revolver40 video için sağolzaten video olarak 6270ten fazla bişey beklememek lazım(176x144...ve 6280e göre bayağı düşük..)ama videoda ki zoom olayı güzel
takdir sizin her 2 mega piksel aynı çekmeyebilir ben sadece fikir vermek istedim telefon kotu demedim tabiiki güzel sadece fikır vermek açısından eksilerinide ortaya koydum baska bi amacım yok herkese kolay gelsin
önceki sayfalara bakamıcam 6280 çıktı mı bi telefoncunun camında posterini görmüştüm
daha çıkmadıysa çıkınca kaç liradan çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: **hunter*1907**
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
6270 in videosunu merak edenler aşağıdaki linkten indirip bakabilirler
revolver40 video için sağolzaten video olarak 6270ten fazla bişey beklememek lazım(176x144...ve 6280e göre bayağı düşük..)ama videoda ki zoom olayı güzel
Rica kardeş ne demek. Elbette, senin de dediğin gibi 176x144 ten ancak bu kadar olur. Diğer qcif tellerden farkı hızlı zoomu
yaw damdan düşer gibi önceki sayfalara bakmadan bötle bi soru sorduğum iiçin özür.
benim için symbian resimleri ve videoları tam ekran izleyebilmektir bunu yapıyosa symbiana ne gerek var.
şu an ki d500'üm bunu yapmıyoda gıcık oluom.
bide bu telde hani biyerdeyken kırmızı yuşa basınca çıkıyoduda menü tuşuna basılı tuttuk mu görüyoduk bunda o özellik var mı yani arka planda çalışma olayı
quote:
Orjinalden alıntı: f1rat
yaw damdan düşer gibi önceki sayfalara bakmadan bötle bi soru sorduğum iiçin özür.
benim için symbian resimleri ve videoları tam ekran izleyebilmektir bunu yapıyosa symbiana ne gerek var.
şu an ki d500'üm bunu yapmıyoda gıcık oluom.
bide bu telde hani biyerdeyken kırmızı yuşa basınca çıkıyoduda menü tuşuna basılı tuttuk mu görüyoduk bunda o özellik var mı yani arka planda çalışma olayı
O dediğin symbianlarda var dostum. 6270 ve 80 de yok maalesef. Ama tabi arka planda mp3 falan çalma var
6280 - 730 YTL SPOT SİRKECİDE
quote:
Orjinalden alıntı: grcim
6280 - 730 YTL SPOT SİRKECİDE
sıfırmı?
Arkadaslar 6280 teleplus'da da satısa cıkmıswww.teleplus.com.tr 900 ytl fiyatı..... duyurulurrr
Merhaba Arkadaslar Tum Forumculara Selamlar Bende 5 Gun Once Bİr Adet 6270 Aldım BEnce Cok Hos Bİr Telefon Fakat Bİr de Symbian Olayı nı yapsalardı Hic Bİr Tele Degismezdım. Cunku Hem GOruntusuyle Hemde Kalitesiyle Olsun Cok İyi Bİr Telefon Yapılmıs Bence Nokia Bu Telefonla Yeniden Bir COk Seyi İspatlamıs Oldu. Yeni Tel ALAcaklara Şiddetle Tavsiye Edilir.
Fyatı 740 YTL İlgilenenlere Duyurulur.
quote:
Orjinalden alıntı: yamakasi2006
Fyatı 740 YTL İlgilenenlere Duyurulur.
hepsiburada da 719, estore de daha az. Tabi havale fiyatları bunlardan da az
6280 Koysepete.com da 960 milyon üstelik kredi kartına vade farksız 12 taksit
6280 kullanan arkadaşlar... kapakları çok çabuk bozuluyor diyorlar doğru mudur?
Kim o kadar kullanmış da kapağı bozulacak arkadaşım? Daha tel yeni geldi TR ye. Forumda 1-2 kişinin elinde vardır. Kapaklarını dikkatli kullanırsan ne 6280 in, ne de 70 in bozulmaz.
arkadaşlar ben kvklı aldım ve bozuk çıktı geri verdim şimdi bekliyorum yenisi gelsin diye.size söleyeyim saglam müzik dinlemek için harika bir telefon kamerada baya ii ben begendim ama bizraz büyük işte ondan kaybediyor ama siyahı çok karizma bir olay.ayrıza k750i den daha ii ses veriyor bunuda söleyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: toprak86
arkadaşlar ben kvklı aldım ve bozuk çıktı geri verdim şimdi bekliyorum yenisi gelsin diye.size söleyeyim saglam müzik dinlemek için harika bir telefon kamerada baya ii ben begendim ama bizraz büyük işte ondan kaybediyor ama siyahı çok karizma bir olay.ayrıza k750i den daha ii ses veriyor bunuda söleyeyim.
Evet, sesler çift hoparlörden çıkıyor. Hem yüksek, hem de kaliteli nokianın ilk güzel müzik çalan teli derim. Walkman serisi ile rahat yarışır