işletim sistemi ve kamera daha kaliteli hale getirildi...
+1. benim de bildiğim bu
quote:
Orjinalden alıntı: atakansah
quote:
Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum
ama maliyeti yüz milyon etmez ama satışta bu fiyatı biraz aşarak soyguncu politikasına girişirler muhtemelen....
maliyeti yüz milyon etmez derken yukarıdaki faklılıklarından bahsedilmişti bu farklılıkların yüz milyon maliyet etmeyeceğini söyledim...
Madem yeni bir model cıkarıyorsun bari diger telefonlarla yarısıcak bir telefon cıkarsın mesela 2 kamera olusu bunda 2. kamerayı göremedim pek raabet görüceni sanmıyorum bu modelin birde piyasada n80 n73 gibi modeller varken ohooo
bencede tutulmayacak ve nokıa yıne mılletı somurmek ıcın cıkardıgı tellerden bırı.ya ben anlamıyorum kı telı one cıkaracak bı ozellıgı yoksa neden cıkarıyosun kı sen bu telefonu...
genede eskisinin eksilerini kapamışlar yeter heralde o kadar yeni bi model değil eskikleri olan bi modelin yüz değiştirmişi bu sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
Nokia' nın sürgü kapak tasarımı konusunda Samsung' dan ders alması lazım.
aynen öyle
bencede
quote:
Orjinalden alıntı: gayberi
6280 den birazz daha bodos tek fark bu orta tus hiç hosuma gitmedi
bu telefon 750-800'den fazla parayı haketmez
belki çok para haketmez ama beyazı müthiş durmuş
görüntüye bakınca hoş bir telefona benziyo.. 750 gibi olursa fiyatı bu telefonu alırım ben.. hala telefon alamadım, bunuda bekleyim bari 1 aydır alcam diye boşboş geziniom ortalıkta, almışken klas bişiy olsun
6280'de rehber 500 kişiyle sınırlıydı. Bunda da böyle mi?
n73 ile 6280 i birleştirecek bi telefon yapsalar süper olur
Telefonun dizaynı oldukça şık görünüyor.
Ön kısmı biraz daha basit yapsalardı tuş da koymayacaklardı herhalde.
Bunun kızak sistemi nasıl acaba
6280 e benzemesinde
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
Bunun kızak sistemi nasıl acaba
güzel olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme