Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle 6280 süpper bi telefon.Bir dahaki ilk telefon alışımda 2 seçenek şimdiden kafamda yer etti. 6280 ve N80 . Hafta sonu Çankaya ya gittim we sadece 1 telefoncuda 6280 wardı. Süpper bi alet herkese tawsiye ederim. Özellikle 6270 in yanında küçük kalıyo
  • nokia 6270 le 6630 da old. gibi film yüklenip izleme olayı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selsey -- 29 Mart 2006; 21:07:56 >
  • arkadaşlar koysepete.com dan nokia 6280 aldım.Parelel ithalat diye beklettiler ve üç gün sonra gargoya verdiler.Telefon güzel kullanıyorum ancak sağ seçim tuşunda planet3 diye bir wap sayfasına bağlanmak için ayarlanmış silemiyorsunuz veya değiştiremiyorsunuz.klasörler içerisindeki yer imlerinide silemiyorsunuz sistem dosyasıymış.acaba diyorum bu telefonlar 3 planet diye bir yabancı oparatör için çıkarılmış özel üretmmi?.Birde telefonu kullanırken aşağı yukarı her elime alışımda birkere olsun ekran kararıyor tekrar aydınlanıyor.Bu konuda bilgisi olan veya tecrübe sahibleri arkadaşlardan yardım istiyorum.İlerde nokia servislerinde yeni versiyon yüklemesi olabilirmi olursa bu silemediğim sistem dosyaları ve dğiştiremediğim ayarlar düzelirmi.Yardım lütfen
  • yakuperdgdu

arkadasim senin aldıgın telefonda buyuk ihtimalle v 3.40 yazılımı var
    o yazılımda problem var oyle kendini kapatıp acma problemi falan ondan kaynaklanıyo
    sournsuz yazılım v3.60 'i bulman ve onu cebine yukletmen lazım...
    telefondaki butun problemler cozulur ama o 3 planet dedigin kalkmaz cunku o telefon ingiltere'den gelmis 3 operatrounun telefonu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_3420

6280 kullanan arkadaşlar... kapakları çok çabuk bozuluyor diyorlar doğru mudur?

KUYRUKLU YALAN.iKI AYI GECTI ,HIC BI SORUN YOK..CIKACAGADA BENZEMIYOR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsey

nokia 6270 le 6630 da old. gibi film yüklenip izleme olayı varmıdır?

6270 I BILMIYORUM ,6280 DE NOKIA PLAYER DA CONVERT EDIP HERHANGI BI VIDEO YU IZLIYEBILIYORSUN...KALITE DUSUYOR AMA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuperdgdu

arkadaşlar koysepete.com dan nokia 6280 aldım.Parelel ithalat diye beklettiler ve üç gün sonra gargoya verdiler.Telefon güzel kullanıyorum ancak sağ seçim tuşunda planet3 diye bir wap sayfasına bağlanmak için ayarlanmış silemiyorsunuz veya değiştiremiyorsunuz.klasörler içerisindeki yer imlerinide silemiyorsunuz sistem dosyasıymış.acaba diyorum bu telefonlar 3 planet diye bir yabancı oparatör için çıkarılmış özel üretmmi?.Birde telefonu kullanırken aşağı yukarı her elime alışımda birkere olsun ekran kararıyor tekrar aydınlanıyor.Bu konuda bilgisi olan veya tecrübe sahibleri arkadaşlardan yardım istiyorum.İlerde nokia servislerinde yeni versiyon yüklemesi olabilirmi olursa bu silemediğim sistem dosyaları ve dğiştiremediğim ayarlar düzelirmi.Yardım lütfen

Benim 6280 de de s40 yuklu..her eline aldiginda yapmasi normal degil..benim iki ada ya toplasan 10 kere yapmistir oda genelde hafiza karti ful doluyken yapiyor..bi 60 i yukle bakalim nolcak..planet yazisini silemezsin arkadasim..birak oyle kalsin ,ne zarari var;)

• http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTRJak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
    burda baya hesaplı çıkmış, şimdi iki tel arasında kaldık, 6280 ve samsung p850
  • ya arkadaşlar hafta sonu nasipse bende 6270 alıyorum. yalnız bi topicte arkadaşın birisi video çekiminin sessiz olduğunu ve mp3 leri zil sesi yapamadığımızı söylemiş. eğer bu doğruysa almam bu teli. acil yardım edin ltf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahanli61 -- 30 Mart 2006; 13:42:58 >
  • YAF BİLENİNİZ YOKMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTRJak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

evet 6280 çok uygun fiyata çıkmış genpatech te.. acaba güvenilebilir mi bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

ya arkadaşlar hafta sonu nasipse bende 6270 alıyorum. yalnız bi topicte arkadaşın birisi video çekiminin sessiz olduğunu ve mp3 leri zil sesi yapamadığımızı söylemiş. eğer bu doğruysa almam bu teli. acil yardım edin ltf

SAllamış. Video sesli olarak çekiliyor ve mp3ler zilsesi yapılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taran1tula

quote:

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTRJak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

evet 6280 çok uygun fiyata çıkmış genpatech te.. acaba güvenilebilir mi bir fikri olan var mı?

genpa bu konuda tartışılmaz, en eski firmalardan biri.
    ayrıca biraz önce teknosada 6270 e baktım, ekran hakkaten çok hoş ama kasa gerçekten kötü ve kaba duruyor, 6280 sanırım öyle değil, bugun yarın onunda geleceğini söylediler.

• kullanan yada bilen arkadaşlar bu telde ses derinlik katan 3D özelliği varmı,
    türkçe kullanma kılavuzlarına baktım,hem 6270 modelinde hemde 6280 modelinde stereo ses artırımı diye bir şey var bu özellik 3D olabilirmi. ayrıca ikisininde ses özellikleri aynımı ve ses kalitesi nasıl.
  • quote:

kullanan yada bilen arkadaşlar bu telde ses derinlik katan 3D özelliği varmı,
    türkçe kullanma kılavuzlarına baktım,hem 6270 modelinde hemde 6280 modelinde stereo ses artırımı diye bir şey var bu özellik 3D olabilirmi. ayrıca ikisininde ses özellikleri aynımı ve ses kalitesi nasıl.

İkisinin de sesi w800 ile çok rahat kapışır kalite yönünden. Çıkış zaten daha güçlü.
    3D sadece 6270 te var arkadaşım
  • 6280 in fiyatı benim düşündüğümün çok altında çıktı ya arkadaşlar 6280 i olan varmı nasıl bir telefon n70 mi alayım yoksa 6280 mi bu hafta sonu ikisinden birisini alacam n70 de symbian olmasaydı siz hangisini tercih ederdiniz symbian benim için hiç önemli değil uğraşamam program yüklemeyle falan ayrıca menüleride yavaşlatıyormuş birde merak ettiğim 6280 in 6270 den eksik tarafları ve iyi tarafları( 3g ve videosu dışında) neler yazarsanız çok sevinirim mesela ekran büyüklüğü olarak ikiside aynı boyuttamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 in fiyatı benim düşündüğümün çok altında çıktı ya arkadaşlar 6280 i olan varmı nasıl bir telefon n70 mi alayım yoksa 6280 mi bu hafta sonu ikisinden birisini alacam n70 de symbian olmasaydı siz hangisini tercih ederdiniz symbian benim için hiç önemli değil uğraşamam program yüklemeyle falan ayrıca menüleride yavaşlatıyormuş birde merak ettiğim 6280 in 6270 den eksik tarafları ve iyi tarafları( 3g ve videosu dışında) neler yazarsanız çok sevinirim mesela ekran büyüklüğü olarak ikiside aynı boyuttamı

Symbian "önemli değil" diyorsan "6280" derim..
    N70'in 6280'den artısı symbian zaten..6280in artıLARı;
    *240x320 ekran
    *ses kalitesi
    *vga video..
    ve bana iç mekan çekimlerinde falan renkleri daha canlı algılıyor gibi geldi

• quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 in fiyatı benim düşündüğümün çok altında çıktı ya arkadaşlar 6280 i olan varmı nasıl bir telefon n70 mi alayım yoksa 6280 mi bu hafta sonu ikisinden birisini alacam n70 de symbian olmasaydı siz hangisini tercih ederdiniz symbian benim için hiç önemli değil uğraşamam program yüklemeyle falan ayrıca menüleride yavaşlatıyormuş birde merak ettiğim 6280 in 6270 den eksik tarafları ve iyi tarafları( 3g ve videosu dışında) neler yazarsanız çok sevinirim mesela ekran büyüklüğü olarak ikiside aynı boyuttamı

Her şeyleri aynı sadece:
    6280 in artısı 3g ve video
    6270 in artısı 3D ses teknolojisi

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

İkisinin de sesi w800 ile çok rahat kapışır kalite yönünden. Çıkış zaten daha güçlü.

kardeş iki modelinde türkçe kullanma kılavuzlarını okudum, mp3 çalar bölümünün içinde ekolayzer ve stereo ses artışıyla ilgili bir bölüm var. 6270 in mp3çalar özelliklerinde ne varsa kelimesi kelimesine 6280 in özelliklerinde de o var. stereo ses artışı yazan kelime eğer 3D olayını kastediyorsa bu 6280 dede var.sen eminmisin 3D olayının olmadığına, bi ilgilen kardeş şu konuyla. bu özellik varsa p850 ye tercih edeceğim.ama sen yok diyorsun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

kardeş iki modelinde türkçe kullanma kılavuzlarını okudum, mp3 çalar bölümünün içinde ekolayzer ve stereo ses artışıyla ilgili bir bölüm var. 6270 in mp3çalar özelliklerinde ne varsa kelimesi kelimesine 6280 in özelliklerinde de o var. stereo ses artışı yazan kelime eğer 3D olayını kastediyorsa bu 6280 dede var.sen eminmisin 3D olayının olmadığına, bi ilgilen kardeş şu konuyla. bu özellik varsa p850 ye tercih edeceğim.ama sen yok diyorsun.

Arkadaşım 6270 te media dosyasında müzik çalar bölümünde "stereo genişletme" diye bir kısım var
    ben bunun 6280 de olmadığını biliyorum neden dersen hiçbir yerde yazmıyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.