Şimdi Ara

Nokia 6290 TÜRKİYE'DE (Nokia'dan beklenmeyecek fiyat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.letsgomobile.org/tr/1259/nokia-6120-classic/
    Böyle bir ön inceleme buldum.Yakında Türkiye'de çıkacakmış heralde.Eğer iyi bir fiyata çıkarsa alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ArchoN:. -- 30 Temmuz 2007; 17:00:41 >
  • arkadaşlar bu konuyla ilgili topic açmıştım Türkiye'ye gelmicek diye. KVK ve Genpa nın sitelerinde gözükmüyor. Ayrıca Nokia müş. hizmetlerine sordum Türkiye'ye getirmeyi düşünmediklerini söylediler. En çok bekleyenlerden birisiyim bu saatten sonra getirirlerse aldığım E65 elimde kalır. :)

Piyasadaki modeller muhtemelen dışarıdandır. Telefona bişey olursa nerde baktıracaksınız?
  • Eğer çıkmazsa Nokia bence çok kötü bir hata yapar. Ama tabii kendilerine kalmış.
  • Türkiye'de çıkacak gibi duruyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Türkiye'de çıkacak gibi duruyo...

Bana da öyle geliyor. Baktığım sitelerde "Yakında" yazıyor.
  • bu telefon Türkiye'ye geldi zaten ilk mesajımı okursanız...
  • arkadaşlar kusura bakmayın böyle bir mağaza yokmuş bana bir arkadaşım söylemişti

Gaza gelmiştimnmmm
  • Bu telefon için bence fiyatı süper...
  • Adamlar kaçak getiriyolar ya inanmayın. Ona kalırsa 8600 daha piyasaya çıkmadan ben gördüm Ankara'da. 2400 YTL diyodu adamlar. Şimdi çıktı piyasaya noldu 1500 1800 civarında dolanıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenky1

arkadaşlar kusura bakmayın böyle bir mağaza yokmuş bana bir arkadaşım söylemişti

Gaza gelmiştimnmmm

zaten 550ytl olması imkansız gibi 1 şeydi
  • Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 571 YTL yazıyor burada..

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Nokia/6290
  • Son durum nedir çıktımı çıkmadımı yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyclah

Hayda u600 almaz olaydım.. Çok hoş telefon yahu..

nıe hocam ya u600 hos telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

Son durum nedir çıktımı çıkmadımı yani.

galiba öyle...
  • 6290 yerine 6120 alın..
  • 5700 varken buna bakıyorsunuz.. eğer kamera ikinci plandaysa gidin 5700 alın.., kapaklı telefon işine bulaşmak, hele bide nokyaysa biraz sakat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delphi7

6290 yerine 6120 alın..

bencede 6120 de çok ii 1 cihaz
  • Ben zaten 6120 için beklemedeyim. Çıkınca eğer abartı bir fiyatı olmazsa ve başka telefon almazsam alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

Orjinalden alıntı: Lyclah

Hayda u600 almaz olaydım.. Çok hoş telefon yahu..

nıe hocam ya u600 hos telefon

Güzelde biyere kadar ama.. Kapaklı seviyorum ben.. Ayrıca 700 milyon verdik u600'e nebilim karşılığını almış değilim.. Şarj aletiyle kanka olduk falan herşey bikenara..

Şuaralar banagöre alınıcak telefon n76 ve bu 6290'dır.. n76'nın kapağı tek elle açılsa tek geçicem ama iki el lazım ona da.. Yakında keskiyle falan açıcaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyclah -- 1 Ağustos 2007; 10:39:54 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.