Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-blutut kapanmıyor ekran beyaza dönüyor telefon takılıyor!
    -müzikçalar teli kapamışım gibi yeniden başlıyor
    -hafıza kartı kapağı yalama oldu
    -hafıza kartını okumuyo biçimlendirilmemiş diyo
    -bu durumlardan dolayı hiçbişey yapamadığım halde şarj iki günde bitiyo.

garantim bitti sanırım. kaç paraya olur bunlar?

edit: servise vermeden önce mesajalrı yedeklemem lazım nasıl yapabilirim usb kablo olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holojen patates -- 9 Şubat 2009; 6:01:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Uzun zaman sonra tekrar merhabalar 2 sorum olacak hala burayı takip eden arkadaşlar varsa,

Birincisi zedge.net'de bazı temalar var telefonum destekliyo gösteriyor,ancak attığımız zaman Flash saat gözükmüyor,bu tarz problemi olan var mı?

İkinci olarak da 3gp formatında güzel video klipler yaptım.Burada yasak değilse paylaşım sizlerin de faydalanmasını sağlayacağım,nasıl yaparız.

- kardeş aynı 6233 telefonu flash desteklemiyor o yüzden flashlı temalar atarsan açmaz ama bazı temalar vardır swf şeklindedir 6233 de desteklediği için bu temayı açar eğer isterseniz elimde saatli temalar var 6233 ün açtığı sizlere upload yapabilirim

-video klipleri paylaşabilirsin herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum upload sitelere kaydedip buraya linkini koyarsan bizde yararlanmış oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: holojen patates

telefon kafayı yedi!

-blutut kapanmıyor ekran beyaza dönüyor telefon takılıyor!
    -müzikçalar teli kapamışım gibi yeniden başlıyor
    -hafıza kartı kapağı yalama oldu
    -hafıza kartını okumuyo biçimlendirilmemiş diyo
    -bu durumlardan dolayı hiçbişey yapamadığım halde şarj iki günde bitiyo.

garantim bitti sanırım. kaç paraya olur bunlar?

edit: servise vermeden önce mesajalrı yedeklemem lazım nasıl yapabilirim usb kablo olmadan?

versiyon atarsan düzelir 15-20 kağıda yaparlar
    msjları usb olmadan yedekliyemezsin
  • Arkadaşlar operator yazısını nasıl ortalarım ve güncel sürümü nerden öğrenebilirim?
  • nerdesiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummu

Arkadaşlar operator yazısını nasıl ortalarım ve güncel sürümü nerden öğrenebilirim?

operatorü ortalıyamazsın güncel sürümü yani 5.60 ı nokia nın sitesinden bulabilirsin
  • şimdide rayo çalışmıyor. radyoya giriyorum kanal değiştirirken tık tık sesler geliyor ama radyo sesi yok. bekliyorum ama gelmiyor.
  • eyvallah lovenkrand kardeşim ilgilendiğin için çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hradec_Kralove -- 11 Şubat 2009; 8:30:12 >
  • Önemli değil

Bu arada bende kendi 6233 ümü satıyorum ilgilenen olursa;
    http://forum.donanimhaber.com/m_29720312/tm.htm
  • ARKADAŞLAR TELEFONUMU SATIYORUM NOKIA 6233 GRİ KAPAKLARI VE HAPÖRLÖRLERİ DEĞİŞTİ(SERVİSTE VE TAMAMEN ORJİNAL) EYER İSTİYEN OLURSA FİYATTA ANLAŞIRIZ...
  • niye kimse yok yaw
  • HOBÖRLER PATALADI GARNTİYE GİRERMİ NE YAPMAM LAZIM
  • nokia nın reklam yapmadan çerez gibi sattığı efsanesi 6233 de yolun sonu 204 demekki benim ekran ve kamera bantları üzerinde halen şeffaf kapak sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_redbul

nokia nın reklam yapmadan çerez gibi sattığı efsanesi 6233 de yolun sonu 204 demekki benim ekran ve kamera bantları üzerinde halen şeffaf kapak sağolsun

aynen öyle kardeş
  • Dostlarr nerdesiniz yahu..
    Üyeler Gelsin bi görelimm şölee yaa yarışmalar fln yapalım..ben dee 6233 yok ama bişecik olmaz..
  • bu versiyon yüklenmesi nasıl yapılıyor 6233 e yeni aldım da?
  • 5.43 versiyonu birtürlü bulamadım upluod yapsanız arklar bir zahmet
  • çok sağol arkadaşım bu arada bendeki 5.60 mış versiyon fakat en güzeli 5.43 dediler onu yükleyeceğim dosya da bayağı büyükmüş :D bu arada Phoneix programı ile yükleyeceğim değilmi ?
  • Evet. Bu konuda yardım almak içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_28396707/tm.htm başlığından faydalanabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.