Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Diveman

selam arkadaşlar.6233 ümü 2,5 senedir kullanıyorum.değiştirmekte istemiyorum ama
    arka kapakları kullanımdan dolayı baya çizildi.birazda ekranı.yetkili servislerde orjinal
    kapakları bulunuyor mu acaba birde fiyatı ne kadardır.teşekkürler.

bu sorun bendede vardı. servise verdim kapklar değişmiş olarak geldi
    ücretde ödemedim garantiden yapmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat232323

quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

selam arkadaşlar.6233 ümü 2,5 senedir kullanıyorum.değiştirmekte istemiyorum ama
    arka kapakları kullanımdan dolayı baya çizildi.birazda ekranı.yetkili servislerde orjinal
    kapakları bulunuyor mu acaba birde fiyatı ne kadardır.teşekkürler.

bu sorun bendede vardı. servise verdim kapklar değişmiş olarak geldi
    ücretde ödemedim garantiden yapmışlar

bizimkinin garantisi bitmiştir herhalde mecburen para vereceğiz...
  • arkadaşlar telefonumdan konuşma esnasında ses çok kısık geliyor sağ taraftaki + tuşuna basarak sesi son seviyeye getiriyorum ama yine çok kısık benim bilmediğim bi ayarı mı var yoksa donanımsal bir problem mi??
  • bendede öyle başlamıştı problem sattım kurtuldum o ayrı tabi, önce sağ sonrada sol hoparlör patlattı sap gibi kaldım ahizeyle baş başa :) eğer garanti süresi dolduysa fazla kurcalama teknik servisdeki elemanlar sömüroyorlar adamı yoksa
  • cevap için saol ama sorunumu çözdüm kapağı değiştirmiştim yeni kapakta ahizenin orda iç tarafta bi plastik oluyo o yokmuş ondan dolayı ses iyi gelmiyomuş eski kapağı taktım oldu bitti
  • 6233 SERVİSDEn GELMEDI 3 hafta oldu kanunen yasak değilmi bukadar süre
  • 15 is gunu icinde teslim edilmezse, gecici olarak muadil bir cihaz vermeleri, 30 gun icinde teslim edilmezse cihazin muadiliyle degistirilmesi gerekir.
  • ne zamandır bakmıyordum konuya herkese selamlar.bildiğiniz güzel bluetooth ile multiplayer oynanan oyunlar var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

ne zamandır bakmıyordum konuya herkese selamlar.bildiğiniz güzel bluetooth ile multiplayer oynanan oyunlar var mı??

var Real Fotball 2009 var hem de türkçehttp://www.wowcep.com/forum/s40-oyunlari-f-109.html
    site bizimdir yabancı değil üye olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat232323

quote:

Orjinalden alıntı: My StyLe_

ne zamandır bakmıyordum konuya herkese selamlar.bildiğiniz güzel bluetooth ile multiplayer oynanan oyunlar var mı??

var Real Fotball 2009 var hem de türkçehttp://www.wowcep.com/forum/s40-oyunlari-f-109.html
    site bizimdir yabancı değil üye olursanız sevinirim

tamam üye olurum sorun değil başka var mı böyle tavsiye edebileceğin multiplayer oyun.batak okey gibi ??

• Arkadaşlar çok temiz bi 6233 aldım üstündeki yazılım 4.52 sizce en iyi yazılım hangisidir sesi en yüksek çıkan ses kalitesi önemli değil yüksek çıksın yeter....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

Arkadaşlar çok temiz bi 6233 aldım üstündeki yazılım 4.52 sizce en iyi yazılım hangisidir sesi en yüksek çıkan ses kalitesi önemli değil yüksek çıksın yeter....

5.43....
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

oxygene85

Merhabalar. Bu sitede ve tüm sitelerde çok araştırmama rağmen eski bir konu olduğu için Nokia 6233 için v5.43 telefon güncelleme .exe (linki) bulamadım. Bulduklarımda da ya linkler kırık ya da sadece yazı. Phoenix programı ile telefonumu güncelleme yapmak istiyorum. Bana eğer elinizde varsa v5.43.exe sinin linkini verebilmeniz mümkün müdür? Çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim...

Sorunuzu, cevap verdiğimde yalnızca sizin faydalanacağınız şekilde özel mesajla göndermek yerine buraya yazarak iletmenizi tercih ederim çünkü şu an cevap verdiğimde başkaları da faydalanacaklardır.

http://rapidshare.com/files/43637904/rm-145_0543_6233.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/43641046/rm-145_0543_6233.part2.rar

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkürler bende 5.43 ü arıyordum.

• Arkadaşlar yeni sürüm çıktı mı acaba?
  • topik ölü gibi
  • arkadaşlar ordan devam edelim
    pm isteyin
    Tayfa-140 VassiLi

ve dahası ordayız sizleride bekleriz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgzmurat -- 2 Haziran 2009; 17:43:28 >
  • beyler 5.60 ın üzerine 5.43 ü kurabilirmiyiz?
  • slm arkadaşlar.6233 gerçekten harika bir telefon.bende bundan almak istiyorum.bu telefonun sıfırını bulabırmıyım.ben ankaradayım.bulabılecegım yer varsa sevınırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem_06

beyler 5.60 ın üzerine 5.43 ü kurabilirmiyiz?

soruma cevap verecek yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem_06

beyler 5.60 ın üzerine 5.43 ü kurabilirmiyiz?

Evde kurmayı deneyeceksen olur.
    Ama servis ve Nokia Club'larda sadece son versiyonu yüklerler.

@ hicranyarası

Birkaç internet alışveriş sitesinde sıfırı kalmış.
    Ama onun dışında sıfırını bulman biraz zor.
    Çok gezmen lazım.

Her ne kadar 2 seneye yakın zamandır kullanıyor olsam da artık Nokia 6233'ün modası geçti diyebilirim.
    Yeni modellere yönelebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.