Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakk76

bi dk bi dk
    kulaklıkta ses kalitesi diyosun hiç denemedik ki ses klitesini bu forumda herkes süper mutlu kutudan çıkan kulaklıklardan ben hariç????hiç cx300 takıp denedin mi mesela???
    bak kamera konusunda haklısın ama kulaklık olayını halağ soru işaret
    az önc ebayden adaptör aldım, cx300ü takıp öyle bakıcam n70e
    2 haftada gelir herhalde adaptör
    kulaklığın önemini bilirsin

Bunlari bana mi soyluyorsun burak? 2 gün boyunca cihaz ile denedigim kulakliklar; Koss ksc75, Sennheiser cx300, Px100 ve 200, shure E2c ve elbet noki'nin kutusundan cikan kendi orijinal kulakligi.. sonuc; hiç birisi W800 'ün sesinden aldigim hazzi vermedi- veremedi..

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

bi dk bi dk
    kulaklıkta ses kalitesi diyosun hiç denemedik ki ses klitesini bu forumda herkes süper mutlu kutudan çıkan kulaklıklardan ben hariç????hiç cx300 takıp denedin mi mesela???

Bunlari bana mi soyluyorsun burak? 2 gün boyunca cihaz ile denedigim kulakliklar; Koss ksc75, Sennheiser cx300, Px100 ve 200, shure E2c ve elbet noki'nin kutusundan cikan kendi orijinal kulakligi.. sonuc; hiç birisi W800 'ün sesinden aldigim hazzi vermedi- veremedi..

jacki nası taktın? adaptör kendin yaptın o zaman!=!?!
    harbi? bi de şöyle dene o zaman
    powermp3 progu var içinde eko ayarı falan var
    yoksa prog sende gönderiiim bi de onla bak

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

Nokianın kulaklıktan mükemmel ses çıkışı ve müzik dinleme keyfi, 1-2 gündür de
    tartışıldığı gibi 6270 tir. Nokia'dan kimse böyle ses beklemezdi

Kendi standartlari icinde sesi evt "mukemmel".. duydugum en iyi sese sahip model 6270.. lakin bir cihazi, "salt kendi familyasi icinde kiyas yapmak" buyuk hata olur.. burada amacim bir polemik yaratmak veya ateşli bir nokia- s. e tartişmasina dönusturmek degil amacim.. ben, duydugum sesi yorumluyorum sadece.. ki yillardir, audio ve ekipmanlari dunyasinda yari profesyonel ugrasan, varlik gosteren biri olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 4 Nisan 2006; 1:22:18 >

• bütün 6280 lerdemi 3g logosu var ben anlamadım şimdi 3g logosu ekranın içindemi var yoksa telefonun üzerindemi genpadan alan arkadaşlar varmı telefonda böyle bir logo ayrıca bir arkadaş şuan için 6280 almayın arızalı çıkıyor demiş gözümü korkuttunuz ya tam sipariş verecektim genpadan en iyisi biraz daha bekleyeyim
  • quote:

quote:

quote:

bi dk bi dk

jacki nası taktın? adaptör kendin yaptın o zaman!=!?!
    harbi? bi de şöyle dene o zaman
    powermp3 progu var içinde eko ayarı falan var
    yoksa prog sende gönderiiim bi de onla bak

Yan sanayi bir kulakligin, son çıkıs noktasından kestim ve dişi bir 3.5 mm'lik jack'i lehimleyerek kendim yaptim.. gerci, goruntu olarak pek bi-seye benzemedi ama pratikte ve kullanim olarak oldukça işlevsel bir tasarım oldugu kesin di İçindeki powermp3 ü epey kurcaladim.. sesi hissedilir derecede degistirdigi ve sadece bir player'dan ibaret olmayan bir yazilim oldugu kesin.. eko'nun frekans etkeni w800'den epey farklı ve yuksek frekanslar (yani tiz seslerin) w800'den bir gömlek iyi oldugu da bir gercek.. fakat total'de w800'ün ses kalitesinin sırrı, kanımca butunleşik pre-amplikator devre tasariminin kalitesinde ve dusuk gurultu oraninda gizli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 4 Nisan 2006; 1:38:59 >

• 3g değil 3 logosu var telsim gibi bir kuruluş ama yabancı..genpadan alanlar hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar öyle görünüyor..v3.60lar temiz kullan rahat rahat
  • sonuç? içinde powermp3 yok, onu sen dışardan yüklüon
    ben ebayden ısmarladım da mrk ediyorum nası olucak
    kendim yapmadım 2 haftada kopuyo benimkiler
    ben de gelsin her şekil kutudakinden daha iyi olucağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 4 Nisan 2006; 1:39:41 >
  • quote:

sonuç?
    ben de gelsin daha iyi oucağını düşünüyorum

Sonuç olarak, daha önceki yazılarından anladigim kadarıyla benim kadar "kulaklik ile muzik dinlemeyen (hatta mp3 dinlemedigini, genelde radyo dinledigini de bilen biri olarak), kulaklik ile ses kalitesini benim kadar önemsemeyen biri olarak tanidigim seni, sennheiser cx300 ile N70'den alacagin sesin "fazlasiyla" seni tatmin edecegine eminim burak

Edit; "powermp3, orijinal yazılım olarak içinde geliyor" diye birsey zaten demedim.. aldigimda yukluydu, lakin benim gibi bu konularda oldukça alakadar bir arkadasin cihazi oluyor kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 4 Nisan 2006; 1:47:13 >

• quote:

quote:

sonuç?
    ben de gelsin daha iyi oucağını düşünüyorum

Sonuç olarak, daha önceki yazılarından anladigim kadarıyla benim kadar "kulaklik ile muzik dinlemeyen (hatta mp3 dinlemedigini, genelde radyo dinledigini de bilen biri olarak), kulaklik ile ses kalitesini benim kadar önemsemeyen biri olarak tanidigim seni, sennheiser cx300 ile N70'den alacagin sesin "fazlasiyla" seni tatmin edecegine eminim burak

önemsemesem kutudaki ile idare ederdim aa benim kadar demişin onu bilmem sen ex71i de beğenmiyodun mesela ben de px seribni beğenmemiştim kulakiçi olmadığı için...radyo bu n70de öyle oldu çünkü kutudakiler bi orda çekiliyo normalde mp3 perver bi adamım, daha önce bahsetmedimdi ama 12 yaşından beri elektro gitar çalarıh hoş 4 senedir bas çlıyorum ayrı...yani kulak vardır övünmek gibi olmasın

gelsin gelsin bana gına geldi bu nokya kulaklıktan

• @ Burakk76
    Kulakiçi olmadigi için px serisini begenmedigini anlarim.. fakat bir de px100 ile dinledigin parçalari yeniden dinle derim.. yada sana kargo ile gondereyim benim px100'ü, bir kaç gün boyunca dinle bakalim :) Özellikle daha önce defalarca dinlemiş oldugun bir parçada "ilk defa duyacagin tinilara ve seslere" ne diyeceksin bakalim?
  • quote:

@ Burakk76
    Kulakiçi olmadigi için px serisini begenmedigini anlarim.. fakat bir de px100 ile dinledigin parçalari yeniden dinle derim.. yada sana kargo ile gondereyim benim px100'ü, bir kaç gün boyunca dinle bakalim :) Özellikle daha önce defalarca dinlemiş oldugun bir parçada "ilk defa duyacagin tinilara ve seslere" ne diyeceksin bakalim?

yok güzeldir bi şi demiyorum ben de normalde technics ile dinliyorum evde ama telefonlara kanaliçi alıyorum dışarda dinlerken onun dışında kulalıkla dinlemek hoşuma hiç gitmiyo...çok çok iyi diyosun ama k790da da demiştim yaa yemek yapıp getirse şekli hoşuma gitmedi mi almam ben o aleti
    senle de hep zıt takılıozbi voxline da anlaştık

• quote:

quote:

@ Burakk76

yok güzeldir bi şi demiyorum ben de normalde technics ile dinliyorum evde ama telefonlara kanaliçi alıyorum dışarda dinlerken onun dışında kulalıkla dinlemek hoşuma hiç gitmiyo...çok çok iyi diyosun ama k790da da demiştim yaa yemek yapıp getirse şekli hoşuma gitmedi mi almam ben o aleti
    senle de hep zıt takılıozbi voxline da anlaştık

Zit takilmak diye bir sey yok.. mutlaka kullanicisina gore guzel cihazlar fakat, ben ne 6270 ne N70 ne'de 6280 artı diger tüm "yarma tayfa" nokia'lari dedigin gibi, degil yemek yapip getirseler "çocuk yapip getirseler" almam.. hatta oyle ki, bedava verseler almam.. ha yok alirim satar, gider K790 yada K800 alirim Netice de; bunlari tartişmak kesinlikle manasiz, anlamsiz ve gereksiz.. lakin, zevkler ve renkler tartişilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 4 Nisan 2006; 10:46:58 >

• arkadaşlar bir kere de 6280le ilgili şeyler yazsak güzel ve tebrikler müzik zevklerinizi paylaştığınız için için ama başka bir başlığa kayıyorsunuz..bizi aydnlatır mısınız konuya hakimseniz 6280 ile ilgili lütfen
  • 2 farklı müzik detaycı bir köprüde karşılaşmış sen mi geçicen ben mi geçicem olmuş olay

benim anladığım biz bu nokialara eğer normal kulaklık takmamıza yarayan aparat alırsak sesi daha güzelleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pala sam -- 4 Nisan 2006; 15:09:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

arkadaşlar bir kere de 6280le ilgili şeyler yazsak güzel ve tebrikler müzik zevklerinizi paylaştığınız için için ama başka bir başlığa kayıyorsunuz..bizi aydnlatır mısınız konuya hakimseniz 6280 ile ilgili lütfen

dur yaziiim muhakkak normal kulaklık takmaya yarayan jack adaptörlerinden alın veya kendiniz yapın...we eğer daha kalitei müzik dinlemek istiyorsanız bu aparata elinizde ii kulaklık yoksa kulaklık olarak arkadaşımın yazdığı gibi px100 alın
    eğer daha küçük kulakiçine giren bir şey arıyorsanız cx300 kulaklıklarını tercih edin ucuz ve güzel bi seçenek de yne ufak kulaklıklardan doğubankta 30ytlye sony nx1i bulabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 4 Nisan 2006; 15:27:38 >

• Arkadaşlar 6270 için türkçe-ing. ingilizce-tr sözlük var mı acaba?
  • 6111 üvey evlat mı :) Onuda bu topicte görmek isteriz..
  • arkadaşlar ankarada genpa nerede var? bikaç tan yazarsanız sevinirim. bana en yakın olanına gitmeyi düşünüyorum da ondan. yani kızılayda sıhhiyede ulusta falan varsa onları,, yoksa diğerlerini yazın.
    teşekkürler...
  • pininfarina kardeş yan sanayi kulaklığı kesip yapmışın. bide benim gibi orjinal kulaklığı kesip sesi birde öyle denemeni öneririm. başta dediğin gibi bende forumdan bi arkadaştan aldığım nokia yan sanayi kulaklığa yerleştirilmiş şeklini dinledim ses daha kötüydü. ancak orjinal kulaklığa kıyıp aynı jakı orjinal kulaklığın ucuna bağladım ve tekrardan denedim. yan sanayi kulaklıklarda stereo sesi alman malesefki mümkün değil. bi dene bana hak vericeksin. aynı marka kulaklık hani benim meşhur panasonic ten bahsediyorum orjinal bi nokia kulaklığı kesip jakı ona ekledikten sonra dediğin kulaklığı tak ve dinle. görüceksin neden 6270 daha iyi dediğimi. bu arada 6280 bende aldım dün ve arkadaşları aydınlatmaya çalışayım. tek hoparlörü var. ancak kulaklıktan gelen ses 6270 ile aynı. video çözünürlüğü max. 640x480. 3gp formatında video çekiyor. benimkindede 3 logosu var. burayı okuyunca korktum arızalı diye ama iki gündür sürekli kurcalamama rağmen en ufak bi sorun yok. şarj süresi bugün 3 saat konuşmama rağmen daha yarıya inmedi. ancak parça parça konuştuğumu belirtmek isterim. menüsü çok hoş. kişiselleştirme imkanı var sırasını değiştirmekten tutunda menü görünüm seçeneklerine kadar. tek kusuru fiyatı. o kadar para alın teriyle kazanılan para ben olsam vermezdim. faiz parası haydan gelen hutya gider hesabı alıverdim

• Uzun suredir N70 kullaniyorum.Ikinci bir telefon alacagim bu hafta seceneklerimin icinde 6280 de var ancak N70 varken degmez diye dusunuyorum siz ne dersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.