Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

6280 efs de hala 1071 ytl yaw. Düşmüyor hiç

bu efs ne ?
  • Gsmarena.com'un 6280 incelemesine baktınız mı? Kamera resimleri hiç iyi değil.

http://www.gsmarena.com/nokia_6280-review-71.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Gsmarena.com'un 6280 incelemesine baktınız mı? Kamera resimleri hiç iyi değil.

http://www.gsmarena.com/nokia_6280-review-71.php

Site incelemeleri kullanıcı incelemelerinden daha kötü. Bunu birçok örnekte gördük (N90 gibi)

@Anti-X,
    efswww.efsiletisim.com anlamına geliyor

• yaa kesinlikle bu site incelemelerine %100 inanmıyorum hiç gerçekçi olmuyor ben forumda erken alan olursa o incelemeye bakıorum hiç olmazsa telefoncuda kendim incelerim
  • Arkadaşlar;
    6270 e-store da 682YTL ama havale ile alırsanız 631 YTL...
    İlgililere duyurulur...
  • Bana göre 6270 fiyatını tamamen hak eden bir telefon. Görüntü kalitesi zaten yukarıda verdiğim
    gibi. Video qcif eh işte. Zoom çok hızlı ve güzel. Ses kalitesi muhteşem. Ekran çok geniş, renkler
    ve çözünürlük harika
  • revolver kardeş eline sağlık telefon gelmeden oyunları stokluyorum
    hadi 6280 gel be yawrum yolunu gözlüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakinn

konu ile ilgili fikirlerimizi yazarsak daha ii olur burası 6270 ve 6280 forumu kimse sana n90 la çektiğin videoyu nasıl izlediğini sormadı bunu git n90 forumuna yaz.

Emredersiniz admin abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaddiriziddok

revolver kardeş eline sağlık telefon gelmeden oyunları stokluyorum
    hadi 6280 gel be yawrum yolunu gözlüyoruz

Rica kardeş. Telefonlar yeni olduğu için, şimdilik oyunlar sınırlı ama ileriki günlerde
    artacaktır
  • Bu arada 6270/80 de kulaklıkla w800 kalitesini yakalamak için ekolayzır ayarları :

1.si orta çizgiden bir kademe yüksek
    2.si ve 3.sü orta çizgide
    4.sü ve 5.si orta çizgiden iki kademe yüksek

bunu deneyin ve kaliteyi görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

N90 ın çektiği videoyu 1280X1024 çözünürlükte izliyorum. 3 aydır şaşkınlıktan hala ağzım açık...
    Verdiğim parayı hakediyor.

Arkadasim sen n90 videosu icin bu yorumu yapiyorsun,demek 6280 in videosunu izlesen agzin hic kapanmicak :)
  • 1 ay icinde 6280 in fiyatı 800 e duser merak etmeyin az kaldıııı.....zaten telefoncularda yaygınlaşması an meselesi ondan sonra hızlı bi dusus uygular fiyatlar...
  • Valla arkadaşlar ben 6270 e 2 gün dayanabildim hiç beğenmedim kaba menü detaylı değil vs... Sonra d600 alıp nokia dan vazgeçmek gibi bir hata ettim. d600 üde 3 hafta sonra N70 ile değiştirdim. Bu telefonda aradığımı buldum. Bu telefonlara o kadar vereceğiniz yerine N70 alın mutlu olun.
  • Telefonun dizaynını ve özelliklerini çok beğendiğim için 6280 almayı düşünüyorum ancak şu an için fiyatının çok pahalı olduğunu ve 2-3 ay içerisinde 800'lü seviyelere düşeceğine inanıyorum. Bu telefondan şu anda EFS iletişimin dışında sıfır,kutusunda ve EFS'den 2 yıl garantili olarak gittigidiyor.com'da da satılıyor ve fiyatı 850 ytl civarında oluşmuş durumda. Ama bu telefonların burada bazı arkadaşların dediği gibi üzerinde 3 yazılı ve başka ülkenin GSM operatörleri için üretilmiş olanlardan olması ihtimali beni düşüdürüyor. Galiba en iyisi biraz beklemede kalmak.
  • bu 6270-80'de video ileri geri sarma özelliği varmı,aynı soru müzik içinde geçerli ve oyunları direk bluetoothla makinaya atabiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

bu 6270-80'de video ileri geri sarma özelliği varmı,aynı soru müzik içinde geçerli ve oyunları direk bluetoothla makinaya atabiliyormuyuz?

Maalesef bu özellik yok arkadaşım. Ama oyunları tabi k bluetooth ile atma var.
    Zaten uyumluysa kendi kuruluyor, değilse hata veriyor
  • O zaman beş(5) para etmez o telefon arkadaşım ileri-geri özelliği nasıl olmaz yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

O zaman beş(5) para etmez o telefon arkadaşım ileri-geri özelliği nasıl olmaz yahu

Ya satış stratejisi arkadaşım. Her şeyi koysa ne eksik kalacaktı ?
    Düşünsene 6280 de ileri-geri sarma ve symbian olduğunu... Kim başka tel alırdı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 23 Mart 2006; 13:45:50 >
  • Symbian neysede ileri geri sarma gibi çok eski bir özelliğin koyulmaması gerçekten şaşırtıcı..
  • EDIT EDIT EDIT !!!

Arkadaşlar çok pardon yanlış bilgi vermeyelim de, mp3 lerde ileri/geri alma varmış. Bu akşam fark ettim
    ama videoda yok. Bunu hatırlatalım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.