Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefona yeni sürüm istesek acaba yaparlar mı

5.43 gibi fotoğraf çekimi
    Otofokus:D:D
    video kaydederken ara sıra donmaları engelleme
    4 gb hafıza kartları engelleyen grogramın kalkması
    Videoları ileri geri sarma

bu özellikler olsa bir daha telefon değiştirmem 4 gb hafıza kartı olayı fazla önemli değil de video kaydederken donmasın bazı yerlerde

Hafıza kartının soketindeki dişliler kırıldı o garantiye girer mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanD. -- 24 Ocak 2009; 22:19:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErcanDikme

Hafıza kartının soketindeki dişliler kırıldı o garantiye girer mi

Aynen arkadasım benim de ya..
  • Arkadaşlar ikinci el bi 6233 aldım cihaz çok güzel herşeyi harika. Şimdi iki sorum var, içindeki yazılım 4.52 en son 5.60 var, geçsek mi geçmesek mi ? Geçtik diyelim daha sonra önceki yazılıma geçebilir miyiz, mesela 5.43 mü ne var ya iyi olan ? İkinci sorum da, aldığımda iç kulaklığından az ses geliyodu, açtım kurcaladım topladım bu sefer de cızırtılı ses gelmeye başladı. Herhalde küçük hoparlörün diyaframıyla falan oynadım. Bunun yedeğini bulabilir miyiz ve ses sorununu çözebilir miyiz ?

Başlığı canlandıracağım ben merak etmeyin...
  • arkadaslar bende de 5.60 yüklü v4.52 de ses bangır bangır 5.43 te bir seviye kısık ses seviyesi 10 da ama
    9 da calıyor 5.60 süper ses süpper kalite su anda da tel serviste yeni yazılım cıkmıs sanırım o da 5.70 6.00 falandır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemNi

Arkadaşlar ikinci el bi 6233 aldım cihaz çok güzel herşeyi harika. Şimdi iki sorum var, içindeki yazılım 4.52 en son 5.60 var, geçsek mi geçmesek mi ? Geçtik diyelim daha sonra önceki yazılıma geçebilir miyiz, mesela 5.43 mü ne var ya iyi olan ?...

Versiyon olarak direk 5.43 yükleyin, daha sonra dönüş yapamazsınız. Ben dahil birkaç kişi telefonu döndürelim derken servislik etmiştik..
  • arkadaşlar 6233 ün sağ hoparlörü patladı ve garantiside bitti ne kadara yaparlar
  • Arkadaşlar, bugün Şaşkınbakkal Nokiaya gittim ve iç kulaklığımı değiştirdiler, 25 liraya patladı ama gerçekten güzel oldu, telefon kendine geldi. Kalan tek sorun, 4.52 versiyondan 5.60a geçsek mi geçmesek mi yoksa bi şekilde 5.43 falan mı atsak, USB kablom var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazdaspeed

quote:

Orjinalden alıntı: CemNi

Arkadaşlar ikinci el bi 6233 aldım cihaz çok güzel herşeyi harika. Şimdi iki sorum var, içindeki yazılım 4.52 en son 5.60 var, geçsek mi geçmesek mi ? Geçtik diyelim daha sonra önceki yazılıma geçebilir miyiz, mesela 5.43 mü ne var ya iyi olan ?...

Versiyon olarak direk 5.43 yükleyin, daha sonra dönüş yapamazsınız. Ben dahil birkaç kişi telefonu döndürelim derken servislik etmiştik..

Demiştim ama..
    Bu arada en iyi versiyon 5.43..

• arkadaşlar bende 2 yıldır 6233 kullanıcısıyım
    telefonumun versiyonu 5.10(aldığımdan beri)eğer versiyonu arttırırsam değişen ne olucak
    bide arkadaşlar 6233 den daha iyi bir java telefon var mı? yok gibi
    arkadaşlar ben artık telefonumu satmayı düşünüyorum 1gb hafıza kartı ile ne kadara satabilirim? (garantisi bitti)
    eğer telefonum 200 liradan aşağı bir değerse satmayı düşünmüyorum bir köşede dursun
  • ee cevap yok mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovekrand

arkadaşlar bende 2 yıldır 6233 kullanıcısıyım
    telefonumun versiyonu 5.10(aldığımdan beri)eğer versiyonu arttırırsam değişen ne olucak
    bide arkadaşlar 6233 den daha iyi bir java telefon var mı? yok gibi
    arkadaşlar ben artık telefonumu satmayı düşünüyorum 1gb hafıza kartı ile ne kadara satabilirim? (garantisi bitti)
    eğer telefonum 200 liradan aşağı bir değerse satmayı düşünmüyorum bir köşede dursun

en baştan sorularını yanıtlamaya çalışayım
    -şu andaki en iyi versiyon 5.43 ses kalitesi olsun kamerası olsun birçok artısı var
    -6233 den iyi java tel 6500s düşünüyorum
    -arkadaşım geçen hafta satmıştı 160 gitiğini söylemişti bana senin de bu civarlarda olacağını düşünüyorum

• arkadaşlar bu telefonun sıfırını şu anda piyasada bulabilirmiyiz aşağı yukarı ne kadardır en uygunu şuanda???
  • quote:

en baştan sorularını yanıtlamaya çalışayım
    -şu andaki en iyi versiyon 5.43 ses kalitesi olsun kamerası olsun birçok artısı var
    -6233 den iyi java tel 6500s düşünüyorum
    -arkadaşım geçen hafta satmıştı 160 gitiğini söylemişti bana senin de bu civarlarda olacağını düşünüyorum

saol kardeş cevabın için, ben kvk ya sordum benim tele 80 lira veriyodu, nette ilan verdim 235 liraya alıcı çıktı yani telefonunuzu kvk dan satmayın bence ama ben uğraşamam diyorsanız kvk dan satın..bu arada 6233 , 6500 la belki kapışabilir

• beyler ne kadar yahu şu 6233 piyasada şu anda ne kadar sıfırını soruyorum bi yardımcı olun lütfennn
  • Uzun zaman sonra tekrar merhabalar 2 sorum olacak hala burayı takip eden arkadaşlar varsa,

Birincisi zedge.net'de bazı temalar var telefonum destekliyo gösteriyor,ancak attığımız zaman Flash saat gözükmüyor,bu tarz problemi olan var mı?

İkinci olarak da 3gp formatında güzel video klipler yaptım.Burada yasak değilse paylaşım sizlerin de faydalanmasını sağlayacağım,nasıl yaparız.
  • quote:

beyler ne kadar yahu şu 6233 piyasada şu anda ne kadar sıfırını soruyorum bi yardımcı olun lütfennn
    şu anda sıfırı üretilmiyor galiba ama böyle 0 gibi az kullanılmış bir 6233 ü 300 civarı alabilirsin
  • eyvallah lovekrand kardeşim ama böle kıyıda köşede kalmış hiç yokmudur acaba 6233 sıfır ya ben 2.ele hiç rağbet etmemde
  • senin için bunu buldum beğenirsen al, telefonda bir sorun çıkarsa benden bulma ama
    http://www.sahibinden.com/nokia_6233_kutusunda_sifir_!!!!!-15WQQaXQQ9602349WQQpXQQdisplayitem
  • arkadaşlar izmir içi 6233 arıyom 2. el satan varsa pm atsın temızse yanlız teşşekürler
  • Bilgilendirdiginiz icin tesekurler.Eline saglık
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.