neden ?henüz kullanmadığın telefonlar arasında nasıl karar verebiliyorsun ki?ben 6290 ı 1.5 aydan beri kullanyorum.telefon ile ilgili inceleme yazısı yazmıştım.eğer kapaklı telfonlardan hoşlanan varsa ve birde symbian istiyorsa ki bu model biliyorsunuz şu an symbianlı olan en hızlı işlemcili telefonalrdan biri, 6290 onları mest edecektir...
çıkmicak galba harbiden bu cihaz....
neden cıkmıyorkı sankı bızı hor mu goruyorlar bu fınlıler
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
neden cıkmıyorkı sankı bızı hor mu goruyorlar bu fınlıler
bölge politikası muhtemelen.çünkü bunun tarzında benzer modeller var yada bununda iisini hazırlıyo
bu arada senden korkulur yahu avatara bak, takma ada bak...
ysf ysf ysf
6290'ın tipi açıkçası kim olursa olsun biraz itici gelebilir ancak bu özellikle ve bu fiyat aralığı cihazı mükemmel kılıyor, benimde henüz ilgimi çekti ancak gerçekten önemli birkaç özellikleri ile çok tercih edilebilir bir model..
Bu telefonların hiç birinde wireless lan özelliği yok. ben şu an n70 kullanıyorum ve büyük ihtimal değiştiricem kısmetse. ama değiştireceksem de üstüne extra özellikler olması lazım. 3megapixel ve üstü + wlan özelliklerinde n80internet edition var. fiyatı da 710 civarına kadar indi. 600 buna vermektense 710 a n80 almak ne mantıklı gibi geliyo (bana)
Tabiiki 100 ytl ekstradan wireless için vermek daha mantıklı ancak bu N Serisinin N80 gibi eski modellerinin piyasaya ilk çıkış rakamları ile bu modeller arasında fiyat farkı çok abartıydı ki bu modelin sıfır çıkış fiyatı bu, yakında bu da düşüşe geçip gerçek değerine oturacaktır, bunları hesaba katarsak çok uygun rakamda bir cihaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme