Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tevafuk_06

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?? arkadaşım sanırım kaçak olanlardan bir tane 6300 almış telefona nokianın sitesinde firmware yüklesen kabul edermi sizce telefon kullanılamaz hale gelebilir düşüncesinde olduğumdan yüklemeyi denemedim ne derdiniz denemeli mi??

produce code'u türkiye olmadığından dil seçeneklerinde türkçe çıkmayacaktır. başıma geldiği için sölüyorum. kullanmadım ama nemesis die bi program ile produce kodu türkiye yapabilirsin..
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu 6300 da topluca mesaj gönderme seçeneğini bulamadım. Yani bir mesaj yazacağız, rehberden istediğimiz kişilere hızlı bir şekilde mesaj göndereceğiz.

Bu telefonu babam kullanıyor benim de telefon hakkında bilgim yok. O yüzden size danışmak zorunda kaldım. Acilen cevap bekliyorum.
    Teşekkürler.
  • son guncellemesini yapmasak ne olur ne gibi bi eksiklikle karsılasırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Merhaba arkadaşlar,
    Bu 6300 da topluca mesaj gönderme seçeneğini bulamadım. Yani bir mesaj yazacağız, rehberden istediğimiz kişilere hızlı bir şekilde mesaj göndereceğiz.

Bu telefonu babam kullanıyor benim de telefon hakkında bilgim yok. O yüzden size danışmak zorunda kaldım. Acilen cevap bekliyorum.
    Teşekkürler.

mesajınızı yazdıktan sonra üstteki kime kısmına isimleri ekliyorsunuz tek tek. birinciyi ekledikten sonra tekrar kime kısmına gelip diğer kişiy seçiniz. ya da kartvizit grubu oluşturursunuz ve o gruba gönderirsiniz mesajınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 27 Eylül 2008; 15:26:13 >
  • daha kısa yolu var kişi eklerken işaretle dersin o zaman çoklu seçim yapabilirsin
  • Bu aralar D900i ve 6300 arasında fena sıkıştım. Ama gönlüm 6300dan yana sanki. Çok sık telefon değiştiren biri değilim ve almışken uzun süre beni idare edebilecek bir şey olsun istiyorum.
    D900i nin yorumlarını inceledim hoşuma gitmeyen bazı özellikleri var (zil seslerini mesaj sesi olarak atayamama, sessize aldığında titreşimle beraber aktif olması gibi)

Ayrıca her iki telefon için de emin olamadığım bir konu var. Msn yüklenip yüklenmemesi.
    zil sesi olarak atayacağımız mp3leri tel hafızasında mı saklamak gerekiyor?
    Bluetooth la aldığımız mp3 leri zil sesi olarak atayamıyor muyuz?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
  • yaklaşık 1 yıldır 6300 kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhot

Bu aralar D900i ve 6300 arasında fena sıkıştım. Ama gönlüm 6300dan yana sanki. Çok sık telefon değiştiren biri değilim ve almışken uzun süre beni idare edebilecek bir şey olsun istiyorum.
    D900i nin yorumlarını inceledim hoşuma gitmeyen bazı özellikleri var (zil seslerini mesaj sesi olarak atayamama, sessize aldığında titreşimle beraber aktif olması gibi)

Ayrıca her iki telefon için de emin olamadığım bir konu var. Msn yüklenip yüklenmemesi.

6300 a msn yükleniyo eğer hattın turkcellse ,zil sesi olarak kullanacağın mp3 leride bu telefonun hafızası 7,5 mb tır mecbur hafıza kartını kullanacaksın bluetoohtlan aldığın mp3 leride zilsesi olarak atarsın mesaj sesi olarakta.

• quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

6300 a msn yükleniyo eğer hattın turkcellse ,zil sesi olarak kullanacağın mp3 leride bu telefonun hafızası 7,5 mb tır mecbur hafıza kartını kullanacaksın bluetoohtlan aldığın mp3 leride zilsesi olarak atarsın mesaj sesi olarakta.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
  • Beyler bugün aldım bu telefondan.İlk şarj olayı için herkes birşey söylemiş.Bana yeni nesil bataryalarda 16 saat şarj felan mantıksız geliyor.Ama kimisi yapın kimisi yapmanıza gerek yok diyor.Siz ne diyorsunuz?Kullanma klavuzunda da öyle bir şeyden bahsetmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Beyler bugün aldım bu telefondan.İlk şarj olayı için herkes birşey söylemiş.Bana yeni nesil bataryalarda 16 saat şarj felan mantıksız geliyor.Ama kimisi yapın kimisi yapmanıza gerek yok diyor.Siz ne diyorsunuz?Kullanma klavuzunda da öyle bir şeyden bahsetmiyor.

tamamen boşalt öyle şarj et. ilk 3-4 şarj için tam doldurup tam boşaltmaya dikkat etmen faydalı olur. yoksa 12 16 24 saat gibi zorunluluk yok. dolunca dolmuş demektir.
  • Öyle yapıyorum o zaman.
  • özellik olarak d900 6300 dan oldukça üstün. ama uzun ömür konusunda 6300 ın daha idiialı olduğunu düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: redhot

Bu aralar D900i ve 6300 arasında fena sıkıştım. Ama gönlüm 6300dan yana sanki. Çok sık telefon değiştiren biri değilim ve almışken uzun süre beni idare edebilecek bir şey olsun istiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

özellik olarak d900 6300 dan oldukça üstün. ama uzun ömür konusunda 6300 ın daha idiialı olduğunu düşünüyorum

Sanırım 6300 da karar kıldım. Olumsuz diye nitelendirilen bir özelliği var mı bu telefonun bilgi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redhot -- 28 Eylül 2008; 22:45:12 >
  • kamerası hıc ıyı degıl, yesil hareler cıkıyor bırde sarjı az gıdıyor bunların harıcınde bır eksıgı yok gayet şık ve estetık bır telefon( sarj az derken ben eskıden SE kullanıyordum. SE den nokıa ya gecınce sarj tatmın etmıyor halıyle. benım kullanımımla 2 gunden az gıtmıyor)
  • nsu ile 6.60'a yükseltirken problem oldu ve artık yükseltemiyorum... nss ile versiyon atmayı tarif edebilecek biri var mı
  • Kablom yok

BT aparatı yok

Direk hafıza kartından güncelleme yapılabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

Kablom yok

BT aparatı yok

Direk hafıza kartından güncelleme yapılabilir mi?

güncelleme derken versiyon güncellemesi olarak anladım.

telefona versiyon güncellemesi ancak usb kablosu ile yapılıyor. bunun için nokia' nın sitesinden gerekli programları indirmen gerekir.

her türlü dosya transferi usb veya bt ile yapılabilir.
  • bende 6300 almak ıstıyorum ama kamera cekımı nasıl. ıyı degıl dıyenı de duydum cok ıyı dıyenıde. kararsız kaldım yardımcı olabılırmısınız
  • aklıma takılan bir soru daha var.
    Msn i nasıl yüklerim bu telefona? Bildiğim kadarıyla operatörlerin messenger hizmetleri bu telefonu desteklemiyor. yani uyumlu telefonlar listesinde 6300 ı göremedim. mig33 falan yükleyeyim desem, onlarda ücretlendirme nasıl oluyor? biraz bilgi istiyorum lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.