Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN 6280 ALDIM KADIKÖYDEN 920 YTL YE TELEFONDA 3 AMBLEMİ VAR YANİ YABANCI OPERATÖR İÇİN ÜRETİLMİŞ TELEFONDA BAZI PROBLEMLER SAPTADIM:

1-BAZEN GİT MENÜSÜNDE GEÇİŞ YAPARKEN TELEFON KENDİ KENDİNE KAPANIP AÇILIYOR

2-AYNI SORUN E-MAİL MENÜSÜNE GİRİNCEDE OLUYOR AYRICA E-MAİL MENÜSÜ İNGİLİZCE TELEFON TÜRKÇE E-MAİL MENÜSÜ İNGİLİZCE KEL ALAKA

3- BİRDE YABANCI OPERATÖRLERDEN ALINAN TELEFONLARDAKİ WAP-GPRS AYARLARI KENDİ OPERATÖRLERİNE AİT BUNUN SONUCUNDA SAĞDAKİ SEÇİM TUŞUNDA PLANET3 YAZIYOR BEN BUNU NE YAPTIYSAM KALDIRAMADIM BU OPERATÖRÜN YAZILIMINI KALDIRMAK MÜMKÜN DEĞİLMİ

MP3 ÇALARI TELEFON ÖZELLİKLERİ KULAKLIK SESİ FELAN SÜPER RESİM VE VİDEO HENÜZ ÇEKMEDİM ÇEKİNCE EKLERİM 1 GB DA KART ALDIM CANAVAR GİBİ OLDU

• arkdaşlar 6270 için bi kaç sorum olacak.
    1- telefonun hızı nasıl? 6630 göre
    2-bu telfn videoları hangi formatta çekiyo? ve en yüksek hangi çözünürlükte çekiyo
    3-telefon mpg4 formatınada video oynatabiliyomu eger oynatıyosa tam ekran olabiliyomu? ve destekledigi video formatları neler? ve videoyu ii oynatabiliyomu? d600 ün video akışı çok hoşuma gitmişti. ona göre nasıl (bu soru bneişm için çok önemli)
    4-telefonda uçuş modu varmı?
    5-üzerinde hafıza kartı geliyomu alırken?
    6-telefonun mp3 kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animas -- 19 Mart 2006; 18:42:53 >
  • Selam Mk41,

Telefon hayırlı olsun. Ben de iki gün önce aldım aynı telefondan. Onda da 3 logosu var.

Sorunların aunısını ben de hatta forumlardan takip ettiğim kadarıyla tüm 6280 sahipleri yaşıyor.

Önce firmware versiyonunu sorayım. Benimki 3.41 (*#0000# yapınca ekranda çıkıyor)

1- Git menüsünde uygulama listesi folderi seçilince resetliyor. Ondan şimdilik uzak dur.
    2- Sen belirtmemişsin ama Genel ve Sessiz modları areasında gidip gelince de oluyor bu sorun.
    3-E-Mail menüsü konusunda birşey diyemeyeceğim. Ben zaten ingilizce kullanıyorum menüleri
    4-5-Wap GPRS ayarları için sana bir link yolluyorum. Buradan girince ücretsiz olarak telefonuna geliyor ayarlar Turkcel'de bile yok daha ayarlar. Ancak Push to talk- streaming gibi ayarlar daha yok.

Link:http://www.nokia.com.tr/id71993.html

Şimdi 6280 eki bu tüm problemleri çözdüğü iddia edilen 3.60 yazılım çıktı. Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum. Yarın araştırmaya başlayacağım. Sen de bakarsan birbirimize haber verelim.

benim e-mail alien2000a@yahoo.com

Sağdaki seçim tuşu operatörler tarafından yazılan software'lerde kaldırılamıyor. Nokia tarafından hazırlanan 3,60 sürümünü bulursak burada çözülecek olay sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: animas

arkdaşlar 6270 için bi kaç sorum olacak.
    1- telefonun hızı nasıl? 6630 göre
    2-bu telfn videoları hangi formatta çekiyo? ve en yüksek hangi çözünürlükte çekiyo
    3-telefon mpg4 formatınada video oynatabiliyomu eger oynatıyosa tam ekran olabiliyomu? ve destekledigi video formatları neler? ve videoyu ii oynatabiliyomu? d600 ün video akışı çok hoşuma gitmişti. ona göre nasıl (bu soru bneişm için çok önemli)
    4-telefonda uçuş modu varmı?
    5-üzerinde hafıza kartı geliyomu alırken?
    6-telefonun mp3 kalitesi nasıl?

1. Her zaman bir s40 telefon s60'a göre hızlıdır.
    2. Videoları .3gp ve 176x144 çekiyor
    3. mpeg-4 ve .3gp oynatabiliyor. SEnin convert etmene bağlı. Sen iyi ve net convert edersen
    oynatır.
    4. Kart olmadan açabiliyosun.
    5. 128 MB miniSD kart veriliyor.
    6. Telefonun mp3 kalitesi çift hoparlör ve hoparlörleri 3 boyutlu desteğe sahip. Tüm s60 tellerden
    daha iyi ses kalitesi

• Dün doğubankta 775 milyon fiyat veren vardı 6280 için
  • SAĞOL ALİEN2000 ARKADAŞIM

Benim versiyon 3.40 demek herkes yaşıyor bu sorunları o zaman önemli değil yazılımla giderilir bu sorunlar.

Ben wap-mms ayarlarını 6270 inkini yolladım oldu çünki genelde aynıdır birbirine benzer seri telefonların ayarları

Evet arkadaşlar o zaman 3.60 sürümünü bekliycez artık yapacak birşey yok şimdilik

CORELLI sende de varmı bu sorunlar dostum seninde telefon bildiğim kadarıyla "3" ten alınma
  •  :..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:

Bu tellerin kızak kapalıyken ve TAM EKRAN resim/video çekmeleri çok şık görünüyor
  • beyler ya bende 6270 var da bu telefon için s40 program bulamıyorum,msn ve bi kaç güzel program verebilir misiniz,rica ediyorum.Ayrıca bu telefon için en iyi convert yapan mp4 programı hangisidir? ve son oalrak da bu telefonun hızını ve ramini söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihofistanbul

beyler ya bende 6270 var da bu telefon için s40 program bulamıyorum,msn ve bi kaç güzel program verebilir misiniz,rica ediyorum.Ayrıca bu telefon için en iyi convert yapan mp4 programı hangisidir? ve son oalrak da bu telefonun hızını ve ramini söyleyebilir misiniz?

Biraz kendin bakman gerekecek ama kardeşim program, oyun vb. için
    m@xicep.com a bakmanı öneririm (@->a)
    mp4 çevirisi yapan en iyi program da NeroRecode2 dir. Arat, bunu da bulacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

beyler ya bende 6270 var da bu telefon için s40 program bulamıyorum,msn ve bi kaç güzel program verebilir misiniz,rica ediyorum.Ayrıca bu telefon için en iyi convert yapan mp4 programı hangisidir? ve son oalrak da bu telefonun hızını ve ramini söyleyebilir misiniz?

Biraz kendin bakman gerekecek ama kardeşim program, oyun vb. için
    m@xicep.com a bakmanı öneririm (@->a)
    mp4 çevirisi yapan en iyi program da NeroRecode2 dir. Arat, bunu da bulacaksın

çok saı-ol kardeşim de s40 lar için program bulmka gerçekten zor,eğer bi paket varsa,link atılırsa sevinirim.o sitewww.maxicep.com mu?, bakıcam bakkalım...:)

• Veee işte 6270 için 13 sayfa TEMA (muhtemelen 6280 e de olacaktır):

TIKLA !!!

Beğendiğiniz temanın resmine tıklıyorsunuz. Sizi yönlendirdiği sayfanın en altında
    CLICK HERE TO DOWNLOAD yazısına tıklayın. Bazen başka sayfaya yönlendirebiliyor ama
    böyle olursa yeniden deneyin mutlaka iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 19 Mart 2006; 22:04:01 >
  • quote:

Veee işte 6270 için 13 sayfa TEMA (muhtemelen 6280 e de olacaktır):

TIKLA !!!

saol çok güzelmiş,eline sağlık! bi de burdan 6270 için turkcell gprs ayarlarını verebilir misiniz yaa... Turkcell daha çıakrmamış ayarları

• quote:

quote:

Veee işte 6270 için 13 sayfa TEMA (muhtemelen 6280 e de olacaktır):

TIKLA !!!

saol çok güzelmiş,eline sağlık! bi de burdan 6270 için turkcell gprs ayarlarını verebilir misiniz yaa... Turkcell daha çıakrmamış ayarları

Turkcell müşteri hizmetlerini ara, oradan vermezlerse başka zor bulursun; ama genelde garantili tellerde
    kartını taktığın zaman otomatik algılıyor gprs ve mms ayarlarını ama 6270 te böyle değil mi ?

Bu arada temayı verdiğim cevapta değişiklik yaptım nasıl indirilebileceği konusunda

• hayır öyle değil işte,aradım müşteri hizmetleri bu telefon için ayarlar henüz kayıtlarımızda yokd dedi.Kart falan da algılamadı,telefonum garantili bu arada...
  • quote:

hayır öyle değil işte,aradım müşteri hizmetleri bu telefon için ayarlar henüz kayıtlarımızda yokd dedi.Kart falan da algılamadı,telefonum garantili bu arada...

turkcell in web sitesinde de yok 6270 ve 80 ayarları. Birkaç haftaya çıkar ama kardeş
    teller yaygınlaştıkça
  • video süper tek kelımyle arkadslar yeni sürümü bulan olursa rica edicem planet sorunu e mail sorunu sessiz moddan genel moda geçmedeki problem bide 3 yazısı kapak bualn olursa burak erdoğdu@hot mail.com dan ılasabilir şimdiden sağolun
  • ARKADAŞLAR GPRS-MMS AYARLARINI TURKCELL ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN YAPABİLİYORSUNUZ.AMA BUNUN İÇİN ÖZEL ŞİFRE ALMANIZ LAZIM BEN 6270 İN AYARLARINI YOLLADIM 6280 E OLDUwww.turkcell.com.tr BURDAN HALLEDİN İŞLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

resim isteriz...resim isteriz....

video da istiyoruzsadece resim değil

evet evet onu da istiyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: mk41

SAĞOL ALİEN2000 ARKADAŞIM

Benim versiyon 3.40 demek herkes yaşıyor bu sorunları o zaman önemli değil yazılımla giderilir bu sorunlar.

Ben wap-mms ayarlarını 6270 inkini yolladım oldu çünki genelde aynıdır birbirine benzer seri telefonların ayarları

Evet arkadaşlar o zaman 3.60 sürümünü bekliycez artık yapacak birşey yok şimdilik

CORELLI sende de varmı bu sorunlar dostum seninde telefon bildiğim kadarıyla "3" ten alınma

Hocam bende pek yapmiyor.Cok ender.64 MB kart kullanirken kartin hepsi dolu oldugu zamanlar yapiyordu arada sirada.Simdi yapmiyor.."3" icin yapilmis telefonlari tr de satmalari bana hala tuhaf gleiyor.Var bu isin icinde bi sey..Turkiye de nokia bayilerine sorun bence..Noteooklar icin bu cok soylenir.Ariza ve iade olan mallari tr ye yolluyolar diye..Ozeellikle bu formuda bakarsaniz dizustu bolumune gorursunuz cok..Cok tuhaf o tellerin tr de satilmasi..Ekranin sag altindaki planet 3 yazisini kaldiramazsiniz cunki o "3" operatorleri icin yapilmis..sanmiyourm yani kalkicagini..

• arkadaslar video nasıl atılıyor buraya bilmiyorum yardımcı olun atayımmmmm
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.