arkadaslar ben genpatech'ten siparis verdim 805 ytl taksit ile de.... biri 3 logolu olabilir diye falan laf etmis... bilmeden neden konusuyorsunuzsunuz? genpatech'tekide orjinal 3 logosuz %100
ayrıca bugun netcell - kvk tarafındanda satısa cıktı 765 ytl pesin fiyatı....
turkiye'yeye yeni gelenlerde artık buyuk ihtimal v3.60 olcaktır. buyuk ihtimalle problem cıkarmazlar. artık garantili olarak telefon resmen piayasaya girdi. Herkez gonul rahatlıgı ile alabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
quote:
Orjinalden alıntı: deli_gaffur
quote:
quote:
6280 mp4 formatında video çekemiyor mu?
çekemiyor
640*480 mü yoksa daha mı küçük?
640x480 ama mp4 ü aratmıyor merak etme
ama hafızada çok yer kaplıyordur herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: jay_k
arkadaslar ben genpatech'ten siparis verdim 805 ytl taksit ile de.... biri 3 logolu olabilir diye falan laf etmis... bilmeden neden konusuyorsunuzsunuz? genpatech'tekide orjinal 3 logosuz %100
ayrıca bugun netcell - kvk tarafındanda satısa cıktı 765 ytl pesin fiyatı....
turkiye'yeye yeni gelenlerde artık buyuk ihtimal v3.60 olcaktır. buyuk ihtimalle problem cıkarmazlar. artık garantili olarak telefon resmen piayasaya girdi. Herkez gonul rahatlıgı ile alabilir.
ben söylemiştim kardeş 3 logolu olayını; fakat şu topici başından beri okuyorum ve şu ana kadar hep 3 logolu 6280 lerden bahsedildi.. genpatech tekinin 3 logolu olmadığından kesin eminsen çok iyi.. güle güle kullan kardeş..yorumlarını bekliyoruz..
eywallah sagol taran1tula....
ben senin sahsına soylememistim genel olarak soyledim.bilgisi olmayan burada insanlari yanlıs yonledirmesin diye... yanlıs anlasıldıysam ozur dilerim....
telefonu kullanan arkdaslardan ornek resimler,videolar oyunlar bekliyoruz...hadi bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
quote:
quote:
quote:
6280 mp4 formatında video çekemiyor mu?
çekemiyor
640*480 mü yoksa daha mı küçük?
640x480 ama mp4 ü aratmıyor merak etme
ama hafızada çok yer kaplıyordur herhalde
Evet, fazla yer kaplıyor. Bu nedenle video için ideal N serisi. Ben de inşallah yarın N70 im gelecek
ya benimde yeni dikkatimi çekti. 10 dakikalık bir video yaklaşık 120 mb mi tutuyor.
6280 de çift hoparlör varmı yokmu ayrıca en fazla kaç gb hafıza kartı destekliyor?
quote:
Orjinalden alıntı: yakinn
6280 de çift hoparlör varmı yokmu ayrıca en fazla kaç gb hafıza kartı destekliyor?
Çift hoparlör var ve maximum 2gb destekliyor
bu 2 haporlör nerede ben sadece sol tarafta bir yer var diğer hoparlör neresinde telin
arkadasim cift sterio hoparlor sadece 6270'de var. 6270 de 6280de max 2gb minisd bellek destekliyolar
hayda biriniz diyo var diğeriniz yok ben hiç bişi anlamadım.ikinizde kullandınızmı inceledinizmi teli.
2 gb mini sd kart piyasada var mı?
yakinn... dostum iki telefon arasındaki en buyuk farklardan biride bu zaten 6270'in ustunde cift hoparlor var dısari ses vermek icin 3D ses 6280'in ustunde tek ama 6280nin video kalitesi 1 numara
arkadaşlar hatsız mod yada uçuş modu falan varmı 6280de
yanlıs bilmiyosam %100 emin degilim ama telefon simkart'sız acılıyo ve bazı ozelliklerini kullanabiliyosun 1-2 gunde elime geccek ozaman deneyip kesin cevaplarim
quote:
Orjinalden alıntı: yakinn
arkadaşlar hatsız mod yada uçuş modu falan varmı 6280de
Ben 6280 i incelemedim. CORELLI çift hoparlör var demişti. Hatsız tercihi var arkadaşım. Ben 6270 kullandım.
çektiğimiz fotoları ve videoları tam ekran izleyebiliyoruz değilmi
CORELLİ dostumm sen 6280'ninde bellek kullanıyo musun? 1 gb 2 gb gibi? nasil performanslari? uyum problemi falan yaratıyo mu? yada cok yavaslama falan???
quote:
Orjinalden alıntı: ibralper
çektiğimiz fotoları ve videoları tam ekran izleyebiliyoruz değilmi