Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Arkadaşlar, dün giremedim kusura bakmayın
    @GS_1905,
    6280 alırsan bekleme, k800 bekleyeceksen 6270 al derim

Hocam 6280 alırsam(ki şu an alma şansım var) n80 veya k800 den vazgeçmek zorunda kalabilirim..O yüzden karar veremedim hiç.

K800 3.2 megapiksel(eylül de gelecek)
    N80 3.0 megapiksel(geliş tarihi muamma)

Bi de 6280 ele düşer mi acaba??

Evet işte kardeş, benim de söylemek istediğim o. 6280 alacaksan başka hiçbir tele göz koymayacan
    en azından bu yıl Ama yok ben 5-6 sonra satarım dersen dediğim gibi 6270 ideal olabilir senin
    için Bana da N70 geliyor yarın. Ben k800 bekliyorum, N70 beni eylüle kadar rahat rahat götürecek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

Arkadaşlar, dün giremedim kusura bakmayın
    @GS_1905,
    6280 alırsan bekleme, k800 bekleyeceksen 6270 al derim

Hocam 6280 alırsam(ki şu an alma şansım var) n80 veya k800 den vazgeçmek zorunda kalabilirim..O yüzden karar veremedim hiç.

K800 3.2 megapiksel(eylül de gelecek)
    N80 3.0 megapiksel(geliş tarihi muamma)

Bi de 6280 ele düşer mi acaba??

Evet işte kardeş, benim de söylemek istediğim o. 6280 alacaksan başka hiçbir tele göz koymayacan
    en azından bu yıl Ama yok ben 5-6 sonra satarım dersen dediğim gibi 6270 ideal olabilir senin
    için Bana da N70 geliyor yarın. Ben k800 bekliyorum, N70 beni eylüle kadar rahat rahat götürecek

Hocam ben en iyisi şimdi bi 6280 alıyım.. Eylüle de K800 için para biriktirmeye başlıyalım bari Aslında 6280 almasam K800 garanti olur da yine risk almaya değer bi telefon

• sizce bu 6280 1-2 aya ucuzlarmı yoksa uzun bi müddet bu fiyatlarda gidermi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: animas

sizce bu 6280 1-2 aya ucuzlarmı yoksa uzun bi müddet bu fiyatlarda gidermi?

bana 2-3 ay bu fiyatta gider gibi geliyor. çünkü ben bu telefonun baya tutacağını sanıyorum. ama fiyatı zaten uygun geldi bana ilk çıkış için.
  • arkadaslar bgun bı kac magazada baktımda kımse ne zman cıkcagını bılmıo bu telın ve gelmedı dıolar teknosa nokia da bı kac yerde daha baktım ama bulamadım hıc baska bı telefoncudada haziranda gelcek dediler daha nokiashoplara bile gelmedi dedi anca haziran dedi adam ve bu teli su 2haftada almayı cok istiodum pfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Walkerzzzz

arkadaslar bgun bı kac magazada baktımda kımse ne zman cıkcagını bılmıo bu telın ve gelmedı dıolar teknosa nokia da bı kac yerde daha baktım ama bulamadım hıc baska bı telefoncudada haziranda gelcek dediler daha nokiashoplara bile gelmedi dedi anca haziran dedi adam ve bu teli su 2haftada almayı cok istiodum pfff

Arkadaşım önce sakin ol
    genpatech ve hepsiburada sitelerinde mevcut.. İki site de güvenilir ve hizmette kusursuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

Orjinalden alıntı: pandemeny

Corelli Globen in felan resimlerini cekmissin yakinmisin oralara nerede oturuyosun isvecte

Yakinim hocam..Globen e 5 dk yuruyerek..:) Sen nerden biliyosun ,varmi bi alakan isvec le :)

evet 3 haftadir burdayim bende arkadasimi ziyarete ve gezmeye geldim.. 1hafta felan daha burdayim bende handen de kaliyorum.. iste burda ucuza buldum telefon da ne diyosun tavsiye ediyormusun? bunda s40 isletim sistemimi ne warmis yani s60 gibi degilmis programlar yuklenemiyormus sadece java oyunlar we programlar yukleniyormus diye duydum ki anlamam ben bu s40 s60 dan sadece duyumlarimisoyluyorum ayrica burdan alacagim tlfonun 3g hatti simlock u war bunu turkiyede kirdirabilirim dimi?

• 6270 le herkes daglar kadar fark oldugunu sölüyo 3g ve video kaydından başka ne farkıları var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animas -- 3 Nisan 2006; 1:12:12 >
  • quote:

6270 le herkes daglar kadar fark oldugunu sölüyo 3g ve video kaydından başka ne farkıları var ki

eet güsel soru

bide beyler 6280de symbian yok dimi bu fotoyu gorunce aklım karıstıda(bide malum ben symbian kullanmadım hiç)

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:
  • gokhan s. symbian yok hatta onun için ben nokia mühendislerinin kulağını çok çınlattım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

gokhan s. symbian yok hatta onun için ben nokia mühendislerinin kulağını çok çınlattım

ozmn bnde küfrettm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

quote:

6270 le herkes daglar kadar fark oldugunu sölüyo 3g ve video kaydından başka ne farkıları var ki

eet güsel soru

bide beyler 6280de symbian yok dimi bu fotoyu gorunce aklım karıstıda(bide malum ben symbian kullanmadım hiç)

symbıan yok ama elime alıp inceledim.
    menüsü v.s symbıan gibi yapmışlar bilmeyen farkedemez java olduğunu.

gökhan pm atmıştım dün imzana bunu koy diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 3 Nisan 2006; 1:32:34 >

• quote:

evet 3 haftadir burdayim bende arkadasimi ziyarete ve gezmeye geldim.. 1hafta felan daha burdayim bende handen de kaliyorum.. iste burda ucuza buldum telefon da ne diyosun tavsiye ediyormusun? bunda s40 isletim sistemimi ne warmis yani s60 gibi degilmis programlar yuklenemiyormus sadece java oyunlar we programlar yukleniyormus diye duydum ki anlamam ben bu s40 s60 dan sadece duyumlarimisoyluyorum ayrica burdan alacagim tlfonun 3g hatti simlock u war bunu turkiyede kirdirabilirim dimi?

Kirdirabilecegini sanmiyorum..En azindan bi sureligine...Tr de tel yayginlascakta sonra bi caresine bakarlar..Isvec te son bi aya kadar kiramiyorlardi,simdi bilmiyorum ama sanmiyorum yinede..
    S40 S60 olayini cok detayli bilmiyorum ama s60 in istenirse yuklenebilecegini bu forumda bazi arkadaslar soylemisti sanirim..Bilen varsa soylesin,bilgililenelim.s60 in farki ve artisi ne olur ??

• quote:

quote:

eet güsel soru[

Bence bi telefonun dis gorunusu,narinligi teknik ozellikleri kadar onemli..BU cok buyuk bi fark .Marifet hem becerikli hem SIK telefon yapmak..n91 i uzerine para verseler almam mesela..
  • quote:

quote:

Kirdirabilecegini sanmiyorum..En azindan bi sureligine...Tr de tel yayginlascakta sonra bi caresine bakarlar..Isvec te son bi aya kadar kiramiyorlardi,simdi bilmiyorum ama sanmiyorum yinede..
    S40 S60 olayini cok detayli bilmiyorum ama s60 in istenirse yuklenebilecegini bu forumda bazi arkadaslar soylemisti sanirim..Bilen varsa soylesin,bilgililenelim.s60 in farki ve artisi ne olur ??

Arkadaşlar, s60 dediğimiz "SymbiaN işletim sistemi" nin mobil cihazlar için kullandığı
    arayüzlerdir. Bu cihazlara sınırsız sayıda program yüklemek mümkün olup, sahası
    oldukça geniştir. divX film izlemek, sms şifrelemekl, dosya şifrelemek, msn ye girmek
    gibi daha birçok programa s60 sayesinde ulaşabilmek mümkün.
    s40 da Java tabanlı bir sistem olup, programdan çok oyun için dizayn edilmiş,
    sınırları dar bir sistemdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: jay_k

corelli sagol dostum... bakalım sarjdan alıyım deniycem...

YAKINN telefonun ses kalitesi cok guzel mp3 falan calarken kulaklıkla dinlerken oldukca ii mp3 player olarak rahatlikla kullanılabilir.
    ayrıca "stereio gelistirme" diye bi ozelligi var.onu acınca daha guzel oluyo. telefonun calma sesini mp3 olarak ayarlarsan birazcık az cıkıyo sesi ama makul duzeyde. ayrıca dısarıda tek hoparloru var telefonun....

demekki 3d avrupada yok tr var. ben öyle anladım, ayrıca fotumda iki kişi aldı ikiside sorun yaşadı,tr ye gelenler sorunlu olmasın.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, s60 dediğimiz "SymbiaN işletim sistemi" nin mobil cihazlar için kullandığı
    arayüzlerdir. Bu cihazlara sınırsız sayıda program yüklemek mümkün olup, sahası
    oldukça geniştir. divX film izlemek, sms şifrelemekl, dosya şifrelemek, msn ye girmek
    gibi daha birçok programa s60 sayesinde ulaşabilmek mümkün.
    s40 da Java tabanlı bir sistem olup, programdan çok oyun için dizayn edilmiş,
    sınırları dar bir sistemdir.

YANI SOZUN KISASI S60 LI TEL , SYMBIANLI TELEFON DEMEK :) SAGOL KARDESIM.. 6280 DE, MSN E GIRMEK ISERSEM GIREMEM YANI. BUMUDUR ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORELLI -- 3 Nisan 2006; 13:27:26 >

• bildiğim kadarıyla java içinde msn var. 6280in msne girebilmesi gerekir.
  • arkadaşlar ankarada 6280 750-760 YTL civarında nerde var acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.