Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CORELLI

Su anda bakiyorum,elimde telefon. 6280 de stereo genisletme diye bi olay yok.Ama ses kalitesi mukemmel bence.Bugun cektigim 6280 resimleri.e zamandir resim eklemiyordum :)

belki tr ye gelecek olanda olabilir, yoksa niye türkçe kullanma kılavuzuna yazsınlarki.

Arkadasim kafami yapiyorsun :) Burdakinde olur, tr ye gelicekte olmaz eger oyle bi sey olsa bile..Tr de yanlis bilgilenmisler..Sen kullanim klavuzunun originalini eline al oku.Orda yaziyosa olabilir.Da ben size baska ilginc bi sey soylicem..Kullanim katalogunda hesap makinasi var gorunuyor mesela..Ben hala bulamadim tel de ,yani bence yok :)Bazen olabiliyor boyle seyler..
    Benim laptopumun harddiskini ureticisi olan hp 4200 RPM DIYOR resmi sayfasinda ,halbuki 5400 rpm..Harddisckin markasi belli,modeli belli cunki..O kadar yani .Olabiliyor :)
  • arkadaşlar ben biraz önce aldım 6280 kvk - 740 ytl
    şöyle bir sorunum var fotoğraf makinesi açıkken ekranda kararma oluyor...
    versiyondan mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: grcim

arkadaşlar ben biraz önce aldım 6280 kvk - 740 ytl
    versiyondan mı?

Güneşe karşı tutuyosan normal ama nasıl bir kararmadan bahsettiğini anlayamadım
  • quote:

arkadaşlar ben biraz önce aldım 6280 kvk - 740 ytl
    versiyondan mı?

hadi hayırlı olsun,
    sendende foto,video örnekleri bekliyoruz.
    ayrıca ses ve ekran kalitesi nasıl sana göre, kızak olayı sorunsuzmu
    yorumlarınıda bekliyoruz.
  • bugün çankayada bir telefoncuda 6280 gördüm fiyatını sordum şok oldum adam 950 ytl demezmi hemde peşin fiyatı üstelikte garantisi global iletişim falan dedi gülmemek için kendimi zor tuttum vallah adamın hiçmi internetten haberi yok genpada 12 ay taksitli fiyatı 810 ytl
  • 6280 mükemmel bir telefon yalnız şu anda garantili olarak sadece genpanın sitesinde var heralde ben şimdiye kadar internetten hiç alışveriş yapmadım açıkçası pek taraftar değildim sonuçta kredi kartı numarasını veriyoruz her nekadar şifre vermesekde açıkcası nekadar güvenli bilmiyorum ama bu sefer genpatechden 6280 almak istiyorum ya benim merak ettiğim telefonu teslim aldığım zaman herhangi bir sorun olsa mesela bir parçası eksik olabilir nebilim bir parçası hasarlı olabilir ozaman ben neyapacam telefonu tekrar kargoyla genpayamı gönderecem yoksa izmirdeki herhangi bir genpa servisine götürsem sorunu hallederlermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 mükemmel bir telefon yalnız şu anda garantili olarak sadece genpanın sitesinde var heralde ben şimdiye kadar internetten hiç alışveriş yapmadım açıkçası pek taraftar değildim sonuçta kredi kartı numarasını veriyoruz her nekadar şifre vermesekde açıkcası nekadar güvenli bilmiyorum ama bu sefer genpatechden 6280 almak istiyorum ya benim merak ettiğim telefonu teslim aldığım zaman herhangi bir sorun olsa mesela bir parçası eksik olabilir nebilim bir parçası hasarlı olabilir ozaman ben neyapacam telefonu tekrar kargoyla genpayamı gönderecem yoksa izmirdeki herhangi bir genpa servisine götürsem sorunu hallederlermi

geri göndericen para iadesi isticen
    paran iade edildikten sonra istersen tekrar sipariş vericen
    ben de şimdiy kadar ilk dega n70i dükkandan aldım ondan önce hep internetten ayağıma kadar getirdile

• REVOLVER arkadaşım ekran restart edilmiş gibi, tam ekran siyah oluyor kartı biraz önce takmıştım,
    aynı olayı normal bekleme modundayken de yapıyor, zaten fotoğraf makinesini ofiste açtım güneş vs yoktu,
    genel olarak makine güzel tatminkar bir ekran kalitesi ve malzeme, ama ne foto çektim, ne mp3, ne radyo pek oynayamadım anlıyacağınız, kızak kısmı biraz hoşuma gitmedi ama, foto vs eklicem ama makine şu anda
    kvk kozyatağı serviste, sanırım versiyonu yükseltecekler, bilmiyorum ne olacak bakalım, makineyi geri versem mutlaka bana verecekleri cihazda da aynı sorun olacak. görelim bakalım ne olacak.
  • quote:

REVOLVER arkadaşım ekran restart edilmiş gibi, tam ekran siyah oluyor kartı biraz önce takmıştım,
    aynı olayı normal bekleme modundayken de yapıyor, zaten fotoğraf makinesini ofiste açtım güneş vs yoktu,
    genel olarak makine güzel tatminkar bir ekran kalitesi ve malzeme, ama ne foto çektim, ne mp3, ne radyo pek oynayamadım anlıyacağınız, kızak kısmı biraz hoşuma gitmedi ama, foto vs eklicem ama makine şu anda
    kvk kozyatağı serviste, sanırım versiyonu yükseltecekler, bilmiyorum ne olacak bakalım, makineyi geri versem mutlaka bana verecekleri cihazda da aynı sorun olacak. görelim bakalım ne olacak.

Hmmm. Versiyondan kaynaklı o zaman kardeş. Yükletince geçer merak etme
    Resim, video falan bekleriz Hayırlı olsun

• öyle olursa gerimi gönderecem baya zahmetli olur ya git kargoya ver birde kargo parasını kesin biz veririz ama bir sorun çaıkmaz heralde peki diyelimki sonradan bir problem çıktı arızalandı falan ozamandamı kargoya vercez ozaman herhangi bir genpa servisine versek yaparlar heralde demi
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 mükemmel bir telefon yalnız şu anda garantili olarak sadece genpanın sitesinde var heralde ben şimdiye kadar internetten hiç alışveriş yapmadım açıkçası pek taraftar değildim sonuçta kredi kartı numarasını veriyoruz her nekadar şifre vermesekde açıkcası nekadar güvenli bilmiyorum ama bu sefer genpatechden 6280 almak istiyorum ya benim merak ettiğim telefonu teslim aldığım zaman herhangi bir sorun olsa mesela bir parçası eksik olabilir nebilim bir parçası hasarlı olabilir ozaman ben neyapacam telefonu tekrar kargoyla genpayamı gönderecem yoksa izmirdeki herhangi bir genpa servisine götürsem sorunu hallederlermi

geri göndericen para iadesi isticen
    paran iade edildikten sonra istersen tekrar sipariş vericen
    ben de şimdiy kadar ilk dega n70i dükkandan aldım ondan önce hep internetten ayağıma kadar getirdile

• Herkese selamlar

Ben Sony Ericsson K750i almayı düşünüyorum. Fakat Nokia 6280'ni piyasaya sürünce kafam iyice karıştı. 6280'nin K750i'den ne gibi farklılıkları var?(Video hariç) Ses kalitesi ve fotoğraf açısından hangisi daha iyi? Ayrıca 6280'nin pil ömrü nasıl,otofocus var mı? İki telefonu karşılaştırabilir misiniz?
  • KNİGHT586

fiyat olarak k750 en az 250 lira daha ucuz.

ekran da tabiki 6280 daha iyi

fotoda iki alet kapışır ama k750 otofokus ve makro özellikleri ile ön plana çıkıyor.

vıdeo da ise 6280 3gp olmasına rağmen 640*480 vıdeo ile çok çok iyi .

ses konusunda ise k750 de kaliteli 6280 de.

her ikiside java.

karar senin.
  • 6280 mp4 formatında video çekemiyor mu?
  • versiyondan kaynaklanmıyormuş, üzerinde 3.60 vardı, zaten bu en son versiyonmuş,
    servisten aldım, şimdi yeni ile değiştiricem, bakalım yenisinde de aynı sorun olacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_gaffur

6280 mp4 formatında video çekemiyor mu?

çekemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 31 Mart 2006; 16:21:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

çekemiyor

eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_gaffur -- 31 Mart 2006; 16:43:19 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

çekemiyor

640*480 mü yoksa daha mı küçük?

640x480 ama mp4 ü aratmıyor merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 31 Mart 2006; 16:46:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jay_k

arkadaslar bugun genpatech'den siparisimi verdim 6280'nin
    en sonunda alabilcem... 766 ytl havale odeme sekli ile turkiyede su anda garantili olarak en ii fiyat... (genpa ile kvk 'dır en guvenilir firmalar zaten)
    telefon elime 2-3 gunde ulasır insallah.... gelince bende ornek resimler yollarim fikirlerimi paylasirim

hayırlı olsun kardeş umarım bu kadar beklediğine değer..ama benim kafamda şu hala takılı: 3 logolu niye satıyorlar bu telefonu..daha sonra gelecek olanlar 3 logolu olmazsa çok pis bir durum ortaya çıkar..

• quote:

Orjinalden alıntı: taran1tula

quote:

Orjinalden alıntı: jay_k

arkadaslar bugun genpatech'den siparisimi verdim 6280'nin
    en sonunda alabilcem... 766 ytl havale odeme sekli ile turkiyede su anda garantili olarak en ii fiyat... (genpa ile kvk 'dır en guvenilir firmalar zaten)
    telefon elime 2-3 gunde ulasır insallah.... gelince bende ornek resimler yollarim fikirlerimi paylasirim

hayırlı olsun kardeş umarım bu kadar beklediğine değer..ama benim kafamda şu hala takılı: 3 logolu niye satıyorlar bu telefonu..daha sonra gelecek olanlar 3 logolu olmazsa çok pis bir durum ortaya çıkar..

Tabiiki 3 logolu cikmicak daha sonra gelenler..Onlar 3 de firmasi icin uretilmis ama cesitli sebeplerden (ya uretim fazlas -ki cok zayif ihtimal cunki zaten tel kapis kapis -i ya memnuniyetsizlik yada baska bi sey) baska ulkelere pazarlanan telefonlar..Acikcasi arkadaslar ben olsam tr de satilan 3 logolu telleri almam...Beklerim daha iyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

Tabiiki 3 logolu cikmicak daha sonra gelenler..Onlar 3 de firmasi icin uretilmis ama cesitli sebeplerden (ya uretim fazlas -ki cok zayif ihtimal cunki zaten tel kapis kapis -i ya memnuniyetsizlik yada baska bi sey) baska ulkelere pazarlanan telefonlar..Acikcasi arkadaslar ben olsam tr de satilan 3 logolu telleri almam...Beklerim daha iyi...

şu pazarlamacılar ciğerimizi sökecekler neredeyse..başka sitelerde gördünüz 1000YTL ye satılıyordu..şimdi genpa çıktı 800 e veriyor.. bakalım birkaç yerde daha çıksın karşılaştırma imkanımız olsun.. 3 g logolu olmayanlar bu fiyattan gelecek mi bakalım..belirsizlikler ülkesi.. e herkes bizim gibi araştırıp etmiyor ki gidiyo bayiine aa bu güzelmiş diyo alıp kullanıyo!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taran1tula -- 31 Mart 2006; 18:00:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.