Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

kullanan yada bilen arkadaşlar bu telde ses derinlik katan 3D özelliği varmı,
    türkçe kullanma kılavuzlarına baktım,hem 6270 modelinde hemde 6280 modelinde stereo ses artırımı diye bir şey var bu özellik 3D olabilirmi. ayrıca ikisininde ses özellikleri aynımı ve ses kalitesi nasıl.

İkisinin de sesi w800 ile çok rahat kapışır kalite yönünden. Çıkış zaten daha güçlü.
    3D sadece 6270 te var arkadaşım

kardeş iki modelinde türkçe kullanma kılavuzlarını okudum, mp3 çalar bölümünün içinde ekolayzer ve stereo ses artışıyla ilgili bir bölüm var. 6270 in mp3çalar özelliklerinde ne varsa kelimesi kelimesine 6280 in özelliklerinde de o var. stereo ses artışı yazan kelime eğer 3D olayını kastediyorsa bu 6280 dede var.sen eminmisin 3D olayının olmadığına, bi ilgilen kardeş şu konuyla. bu özellik varsa p850 ye tercih edeceğim.ama sen yok diyorsun.

Arkadaşım 6270 te media dosyasında müzik çalar bölümünde "stereo genişletme" diye bir kısım var
    ben bunun 6280 de olmadığını biliyorum neden dersen hiçbir yerde yazmıyor

Gsmarena daki 6280 sayfasında manuel bölümü var oraya gir, ordan 6280 i seç ve 6280 in user guide, seç ve türkiyeyi seç ve türkçe kullanma kılavuzuna bir bak bu dediğin yazının aynısı orda 6280 için de yazıyor.
    nokia hakkında fazla bilgim olmadığı için fazla bir şey diyemiyorum arkadaşım, ancak stereo genişletme den kasıt 3D İse bu yazı var. bi incele bakalım sonuç ne çıkacak, bilgilerini bekliyorum.

• iyi diyosun ama neden 6280 6270 den sadece 80 ytl daha fazla 3g olsun video olsun bunlar çok önemli özellikler tabi birde dış görünüm farkı var 6280 daha küçük ve daha hafif bu özellikleri dikkate alırsak daha fazla fiyat farkı olması gerekmiyormuydu birde 6280 in öndeki kamerasıyla n70 de olduğu gibi kendimizi çekebiliyormuyuz
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 in fiyatı benim düşündüğümün çok altında çıktı ya arkadaşlar 6280 i olan varmı nasıl bir telefon n70 mi alayım yoksa 6280 mi bu hafta sonu ikisinden birisini alacam n70 de symbian olmasaydı siz hangisini tercih ederdiniz symbian benim için hiç önemli değil uğraşamam program yüklemeyle falan ayrıca menüleride yavaşlatıyormuş birde merak ettiğim 6280 in 6270 den eksik tarafları ve iyi tarafları( 3g ve videosu dışında) neler yazarsanız çok sevinirim mesela ekran büyüklüğü olarak ikiside aynı boyuttamı

Her şeyleri aynı sadece:
    6280 in artısı 3g ve video
    6270 in artısı 3D ses teknolojisi

• quote:

Orjinalden alıntı: ibralper

6280 in fiyatı benim düşündüğümün çok altında çıktı ya arkadaşlar 6280 i olan varmı nasıl bir telefon n70 mi alayım yoksa 6280 mi bu hafta sonu ikisinden birisini alacam n70 de symbian olmasaydı siz hangisini tercih ederdiniz symbian benim için hiç önemli değil uğraşamam program yüklemeyle falan ayrıca menüleride yavaşlatıyormuş birde merak ettiğim 6280 in 6270 den eksik tarafları ve iyi tarafları( 3g ve videosu dışında) neler yazarsanız çok sevinirim mesela ekran büyüklüğü olarak ikiside aynı boyuttamı

hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al
    fiyatları da 3 aşağ 5 yukarı aynı

• Su anda bakiyorum,elimde telefon. 6280 de stereo genisletme diye bi olay yok.Ama ses kalitesi mukemmel bence.Bugun cektigim 6280 resimleri.e zamandir resim eklemiyordum :)

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:
    .

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:

• arkadaslar bugun genpatech'den siparisimi verdim 6280'nin
    en sonunda alabilcem... 766 ytl havale odeme sekli ile turkiyede su anda garantili olarak en ii fiyat... (genpa ile kvk 'dır en guvenilir firmalar zaten)
    telefon elime 2-3 gunde ulasır insallah.... gelince bende ornek resimler yollarim fikirlerimi paylasirim
  • @CORELLI,
    resimler yine dehşet
  • 6280 özellikle kapalı alanda çok güzel çekmiş .hakkaten beğendim
  • arkadaslar meraba ben suan Isvec`teyim ama turkiyede yasiyorum.Burdan faturali ve garantili olarak nokia 6280 aldim., benim sormak istedigim bu telefonum ile turkiyeye geldigimde avea turkcell weya telsim herneyse hattimi sorunsuz bir sekilde kullanabilecekmiyim? Malum son zamanlar kayitli kayitsiz telefon haberleri vardi ve telefonu kayit yaptirmak gerekiyordu.. ayrica telefonu kullanabileceksem de havalanida herhangi bir islem yaptirmam weya vergi odemem gerekiyormu? gerekiyorsa bu telefonun fiyatnin yuzde kacidir? yoksa bunlarin hicrine gerek olmadan dirak kartimi takip havalaninda konusmaya baslayabilirmyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandemeny

arkadaslar meraba ben suan Isvec`teyim ama turkiyede yasiyorum.Burdan faturali ve garantili olarak nokia 6280 aldim., benim sormak istedigim bu telefonum ile turkiyeye geldigimde avea turkcell weya telsim herneyse hattimi sorunsuz bir sekilde kullanabilecekmiyim? Malum son zamanlar kayitli kayitsiz telefon haberleri vardi ve telefonu kayit yaptirmak gerekiyordu.. ayrica telefonu kullanabileceksem de havalanida herhangi bir islem yaptirmam weya vergi odemem gerekiyormu? gerekiyorsa bu telefonun fiyatnin yuzde kacidir? yoksa bunlarin hicrine gerek olmadan dirak kartimi takip havalaninda konusmaya baslayabilirmyim?

vergi konusunu bilmiyorum.
    faturan falan varsa türkiyede faturan ile 5 ytl karşılığı kaydettirenilirsin telekom veya kullandığın hattın abone merkezinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti-X

quote:

arkadaslar meraba ben suan Isvec`teyim ama turkiyede yasiyorum.Burdan faturali ve garantili olarak nokia 6280 aldim., benim sormak istedigim bu telefonum ile turkiyeye geldigimde avea turkcell weya telsim herneyse hattimi sorunsuz bir sekilde kullanabilecekmiyim? Malum son zamanlar kayitli kayitsiz telefon haberleri vardi ve telefonu kayit yaptirmak gerekiyordu.. ayrica telefonu kullanabileceksem de havalanida herhangi bir islem yaptirmam weya vergi odemem gerekiyormu? gerekiyorsa bu telefonun fiyatnin yuzde kacidir? yoksa bunlarin hicrine gerek olmadan dirak kartimi takip havalaninda konusmaya baslayabilirmyim?

faturan falan varsa türkiyede faturan ile 5 ytl karşılığı kaydettirenilirsin telekom veya kullandığın hattın abone merkezinde.

5 ytl ile kaydettirme olayi 2005 aralik ortsinda sonra erdi diye biliyorum ben? en son o zamana kadar sure vermislerdi hatta.. bu konuda eminmisin anti-x

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Anti-X

quote:

5 ytl ile kaydettirme olayi 2005 aralik ortsinda sonra erdi diye biliyorum ben? en son o zamana kadar sure vermislerdi hatta.. bu konuda eminmisin anti-x

sona ermiş de olabilir tam olarak bilmiyorum ama.
    eğer yurtdışından faturalı olarak aldıysan kesinlike kaydettirirsin.

• Slm millet iki basit sorum vardi sizi rahatsiz etmeden ben bakayim dedim ama 8 sayfayi okudum gozlerim sulandi ama hic kimse sormamis.

Biz italyadayiz 5 turk hepimiz aldik 6280den "3" operatorunden sim kilitli olarak. trde 3 logolu satildigina gore sim kiliti cozuyolar demektir ama benim arkadas bi kac yere sormus henuz cozemiyoruz demisler.

yani sorum odurki 1- sim kiliti cozdurebilirmiyiz 2- en fazla kac mb kart takabiliriz? simdiden sagolun...
  • http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTRJak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
    nokia 6280 806YTL. Nasıl fiyat arkadaşlar? alınır mı??
  • CORELLİ

dostum senin 6280'in firmware versiyonu kactı? v.3.40 mi? v.3.60 mi? (belki cevaplamis olabilirsin ama yine cevaplarsan sevinirim)
    yasadigin problemleri kısaca bahseder misin eger yasadıysan? sanırım restart 'lama olayı sende olmuyo
    yada oldugu zaman taktıgın bellegin yogunlugu yuzunden oldu??? boyle demistin oncede sanırım yanlıs hatırlamıyorsam...???

Sagol....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serken

Slm millet iki basit sorum vardi sizi rahatsiz etmeden ben bakayim dedim ama 8 sayfayi okudum gozlerim sulandi ama hic kimse sormamis.

Biz italyadayiz 5 turk hepimiz aldik 6280den "3" operatorunden sim kilitli olarak. trde 3 logolu satildigina gore sim kiliti cozuyolar demektir ama benim arkadas bi kac yere sormus henuz cozemiyoruz demisler.

yani sorum odurki 1- sim kiliti cozdurebilirmiyiz 2- en fazla kac mb kart takabiliriz? simdiden sagolun...

Şimdi arkadaşım, bu tel daha TR de yeni bebek Hiç kilit kırdırma olayları duymadık bu tel
    ile ilgili. Malum daha 2-3 kişinin elinde vardır. Şimdi sana gel kırdırırız desek veya kırdıramazsın
    arkadaşım zor desek yalan olur. Ne desek boş. Onu İstanbul'da olan bir akadaşın sorması
    gerek

• Orjinalden alıntı: CORELLI

Su anda bakiyorum,elimde telefon. 6280 de stereo genisletme diye bi olay yok.Ama ses kalitesi mukemmel bence.Bugun cektigim 6280 resimleri.e zamandir resim eklemiyordum :)

belki tr ye gelecek olanda olabilir, yoksa niye türkçe kullanma kılavuzuna yazsınlarki.
  • @turanoğuz,
    6280 de gsm inceleme sitelerinde 3D görünmüyor; ancak çok da önemli bir özellik değil ben sana
    söyleyim. Kendim kullandım 6270 3D özelliğini açınca stereo daha farklı ve yankı yapar gibi duyuluyor.
    Ben çoğu zaman kapalı tutuyodum düşün yani
  • quote:

@turanoğuz,
    6280 de gsm inceleme sitelerinde 3D görünmüyor; ancak çok da önemli bir özellik değil ben sana
    söyleyim. Kendim kullandım 6270 3D özelliğini açınca stereo daha farklı ve yankı yapar gibi duyuluyor.
    Ben çoğu zaman kapalı tutuyodum düşün yani

ilgine teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jay_k

CORELLİ

dostum senin 6280'in firmware versiyonu kactı? v.3.40 mi? v.3.60 mi? (belki cevaplamis olabilirsin ama yine cevaplarsan sevinirim)
    yasadigin problemleri kısaca bahseder misin eger yasadıysan? sanırım restart 'lama olayı sende olmuyo
    yada oldugu zaman taktıgın bellegin yogunlugu yuzunden oldu??? boyle demistin oncede sanırım yanlıs hatırlamıyorsam...???

Sagol....

Evet hocam aynen oyle demistim..v.3.40 benimki de..Oluyo da arkadaslarin bahsettigi siklikta degil,cok ender..
  • quote:

Hocam keydettirme parasi ne kadar bilmiyorum ama faturanin belirli bi yzudesini vergi olarak oduyorsun diye biliyorum ben...200 euro ustu ise fatura bu boyle..yanlista olabilir ama benim bildigim bu..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.