Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, telefonda 10k civarı mesaj var. Mesajları toptan silmeye çalışınca alet donuyor, reset attım ama soft reset sanırım mesajlar duruyor hala, pc ye bağladım 20 dakika beklememe rağmen senkronize olamadı bıraktım ben de. Ne yapabilirim?
  • annemde var bir tane ama hangi bataryayı aldıysak 1 gün dayanmıyor hiçbirisi, acaba yazılımı günceller isem düzelir mi bilen var mı?

telefonu çok önceden ben kullanıyordum ve sorun yoktu ama anneme verdikten sonra tel bir daha toplamadı kendini bu konuda onu da dip not olarak ekleyeyim
  • bu telefondan bende var yanlız dışardan getirttim ingilizce olarak geldi bende nokia ovi suite telefonu güncelledim yine aynı ingilizce olarak gözüküyor türkçeye nasıl çevirebilirim arkadaşlar
  • lütfen yardım edin 6500s telefonumda radyo açılmıyo herşeyi denedim fabrika ayarları fln
  • Merhaba arkadaşlar,
    6500s sahibi olarak internete bağlandığımda her zaman değil ama bazı sitelere girmeye kalktığımda "hafıza dolu" uyarısı geliyor ve o siteye girmiyor.
    Ön bellekti karttı boşalttım ama yine giremiyorum.
    Sorunumu nasıl çözerim. Versiyonum 10.30
  • arkadaşlar şuan garantisiz bi 6500 slide ne kadar eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

arkadaşlar şuan garantisiz bi 6500 slide ne kadar eder

çok temiz kullanılmış ise 180 - 190 tl,
  • Arkadaşlar ACİL yardım,telefonu 2 gün içinde satıcam,hiçbir sorunu yok ama tek bir sorunu var kapağı açarken çıt diye ses çıkıyor kapatırken çıkmıyor ama kapağı kaldırırken çıt çıt diye ses çıkıyor e buda satarken maliyetini çok düşürüyor,arka kapağın arasına biraz yağ falan döktüm ama malesef gene aynı, çözüm bulanlar bilenler ACİLLLLL cevaplayabilirlerimi? !!!
  • Arkadaşlar ACİL yardım,telefonu 2 gün içinde satıcam,hiçbir sorunu yok ama tek bir sorunu var kapağı açarken çıt diye ses çıkıyor kapatırken çıkmıyor ama kapağı kaldırırken çıt çıt diye ses çıkıyor e buda satarken maliyetini çok düşürüyor,arka kapağın arasına biraz yağ falan döktüm ama malesef gene aynı, çözüm bulanlar bilenler ACİLLLLL cevaplayabilirlerimi? !!!
  • Yokmu yardımcı olacak birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Ayarlar>Telefon>Şebeke Modu>Çift Mod

Yukardaki ayarı kontrol edip, cihazı restart edin aktif olur. Tabi operatörünüze başvurduysanız...

Çift Modda olduğu için çalışmıyordu UMTS ye aldım sorun çözüldü.
  • telefonumu yeni 10.30 a yukselttim ama ingilizce oldu product dil destek kodu ne acaba ?
  • Arkadaşlar bende 6500s var hediye geldi bana sadece ön kapak lazım bulabilirmiyim yardımcı olabilecek varmı bana
  • Arkadaşlar önemli bi sorunum var. Sim karttaki numaraları telefona kopyalayamıorum. Sim karttaki rehberde karışık çıkıyor. yani isimler karışık. Bu sorunu nasıl hallederim bilen varmı *
  • arkadaslar 8gblik hafiza karti sorun yapar mi buna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 2009 yılında almıştım,dün gece bir şekilde tekrar elime geçti,yaklaşık 2 yıldır hiç açılmamıştı telefon.Bir açayım dedim hala cam gibi.Kasa olarak çok güzel sağlamlık açısından da bir o kadar iyi telefon.Tekrar kullanmayı bile düşünüyorum :D
  • Arkadaşlar topiği hortlattığım için özür dilerim. Telefonla ne Youtube nede facebook a giremiyorum önceden giriyordum. Bir süre kullanmadım.Şimdilerde sürekli sertifika telefon yada sım kartta yüklü değil diyor.Bu sorunu nasıl aşarım ? Teşekkürler.
  • 2009 yılında ben değilde bi akrabağım almıştı bu güzel cihazı 540 liraya dahalen daha kullanıyor.okadar kaynar su beton'a düşmesine rağmen.Çelik kasası çok sağlamdı.Ama maalesef geçen zaman onuda beraberinde götürdü unutturdu
  • buna whatsapp yükleniyor mu
    tel bozuldu yedek olarak kullanıyorum beceremedim.
  • buna uygun uygulamalari nerden indirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.