arkadaslar yenı telefon almayı dusunuyorum 300 ytl civarı bu ıkısınden hangısı daha iyidir yoksa 300 ytl civarı bunlardan daha iyi bir telefon bilgisi olan varmı cevaplarınızı beklıyorum. tesekkür ederim???
O dediklerin 300 den fazla tutar bence 3500 al
6300
Karar olumsuz. Şikayetvar sitesine açtığım konuya yazdığım cevap;
Bugün Nokia'yı aradım. Bana yasalara uymayacaklarını ve para iadesini yapmayacaklarını söylediler. Yasalara uymak bizim prensibimiz değil anlayışı içinde olan Nokia şirketi ücret iadesini yapmaya yanaşmamaktadır. Anlaşılan Nokia şirketi mahkeme masraflarıyla birlikte ve faiziyle birlikte mahkeme yoluyla paramı geri verme taraftarı. En kısa sürede mahkemeye başvuracağım ve bir daha asla Nokia marka cep telefonu kullanmayacağım. Yasalara uymayan bir firmanın mallarını kullanmak tamamen prensibim dışıdır. 849 ytl yi ödememekte ısrarcı olan ve yasalara uymayan Nokia firmasını kınıyorum. Herkes yazımı okusun ve görsün Nokia'nın yasalara uymadığını bilsinler ve Nokia tercih etmesinler. Başınıza böyle bir olay gelirse yasalara asla uymama prensibini benimseyen Nokia'yı tercih etmemenizi tavsiye ediyorum. Sayın değerli şikayetvar yetkilileri lütfen bu yazımı yayınlayınız. Herkes görsün Nokia firmasının müşteri memnuniyetsizliğini.
Yani eğer mahkeme yoluyla paramı geri alırsam bir daha Nokia kullanmayacağım.
Yukarda da belirttiğim gibi Nokia tercih etmeyin. Yasalara uymuyor. İnsanı rezil ediyor. Paranızla rezil olmak istiyorsanız o başka.
arkadaşım cidden benin l760 hoşuma gitti onu tavsiye ediorum
6300 daha uzun süre kullanırsın l760 o kadar kasası cok i deil ama kötü tlf da deil 1 yıl dan sonra kasası dagılır bence ama o zaman degstrirsen l760da küsel bir ciaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme