Bildirim
nokia 6300 mi? sonyericsson w810i mi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraf w810i
Malzeme kalitesi 6300
Hoparlör ses çıkışı 6300
Kulaklık ses çıkışı w810i
Konuşma süresi w810i
Ekran 6300
Yüksek hafıza desteği w810i
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
Fotoğraf w810i
Malzeme kalitesi 6300
Hoparlör ses çıkışı 6300
Konuşma süresi w810i
Ekran 6300
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
Fotoğraf w810i
Malzeme kalitesi 6300
Hoparlör ses çıkışı 6300
Konuşma süresi w810i
Ekran 6300
Bunları göz önünde bulundurursak W810i daha iyi gibi ama sen bilirsin
-
Fotoğraf, Müzik Bu Gibi Özellikler Önemliyse senin için w810.quote:
Orijinalden alıntı: The_mAnyaCKquote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
Fotoğraf w810i
Malzeme kalitesi 6300
Hoparlör ses çıkışı 6300
Konuşma süresi w810i
Ekran 6300
Bunları göz önünde bulundurursak W810i daha iyi gibi ama sen bilirsin
Alıntıları Göster
-
W810İ Al BenceSüper Tel Ama N73 Alabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: IF
Fotoğraf, Müzik Bu Gibi Özellikler Önemliyse senin için w810.
Alıntıları Göster -
Ayrıca W810i ile birlikte gelen kulaklıkta 3.5mm jack çıkışı olduğu için istediğin kulaklığı veya hoparlörü bağlayabiliyosun diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: aaaxxx
W810İ Al BenceSüper Tel Ama N73 Alabilirsin
Alıntıları Göster
6300 da böyle bir özellik olup olmadığını bilemiyorum. Açıkçası ben de merak ediyorum. -
6300 derim ayrıca 3.5mm jack çıkışıda mevcutquote:
Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan
Ayrıca W810i ile birlikte gelen kulaklıkta 3.5mm jack çıkışı olduğu için istediğin kulaklığı veya hoparlörü bağlayabiliyosun diye biliyorum.
6300 da böyle bir özellik olup olmadığını bilemiyorum. Açıkçası ben de merak ediyorum.
Alıntıları Göster -
W810iquote:
Orijinalden alıntı: BL@DE
6300 derim ayrıca 3.5mm jack çıkışıda mevcut
Alıntıları Göster -
w810iquote:
Orijinalden alıntı: Whisper
W810i
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BL@DE
Nokia 6300'da 2.5 mm jack girişi bulunuyor.
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Yanlış bilgi verme 2.5mm
Ekran kalitesine pek önem vermiyorsan W810i iyi olur
-
6300 aldığın zaman sıkılabilirsin...sadece ekranı iyi onun dışında w810i daha geniş bi telefon özellik olarak...quote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Yanlış bilgi verme 2.5mm
Ekran kalitesine pek önem vermiyorsan W810i iyi olur
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: okitoxxx
6300 aldığın zaman sıkılabilirsin...sadece ekranı iyi onun dışında w810i daha geniş bi telefon özellik olarak...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: okitoxxx
6300 aldığın zaman sıkılabilirsin...sadece ekranı iyi onun dışında w810i daha geniş bi telefon özellik olarak...
mesala hangi özellik yok ? dıştan baktığım kadarı ile flash yok kamerasında (gece telefon ile ne kadar çekim olurki zaten anca el feneri olarak)
-
w810i af kamera kullanmış flash olmasada 6300'den daha iyi sonuçlar verir onun dışında telefonların öne çıkan özelliklerini yukarıda belirttimquote:
Orijinalden alıntı: mczagaquote:
mesala hangi özellik yok ? dıştan baktığım kadarı ile flash yok kamerasında (gece telefon ile ne kadar çekim olurki zaten anca el feneri olarak)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: mczagaquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
Fotoğraf kalitesi olarak Sony Ericsson W810i daha üstündür.
-
2.5 mm jack girişi de bir gelişmedir tabi. Acaba 2.5 mm girşi 3.5mm'e dönüştürücü gibi bişey var mıdır? yani 6300'ı dilediğimiz kulaklıkla kullanmanın bir yolu varmıdır?quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..quote:
Orjinalden alıntı: mczaga
quote:
Fotoğraf kalitesi olarak Sony Ericsson W810i daha üstündür.
Alıntıları Göster
Bu arada belirteyim ben de W810i'yi daha nitelikli buluyorum.
-
6300 kullanıcılarının pil problemi yaşadığını duydum nerdeyse şarj süresi 1 güne kadar düşüyormuş hatta toplatılması ile ilgili bir de dedikodu var. biraz daha araştırmalısın bence.quote:
Orijinalden alıntı: fbuyukbalkan
2.5 mm jack girişi de bir gelişmedir tabi. Acaba 2.5 mm girşi 3.5mm'e dönüştürücü gibi bişey var mıdır? yani 6300'ı dilediğimiz kulaklıkla kullanmanın bir yolu varmıdır?
Bu arada belirteyim ben de W810i'yi daha nitelikli buluyorum.
Alıntıları Göster -
http://forum.donanimhaber.com/m_17712204/tm.htmquote:
Orijinalden alıntı: cell
6300 kullanıcılarının pil problemi yaşadığını duydum nerdeyse şarj süresi 1 güne kadar düşüyormuş hatta toplatılması ile ilgili bir de dedikodu var. biraz daha araştırmalısın bence.
Alıntıları Göster -
6300 incelik,zariflik ve 16m renkli ekranı ile göze batsada ben özellikler açısından ve şarj durumundan dolayı W810i derim.W810i yanında gelen 512 Mb hafıza kartıyla bayağı bir süre sizi idare edebilir.Eğerki bu yetmez derseniz 4 GB ta kadar yükseltebilme olanağınızda var.Ama kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarı ile genelde en yüksek 2 GB hafıza kartını kullanıyormuş W810i kullanıcıları.quote:
Orijinalden alıntı: tuketici06
http://forum.donanimhaber.com/m_17712204/tm.htm
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: karizmatic1
6300 incelik,zariflik ve 16m renkli ekranı ile göze batsada ben özellikler açısından ve şarj durumundan dolayı W810i derim.W810i yanında gelen 512 Mb hafıza kartıyla bayağı bir süre sizi idare edebilir.Eğerki bu yetmez derseniz 4 GB ta kadar yükseltebilme olanağınızda var.Ama kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarı ile genelde en yüksek 2 GB hafıza kartını kullanıyormuş W810i kullanıcıları.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: karizmatic1
6300 incelik,zariflik ve 16m renkli ekranı ile göze batsada ben özellikler açısından ve şarj durumundan dolayı W810i derim.W810i yanında gelen 512 Mb hafıza kartıyla bayağı bir süre sizi idare edebilir.Eğerki bu yetmez derseniz 4 GB ta kadar yükseltebilme olanağınızda var.Ama kullanıcı yorumlarından okuduğum kadarı ile genelde en yüksek 2 GB hafıza kartını kullanıyormuş W810i kullanıcıları.
nedir tam olarak bu şarz olayı ?
Benzer içerikler
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung a15 alınır mı
- ipro smart 2.4s
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- pwm dimming nedir
- play protect nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X