Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

Slm'lar Olsun Dostlar Nasılsınız..Ortak sen nerelerdesin?
    ..

Sorma, giremiyorum foruma.
    Daha doğrusu bu bölüme.
    Çoğunlukla Galatasaray bölümünde takılıyorum.
    Telefonu değiştirmişsin herhalde.

Evet ortak samsung i450 aldım.Genel anlamda güzel bir telefon..Ama ilklerin(6233)tadını hiç bir telefon vermiyo..

Arkadaşlar Versiyona *#0000# den bakabilirsiniz..
    6233 için en iyi versiyon 5.43 dür.Son versiyon 5.60 dı(geçen sene çıkmıştı)

• quote:

Orjinalden alıntı: psikopak

şu güzelim telefona nerdeyse 2 yıldır bi sade siyah tema bulamadım ya, yanarım yanarım ona yanarım

@ Psikpak!..

sana göre bi tema buldum!..umarım beğenirsin

http://gallery.mobile9.com/f/595931/

ayrıca ben bu yazdan beri bi 6233 alamadım malum fiyatlar yüksek geliyor!..280 e buldum sıfır faturalı almayı düşünüyorum!.. 2 yıl kvk lı nedersiniz?? biraz para eksiğim var inş. bi aksilik çıkmassa paramı biriktirdiğimde 1 ay içinde alacağım!..sizinde görüşlerinizi almak isterim!..

• Daha Fazla Temayı Buradan Bulabilirsiniz!...

http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6233-themes/1/

Selamlar!..
  • 2 Cİ SAYFAYA DÜŞTÜK YA
  • Arkadaşlar 6233 de kızılötesi Sağ hopörlerin yanındamı yoksa sol hopörlerin yan tarafındamı ???
  • 6233 hapörleri bir süreden sonra patlıyormuş bilginiz warmı ? almayı düsünüyorum biryerde temiz 180 milyona buldum da sıfır bulursam onu alcam
  • sağ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nie_wieder

Arkadaşlar 6233 de kızılötesi Sağ hopörlerin yanındamı yoksa sol hopörlerin yan tarafındamı ???

Ekran yüzümüze dönük halde iken sağ hoparlörün hemen altındadır.

quote:

Orjinalden alıntı: K0be

6233 hapörleri bir süreden sonra patlıyormuş bilginiz warmı ? almayı düsünüyorum biryerde temiz 180 milyona buldum da sıfır bulursam onu alcam

Aslında böyle bir sorun yok desem yalan söylemiş olurum.
    Ama ben telefonumu 1,5 senedir kullanıyorum, böyle bir sorunla karşılaşmadım.
    Hatta hiçbir sorunla karşılaşmadım.
    Yani sen telefonu iyi kullanırsan hiçbir şey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 27 Aralık 2008; 20:34:16 >

• anladım cevabın icin sagol sıfır bulursam alcam fazla piyasa kalmadı diyorlar işte modası felan geçti diyen var 2. el 180 e buldum iste sıfır bulursam alcam
  • Valla Benimkide patlamıstı baya basslı bi sarkıyı eko yuda fullliyip son seste dinlemiştik iki kere ustuste sonraaa....
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Valla Benimkide patlamıstı baya basslı bi sarkıyı eko yuda fullliyip son seste dinlemiştik iki kere ustuste sonraaa....

Sonra noldu

tamir olunuyormu? mesela hopörleri patlayınca eskisi gibi ses veriyormu ? :)

selamlar!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nie_wieder

quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Valla Benimkide patlamıstı baya basslı bi sarkıyı eko yuda fullliyip son seste dinlemiştik iki kere ustuste sonraaa....

Sonra noldu

tamir olunuyormu? mesela hopörleri patlayınca eskisi gibi ses veriyormu ? :)

selamlar!...

Hoparlör patladığı zaman servise verdiğinizde ücretsiz yaparlar, telefon eski haline döner.

• Eski telefonumu çok özlüyorum, duruşu sesi filan ne güzeldi be

Yakın zamanda 2. bir Nokia telefon almam gerek, ya 6233 ya da E50 alacağım, hatta büyük ihtimalle E50 alacağım, ooof ooffff bu kadar kalın olmasaydın be 6233...
  • beyler benim bi sorunum var.6233 le çektiğim videoları kaydederken telefon kitlenip kalıyor.Ben telefonu açıp kapayıncaya dek kitli şekilde kalıyor.Bunu sebebi nedir sizce?
  • up
  • arkadaşlar bluetooth bozuldu galiba durduk yere. dosya transferi yapalım dedik blututu aktif hale getieyim derken telefon takıldı, ekran beyazlaşıyor. açıp kapayınca tekrar aynı şeyler oluyor. hatta şu anda blututu aktif bile edemiyorum nedendir acaba?
  • telefonu kapatıp açtıgında beyaz ekran gelip gidip tekrar kendi kendine restart atıyosa cihaz.yazılımını silmiştir.benim başıma 2 ayrı telefonda (6233,5610 xm)geldi..kadıköyde 20 liraya hemen 15 20 dk içinde atıyorlar.geçmiş olsun..
  • arkadaşlar nerdesiniz topic ölmüş yaw
  • 6233 de ne telefon olmus ole
    bende uzun zamandır kullanıyorum. sayfalar o zaman larda 20 lerde fılandı galıba::)
  • kimseler yok ortalıkta
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.