım farklı faal garantilydi ve versiyn 5.43 dü aynı vesiynu tkrar yuklettim ama durum düzelmemişdi

fiyat bnce makul

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010577&CS_Category=_SBFAD_220_2&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_NOKIA220

yada 6131

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010543&CS_Category=_SBFAD_220_2&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_NOKIA220

ikisnden birini alablrm tek alma sebebim dosyalara şifre koyma programı bulmuş olmam eklemeyi becerebilirsm en kısa zamanda eklycem inş...

• selam arkadaşlar ben de 6233 kullanıcısıyım,bir tane çaldırdım şuan 2. 6233 ümü kullanıyorum ama artık değişik modellere gözüm kayıyor.aslında genel olarak baktığımızda 6233 gibi tel gibisi yok..nese mevzuya geliyim ben eğer 2.el 6233 ararsanız ben satıcam.telefona sa-hi-bin-den . com dan #11410364 numaralı ilana bakabilirsiniz.fiyatta pazarlık payı vardır..
  • valla bende 2 senedir kullanıyorum hiç bi sorunum olmadı şu yeni wi-fi li telefonlar olmasa
    6233 1 numara
  • http://rapidshare.com/files/58342465/Dosya_Gizleme.rar

arkadaşlar bu dediğim program 6233 kullanan arkadaşlar bi denerse ve yorumları yazarsa sevinirim dosya gizleme programı bnde olmadığı için deneyemiyorum...
  • arkadaşlar bide bu var

http://rapidshare.com/files/58093187/Media_Safe.zip

yıldızlı yerlere rapidshare yazıyoruz...
  • arkadaşlar Gangstar 2 çıktı süper bi oyun

link :http://filepoke.com/upload/01/Gangstar2_Nokia_5300_5310_5610_6267_6300_6301_6555_7373_7390_7500%20(N6280).zip

bazı arkadaşlar dosya gizleme pro vermiş ama onlar symbian 6233 teli java tabanlı bir telefon isterseniz upload ederim tabi nasıl kullanacağınızıda söylerim

• krds verirsen cidden çok sevinirim DEDİĞİN PROGRAMI
    bayramdam snra yaa samsung M3510 YADA 6233
  • murat hocam 6233 e uyan programlar varsa paylaşırmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

murat hocam 6233 e uyan programlar varsa paylaşırmısınız

arkadaşlar bu akşam sizlere program paylaşımı yapcam
  • arkadaşlar bende 6233 kullanıyorum fakat benim bildiğim bir özelliğini bilmiyorsunuz galiba şu ana kadar yazılmış bütün yazıları okudum

ama hiç kimse 6233ün mpeg4 okuduğunu yazmamış. çok kaliteli video klip veya digital video'dan çekim yapılmış görüntüyü ve sesi çok kaliteli

okur. size nasıl gönderirim internet üzerinden bilmiyorum ama bunu görmenizi isterdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: captan71

arkadaşlar bende 6233 kullanıyorum fakat benim bildiğim bir özelliğini bilmiyorsunuz galiba şu ana kadar yazılmış bütün yazıları okudum

ama hiç kimse 6233ün mpeg4 okuduğunu yazmamış. çok kaliteli video klip veya digital video'dan çekim yapılmış görüntüyü ve sesi çok kaliteli

okur. size nasıl gönderirim internet üzerinden bilmiyorum ama bunu görmenizi isterdim.

bildigimiz mp4 degilmi ?
  • http://www.*****.com/833684546.html

**** speedyshare dir

yukarıdaki program kendi kamerası ile çektiği 3gpleri 3 ve ya 2 tuşuna basılı tutunca ileri sarıyor

Wireles presenter programı var bu program da 6233ü bluetooth kullanarak pc kumandası yapıyor media player pc faresi vsvs

arkadaşlar vinrar zipleme ve zipten çıkartma txt okuma programları var mı sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanD. -- 24 Kasım 2008; 18:06:57 >
  • biraz farklı mp 4 ses formatı onuda okuyor ama mpeg4 video formatı yanlız ayarlarını iyi yapmanız lazım çünkü ses veya görüntü aralığı oluyor.

yani ya ses önce yada görüntü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captan71 -- 25 Kasım 2008; 23:47:40 >
  • noldu ya forum sessizliğe gömüldü çıkın ortaya
  • bu telefon fiyatına göre süper telefon bana göre üç kusuru vardı video yu ileri geri saramaması ekranının biraz küçük olması biraz daha büyük olsa mükemmel olurdu ve en önemlisi de bana göre (kişiden kişiye değişir) ekran ışığının süresinin ve ekran parlaklığının ayarlanamaması ekran ışığı sabit gündüzleri pek anlaşılmıyor ama aşamdan sonra acayip göz yoruyor ben bu teli kullandım bir sene gündüz kamerası güzel video bir o kadar daha güzel ses tartışılmaz sağlamlık hız o biçim ama şu ekranı beni deli etmişti sırf o yüzden sattım bu teli şimdi 6220 classıc aldım şuan memnunum bakalım ilerde ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: zxcwv

bu telefon fiyatına göre süper telefon bana göre üç kusuru vardı video yu ileri geri saramaması ekranının biraz küçük olması biraz daha büyük olsa mükemmel olurdu ve en önemlisi de bana göre (kişiden kişiye değişir) ekran ışığının süresinin ve ekran parlaklığının ayarlanamaması ekran ışığı sabit gündüzleri pek anlaşılmıyor ama aşamdan sonra acayip göz yoruyor ben bu teli kullandım bir sene gündüz kamerası güzel video bir o kadar daha güzel ses tartışılmaz sağlamlık hız o biçim ama şu ekranı beni deli etmişti sırf o yüzden sattım bu teli şimdi 6220 classıc aldım şuan memnunum bakalım ilerde ne olur

söylediğin 3 sorundan 2 sini bende sevmiyorum ama işte kullanıyoz inş ilerde bende değişmeyi düşünüyorum

• Arkadaylar benim bir sorum olacak. Nokia 6233 hala piyasada var mı? Sanırım sıfırı yok. 6233 yoksa ne tavsiye edersiniz bana. Belki yanlış yerde soruyorum ama 300 civarları nokia ne tavsiye edersiniz. Sürekli fikir değiştiriyorum. En son 6300 ile 3120 arasında kaldım...
  • 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.