Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CORELLI emeğine sağlık arkadaş bitanesin ya resimler ve video için çok ama çok teşekkürler 6280 bu alet süper bişi ya biran önce gelsede alsak
  • arkadaşlar ben gitti gidiyordan alıyorum 6280 i 960 ytl ye
  • Aldigin kisiden eminsen al abicim..Deger..De emin ol te neyin nesi bi arastir..
  • CORELLİ dostum gitti gidiyorda önce aldığın ürün gelir ürün geldikten sonra incelersin sen okey verirsen ödeme yapılır.Ama tel ingiltereden büyük ihtimalle 3 firmasındandır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mk41

CORELLİ dostum gitti gidiyorda önce aldığın ürün gelir ürün geldikten sonra incelersin sen okey verirsen ödeme yapılır.Ama tel ingiltereden büyük ihtimalle 3 firmasındandır

dostum aldıktan sonra görüşlerini bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_3420

quote:

Orjinalden alıntı: mk41

CORELLİ dostum gitti gidiyorda önce aldığın ürün gelir ürün geldikten sonra incelersin sen okey verirsen ödeme yapılır.Ama tel ingiltereden büyük ihtimalle 3 firmasındandır

dostum aldıktan sonra görüşlerini bekliyoruz

+1 şöyle başka resim ve canlı videolar bekliyoruz
  • Açık arttırmayı kazanıp alırsam resim ve video ekleyeceğim tabi
  • ok
  • arkadaşlar ben bişi merak ediyorum şimdi bu 6280 vga büyüklüğünde video çekerken akıcı çekiyomu yoksa 7610 gibimi çekiyo(bildiğiniz gibi 7610 10 dakika boyunca peşpeşe fotğraf çekiyo) eğer N90 kadar akıcı çekiyosa dehşettir yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

arkadaşlar ben bişi merak ediyorum şimdi bu 6280 vga büyüklüğünde video çekerken akıcı çekiyomu yoksa 7610 gibimi çekiyo(bildiğiniz gibi 7610 10 dakika boyunca peşpeşe fotğraf çekiyo) eğer N90 kadar akıcı çekiyosa dehşettir yav

Daha bile akıcı dostum
  • o zaman müthiş ya nokia sonunda akıllandı galiba örnek bi video varmı acaba seyretsek benim 6630 açarmı acaba onu veya bilgisyarda hangi prog. açar acaba nokia multimedia player oynatırmı onu
  • evet örnek video bir önceki sayfada mevcut. corelli upload etti sağolsun. ister bilg. ister telefonda izleyebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

Arkadaşlar 6270 yada 6280 için fiyat nedir?

6270 = 800 ytl

6280 = 950 - 1000 ytl

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamido3

evet örnek video bir önceki sayfada mevcut. corelli upload etti sağolsun. ister bilg. ister telefonda izleyebilirsin.

ya multimedia player açmıyo tel.de aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazar20012001

quote:

Orjinalden alıntı: hamido3

evet örnek video bir önceki sayfada mevcut. corelli upload etti sağolsun. ister bilg. ister telefonda izleyebilirsin.

ya multimedia player açmıyo tel.de aynen

dostum o zaman sana 3gp çevirici program gerekiyor. alttaki linke tıklayarak bu programı indirebilirsin. download for free tılayacaksın açılan sayfada. programı kurunca dosyayı istediğin formata çevirip izleyebilirsin.

http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasabi -- 24 Şubat 2006 16:09:51 >

• ben 2 aydır 6270 kullanıyorum süper bir telefon mp3ü bir harika video çekiyor ama biraz gölgeli
    çok memnunum herkese tavsiye ederim.şarkı dinlemek bir harika
  • Arkadaslar 6280 den yeni bi kac resim ve kapsamli bi video birazdan geliyor :) Video cok yuklu..28 saniye ve 7 MB civari.
  • 6280 bugun cektim.Gun isigni kaybettik ,kapali meakn dusuk isiktaki makine perfomansi

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:

• Bunlarda digerleri video da geliyor birazdan.Arkadaslar resimleri isiga dikkat etmeden oylesine cektim.Hareketli objelerin titremesinde her digital makine ile olan ayni sorun var tabii :)

• Asagidaki link video ornegi ..

http://rapid-share.de/files/14044611/Video000.3gp.html

Bilmeyenler icin yine soyluyorum rapid le share arasindaki - isaretini silin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.