Şimdi Ara

Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
21.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun fiyatı aslında kendi sınıfına göre normal, özelliklerinide göz önünde bulundurmak lazım
  • bu telefonu kullanan başka yokmu biraz bilgi versin saglammıdır.
  • hala aklım bu telefonda ama bence pahalı..
  • merhabalar..... öncelikle ellerinize sağlık iyi bir inceleme umarım daha da güzel bi forum olur... benim merak ettiğim şu....

nokia 5700 alacakken; nokia 7390 ın fiyatını uygun gördüm ve tam almaya karar verirken de nokia 6267 nın de ıyı bi fiyatta oldugunu gordum... 2 telefonuda belli bir miktar inceledim.

kamera kalıtesi. kulaklık ta (iyi bir kulaklık alacagım) ses kalıtesı ve yukseklıgı + vıdeo kayıt kalıtesı + kesıntısız telefon konuşması ve medya uygulamalarında pil ömrü olarak degerlendırırsek.. hangı telefonu ve neden secersınız?..... tavsıyelerınızın cok yararı olacak...

yada bu 3 telefon dısında aklınzda bı tavsıye var mı?....

sımdıden cok tesekkurler......
  • selamlar, dün ani bir kararla 6267 aldım. bugün şarjı bittikten sonra telefonu kapalı bi şekilde ilk şarjını yapmak için şarja taktım. yaklaşık 7-8 saat olmasına rağmen telefonun minik ekranındaki batarya göstergesi durmadan hareket ediyor: şarj olmakta olduğunu gösteren ve dolup boşalan bir pil resmi var ya o işte durmadan şarj olduğunu gösteriyor; bu göstergenin dolunca durması gerekmez mi? sizce sorun nerede olabilir??
    - konu açmaya gerek görmedim buradan sormak istedim, yardım ederseniz sevinirim.. -
  • almayı dülünüyorum ama kamera felç ediyo

sulu boyadan bozma
  • almayı düşünenler için söylüyorum: kamera beklediğimden biraz daha iyi çıktı diyebilirim; ama yine de vasat bir seviyede. k790i de kullanmıştım, o tel. yanımda olduğu sürece digital foto makinesini yanıma almıyordum; bunda bu tarz bişey söz konusu değil tabii ki fakat yine de berbat sayılmaz. kişileri - neyin nerde olduğunu anlaşılır bi şekilde sizi rahatsız etmeden gösteriyor. iki foto örneği koyuyorum. ikisinde de tel.i titretmemek için özen göstermedim..

Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada)

Nokia 6267 detaylı inceleme denilebilir (: resim eklendi 2. sayfada)

özellikle kapaklı bir tel arayanlar ve kamerası ile örneklerde gösterdiğim kalitede fotolarla yetinebilecek olanlara tavsiye edebilirim..

• fotoğraf kalitesinden memnun kalmazsınız belki ama videosu çok iyi
  • Video' su gerçekten çok iyi, Vcd kalitesinin biraz üstünde diyebilirim..

Fotağraf ise piyasadaki diğer 2 mp lere göre normal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: **SE_mania**

selamlar, dün ani bir kararla 6267 aldım. bugün şarjı bittikten sonra telefonu kapalı bi şekilde ilk şarjını yapmak için şarja taktım. yaklaşık 7-8 saat olmasına rağmen telefonun minik ekranındaki batarya göstergesi durmadan hareket ediyor: şarj olmakta olduğunu gösteren ve dolup boşalan bir pil resmi var ya o işte durmadan şarj olduğunu gösteriyor; bu göstergenin dolunca durması gerekmez mi? sizce sorun nerede olabilir??
    - konu açmaya gerek görmedim buradan sormak istedim, yardım ederseniz sevinirim.. -

Telefonun yeni seri yazılımında o hata düzeltildi diye biliyorum. Hata sadece ekrandaki o olaydan ibaretti zaten, yoksa sürekli şarj diye bir olay gerçekleşmiyordu.

Vaktiyle 750ytl ye aldığım 6280 gibi bir telefondan sonra 360ytl ye aynı özelliklerde yeni bir 6267 kullanmaktan oldukça memnunum. Genel anlamda tavsiye ederim.

• cevap için teşekkürler. o zaman en kısa zamanda yazılımı güncellesem iyi olacak; ama önce data kablosu bulmam gerekiyor, dün birkaç yere baktım fakat bulamadım inşallah bugün bulabilirim.

bu arada 360ytl çok güzel fiyat hayırlı olsn, nereden almıştın acaba cihazı? ben kvk garantili 6267'yi 6 ay taksitle 420ytl fiyata aldım yaklaşık bir hafta önce. çoğu yer de 500 civarı söylüyordu kvk garantili cihazı...
  • Hepsiburada dan almıştım 4 ay filan oldu. Yanılmıyorsam kampanya vardı.
  • evet o sorun artık yok yeni yazılım birkaç değişiklik getirmiş
  • yaw arkadaşlar bu update dediğiniz olayı yapınca neler deişio telefonda.ben de alıcam da bu telefonu yani bi faydası varsa ben de yaptırıcam...
  • arkadaşlar bu güncelleme nasıl yapılıyo! bilen arkadaşlar bi söylerse çok sevinirim.şimdiden tşk.

• 360 ytl ye nerden alabildin yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yumiyum Seven Adam -- 20 Haziran 2008; 14:28:05 >

• bi arkadaşıma önermiştim bu teli dün geldi kamera ve videosunu inceledim ikiside vasat çıktı video çektikten sonra oynatırken karıncalanma oluyor bide geçe modu açıkken flaş kullanılmıyor versiyon 3.25 nasıl bi versiyon kötümü bu bide bu telde yazılım güncelleme diye bir yer gördüm tel üzerinden yazılım güncellenebiliyormu öyle bir şey varsa güzel yani data kablosu pc vs gerek kalmaz yazılım güncellemek için, cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • bi sorularıma cevap yazın yawww

• quote:

Orjinalden alıntı: zxcwv

bi arkadaşıma önermiştim bu teli dün geldi kamera ve videosunu inceledim ikiside vasat çıktı video çektikten sonra oynatırken karıncalanma oluyor bide geçe modu açıkken flaş kullanılmıyor versiyon 3.25 nasıl bi versiyon kötümü bu bide bu telde yazılım güncelleme diye bir yer gördüm tel üzerinden yazılım güncellenebiliyormu öyle bir şey varsa güzel yani data kablosu pc vs gerek kalmaz yazılım güncellemek için, cvplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

bildiğim kadarıyla telefondan yapılmıyo

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.