Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • corelli bisey sorucam se 6280 kullanıyodun dimi kalınlıgı nasıl ?? telin
    quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

Aslinda bos konusuyoruz abi..Alin gorun :) Cunki buraya herkes farkli sekilde upload ediyor resimleri ,farkli gorunuyor.. Her kafadan bi ses cikiyor . :)

Yukaridaki 800x600 resimler o kalitede sizi kesmezse bi canon digital makine alin abicim :) Acikcasi ben cok memnunum ve sasiriyorum begenmiyenlere..Daha iyisi varsa bilmiyosak aydinlatin bizi yaw :),ayni sekilde upload edin ,bakalim ,bizimde bilgimiz olsun ,aliriz en iyisini .Burda tel almak kolay.Banada ayrdimci olmus olursunuz :)

Ben n 70 inde resimlerini aldim,iki teli iki gun boyunca inceledim.Ayni anda ,ayni isikta,ayni acidan onlarca kez resim cektim.Pc ye aktardim bide orda inceledim. (K750 i de vardi ayni anda denediklerim arasinda . )(Burda bir mali satin aldiktan sonra ,on gun icinde ,bahane gostermeden geri verebiliyorsun.Tabii zarar vermedigin surece )

N 70 den cok daha iyi sonuc ,k 750 i ise bazi durumlarda daha iyi..

Isletim sitemi meraklisiysaniz bu tel sizi kemsez..ama yok ben resim cekerim,video cekerim, narin ve kullanisli olsun,ses kalitesi iyi olsun diyosaniz tavsiye derim.

6270 le 6280 arasinda benzer gibi gorunuyor ama daglar kadar fark var bunuda ekliiyim..Karistirmayin birbirine..

Babalar burda 5 mb digital cam le cekip ,yayinlasaniz telle cektim diye yemezler.Biliyorum hangi tel in hangi sonucu verdigini.. :)
    zaten ayni model telle cekimlis resimler upload edilmis sayfaya, arada daglar kadar fark var resimler arasinda.Anliyan anlar yani..

N 80 i bekliyelim biz ,burda da cikmadi daha,o butun herkesin cenesini kapatir heralde :)

• k 750 i den cok cok az kalin..iki milim falan.Ona gore kiyasla. Telefon cok narin ,yeni tellere gore. N 90 ,n 70 falan epey bi kaba kaliyolar. 6270 daha kalin 6280 den..Aldanmayin.
  • anladım sagol
  • 6280 gerçekten de 70 ten farklı. 6270 pek tutulmaz
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1540402

ürün ilk kez tr'de
    6 aydır tanıtımı yapılan bence mükemmel bu ürün ilk defa satışa çıktı
    fiyat için ne diyorsunuz arkadaşlar?
    bence biraz fazla ?
    grey'de olsa garantili olsaydı daha iyi olurdu bence
    bu fiyat çıktığı zaman için bir ölçü olurmu yoksa daha'mı pahalı olurki?
    gerçi 6270 gibi daha alt kalite bir tel bile 800 ytl'den çıktı
  • Arkadaşlar 6270 yada 6280 için fiyat nedir?
  • acıkcası antisybiancı olarak java 6280 den cok sey bekliyoruz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6010488/mpage_1/key_//tm.htm#6010674
    arkaşlar desteğinizi bekliyorum
    buyrun paylaşalım
  • CORELLİ dostum 6280 de 6270 gibi çift hoparlör varmı
  • bence bu telefon yerine n70 daha iyi bir tercih olur..tabi bunun da artıları var (6270) ama n70 video,symbian falan olmasıyla "bence" daha iyi bir telefon..tabi tavsiye..isteyen istediği telefonu beğenir,istediğini alır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Arkadaşlar 6270 yada 6280 için fiyat nedir?

6270 = 800 ytl

6280 = 950 - 1000 ytl
  • Evet cift hoparlor,cift kamera var..
    Bugun ilk defa isvec te gunes acti iki haftadir ve ilk defa gun isiginda resim cekebildim :) PC ye atiiim ,yayinlicam burda birazdan.
    Cikmismi 6280 tr de.??.Babalar hafife almayin bu teli :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

Evet cift hoparlor,cift kamera var..
    Bugun ilk defa isvec te gunes acti iki haftadir ve ilk defa gun isiginda resim cekebildim :) PC ye atiiim ,yayinlicam burda birazdan.
    Cikmismi 6280 tr de.??.Babalar hafife almayin bu teli :)

Yok kardeş 6270 in fiyatı somut da
    6280 elimize daha doğrusu kulağımız gelen bilgiler arasında fiyat böyle.
    Farklı da olmaz normal böyle olması
  • Normaldir.950-1000 ytl aralignda olmasi. Deger bu alete ama..
    Yaw resimleri yukliyemiyorum sorun var..ek dosya olusturmadan direkt mesajlarin altinda nasil yayinliyabilriim resimleri ? oncekilerin yaptigi gibi ? en fazla kac olmasi lazim sizi ? 790 kb civari resimler..
  • http://img140.imageshack.us/my.php?image=image0092dz.jpg

Simdilik bunu yukliyebildim.Resimleri resize yapinca hatlard keskinligini kaybediyor yaw..Originalleri boyle degil..Objeler arasi hatlar daha keskin..Cozemedim su upload isini :)
  • Ya bu nokia 6280'i ne zaman sunacak artık piyasaya

• http://rapid-share.de/files/13971913/Video000.3gp.html ( bilmeyenler icin soyluyorum,rapidle,share in arasindaki - isaretini kaldirin,tam yazarsam linki tam vermiyor )

Babalar buda oylesine cekimlis kucuk bi video..

Yaw size komik bi sey soyliimmi, cihazda hesap makinasini bulamiyorum :) sizce koymamis olabilirlermi ..heheh
  • @CORELLI,

Kardeş çalışmalar için çok sağol. Hepsi güzel

resimleri şöyle direkt gösterebilirsin; [simage]resmin linkini yaz[/simage]

imageshack.us sitesine resimleri 800x600 eklersen de tam görebiliriz. 2mp eklersen resmin yarısı

çıkmıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.