Şimdi Ara

Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
21.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleştirme telefonun menüsünde var ama oradan sadece versiyonunuza bakabiliyorsunuz, oradaki diğer iki seçenek aktif durumda değil, "yurtdışında olduğunuz için indirilemez" gibi bişey diyor onları seçmek istediğinizde...

Güncelleştirme yapmak için bilgisayara telefonu bağlayıp nokia pc suite yardımı ile versiyonunuzu yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum genel olarak. Daha ince ayrıntılar için sitede araştırma yapabilirsiniz, kesinlikle nokia tel.ler için güncelleştirmelerin nasıl olduğuna dair bilgiler vardır.. Ben kendiminkini güncelleştiremedim daha kablom olmadığı için, telefonunuzu garanti dahilinde olduğunuz servislere götürüp oradan da yeni versiyonu yüklemelerini isteyebiliyorsunuz diye biliyorum bu arada....

quote:

Orjinalden alıntı: zonre

360 ytl ye nerden alabildin yaww

bu arada birkaç msj üstte arkadaş hepsiburada'da indirim yapıldığı bi ara aldığını söylemiş zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

Güncelleştirme telefonun menüsünde var ama oradan sadece versiyonunuza bakabiliyorsunuz, oradaki diğer iki seçenek aktif durumda değil, "yurtdışında olduğunuz için indirilemez" gibi bişey diyor onları seçmek istediğinizde...

Güncelleştirme yapmak için bilgisayara telefonu bağlayıp nokia pc suite yardımı ile versiyonunuzu yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum genel olarak. Daha ince ayrıntılar için sitede araştırma yapabilirsiniz, kesinlikle nokia tel.ler için güncelleştirmelerin nasıl olduğuna dair bilgiler vardır.. Ben kendiminkini güncelleştiremedim daha kablom olmadığı için, telefonunuzu garanti dahilinde olduğunuz servislere götürüp oradan da yeni versiyonu yüklemelerini isteyebiliyorsunuz diye biliyorum bu arada....

quote:

Orjinalden alıntı: zonre

360 ytl ye nerden alabildin yaww

bu arada birkaç msj üstte arkadaş hepsiburada'da indirim yapıldığı bi ara aldığını söylemiş zaten

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• Bu arada dün yeni versiyon adı alında V 5.20 yi yükledim, bilgilerinize!!
  • yeni versiyonda öncekine göre gördüğün farklılıklar var mı acaba??
  • 1,5-2 yıllık telefon ... Pek tutulmadı. Kapaklı olmasından dolayı bence
  • Açık konuşmak gerekirse henüz bir farklılık göremedim bu versiyonda. Netten biraz araştırdım bulamadım da. Sizlerden bulan olur paylaşırsa sevinirim.
  • g500 smartphone umu satıp aldım. fazla fazla tatmin oldum diyebilirim. hem feci şık hem de son derece kullanışlı bi telefon. açıkçası herşeyi barındıran telefonlardan sıkıldım artık. fotoğraf çekiyor, mp3+radyo (ki ipod touch'ım var zaten halihazırda), 3g destekli ve süper bi tasarıma sahip. zaten uygulama bolluğu olayına girildi mi (iphone, wm, symbian) pil ömrü anlamsızlaşıyor ve telefon telefonluktan çıkıyor. almayı düşünenler hiç düşünmesin alsın şu an hepsiburada da 375 lira piayasadan 100 lira daha ucuz. emin olun pişman olmayacaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubujup -- 29 Eylül 2008; 1:54:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jubujup

g500 smartphone umu satıp aldım. fazla fazla tatmin oldum diyebilirim. hem feci şık hem de son derece kullanışlı bi telefon. açıkçası herşeyi barındıran telefonlardan sıkıldım artık. fotoğraf çekiyor, mp3+radyo (ki ipod touch'ım var zaten halihazırda), 3g destekli ve süper bi tasarıma sahip. zaten uygulama bolluğu olayına girildi mi (iphone, wm, symbian) pil ömrü anlamsızlaşıyor ve telefon telefonluktan çıkıyor. almayı düşünenler hiç düşünmesin alsın şu an hepsiburada da 375 lira piayasadan 100 lira daha ucuz. emin olun pişman olmayacaksınız..

Dediğin gibi yapıp sana güvenip alacam
  • kulaklık için dönüştürücü takılabiliyormu? pop-port arabirimi bulunuyormu? konuda cevabı varmı görmedim ama varsa özür dilerim:)
  • arkadaşlar,

1) dış ekrana ayrı bir duvar kağıdı ayarlamak mümkün mü? yoksa iç ekrandakinin aynısını mı kullanmak zorundayız?

2) ekrana tuşların izi çıkıyor mu?

3) kasada soyulma sorunu yaşayan var mı?

bunlar aklıma takıldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

arkadaşlar,

1) dış ekrana ayrı bir duvar kağıdı ayarlamak mümkün mü? yoksa iç ekrandakinin aynısını mı kullanmak zorundayız?

bunlar aklıma takıldı..

1- evet konuluyor isterseniz animasyonlu geçişler de mevcut

2- bu soruyu anlamadım

3- 1 ay oldu alalı öğrenciyiz atıyoruz sıpıtıyoruz ama bi çizik bile olmadı maaşallah (çpık-tuh-tuh)
  • quote:

quote:

arkadaşlar,

bunlar aklıma takıldı..

1- evet konuluyor isterseniz animasyonlu geçişler de mevcut

2- bu soruyu anlamadım

3- 1 ay oldu alalı öğrenciyiz atıyoruz sıpıtıyoruz ama bi çizik bile olmadı maaşallah (çpık-tuh-tuh)

2) telefonu kapatınca iç ekran ile tuşlar üst üste oldukları için bazı telefonlarda tuş takımının izi ekrana çıkardı. bunu sormak istedim.

diğer yanıtlar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 18 Ekim 2008; 18:54:25 >

• quote:

2) telefonu kapatınca iç ekran ile tuşlar üst üste oldukları için bazı telefonlarda tuş takımının izi ekrana çıkardı. bunu sormak istedim.

yok zaten telefonu kapatınca ekranla tuşların arasında bir miktar aralık oluyor zaten o aralık vasıtasıyla tek elle açılabiliyor. kısacası iz falan bırakmıyor. eğer almayı düşünüyorsan 1 sn bile düşünme al. şu an hepsiburada da 100 lira indirimli
  • quote:

quote:

yok zaten telefonu kapatınca ekranla tuşların arasında bir miktar aralık oluyor zaten o aralık vasıtasıyla tek elle açılabiliyor. kısacası iz falan bırakmıyor. eğer almayı düşünüyorsan 1 sn bile düşünme al. şu an hepsiburada da 100 lira indirimli

ben de ondan sordum. aslında ilk çıktığında alacaktım ama çok pahalı idi.

bilgiler için çok teşekkür ederim.

• bn il cıktığında almıştım 460 civarı idi şimdi daha pahalı ben memnunum cok yanına da e61 aldım nokia yazıları silindi sadece baska bişeyi yok :)
  • Arkadaşlar, Nokia 6267'i Ankara'daki Teknosa, Bimeks gibi büyük mağazalarda rahat bulabilir miyim?

nokia 6267'i Ankara'daki Teknosa, Bimeks gibi büyük mağazalarda rahat bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 27 Kasım 2008; 22:54:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar, Nokia 6267'i Ankara'daki Teknosa, Bimeks gibi büyük mağazalarda rahat bulabilir miyim?

nokia 6267'i Ankara'daki Teknosa, Bimeks gibi büyük mağazalarda rahat bulabilir miyim?

teknos larda bulunuyor ama dövizin yükselmesi nedeniyle 570 ytl civarı olması lazım geçen gördüm gözlerim yerinden çıktı resmen. ben 2 ay önce hepsiburada dan aldım indirimli 365 ytl ye şimdi orda bile 485 ytl

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010838&CS_Category=_NOKIA220&CS_Catalog=_TELEKOM

http://www.hepsiburada.com/nokia-6267/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6267

• Arkadaşlar, ben Nokia 6267 aldım.

Bu telefonu kullanmasını bilenlere bir sorum olacak:

Ekranın ışığını nasıl azaltacağımı biliyor musunuz? Bu mümkün mü? Ekranın ışık seviyesi ayarlanabiliyor mu?

Cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daichi -- 2 Aralık 2008; 10:58:44 >
  • video örneği koysa biri de görsek hep foto örneği war nette de.videosu nasıl?
  • dartyde 249 tl bu telefon ne dersiniz alınır mı bu fiyata?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.