Şimdi Ara

Nokia 6500Slide Sennheiser CX 300-II 2.5 mm birlikteliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilinçsiz bir tüketici olarak 6500 slide aldım. 2.5 mm jak girişine sahip nadide! cihazlardan. Kendi kulaklığı berbat ötesi ve piyasada 2.5 mm kulaklık yok denecek kadar az. Ya 5-10 liraya uyduruk olanlar ya da 100 lira civarında cx 300-II. Ortası yok yani:( Merak ettiğim şu;
    1-Bu telefona bu kulaklık alınır mı, yani müziğin kalitesini belirleyen kulaklık mı?
    2-100 lira daha koyup yani 200 lira civarı sadece müzik dinlemek için(video istemiyorum + sonradan kulaklık almak da istemiyorum) hangi cihazı almalıyım?

Şimdiden teşekkürler...

• anlaşılan zor bi soru sordum:(
  • 2.5 mm girişi bir parça var onu takıyorsun 3.5 mm giriş yapıyor ufak bir kablo ondan kullanıp cogu kulaklıgı telefonunda kullanabilirsin

konu ile ilgili acıklama burada varhttp://forum.donanimhaber.com/m_21897048/tm.htm
    umarım yardımcı olur
  • piyasada satılan adaptörler çok kötü. bi tanesi kulaklık çıkışını bozdu serviste 21 gün parça bekledim. bi tanesini ise aldım bir hafta biye kullanmadan bozuldu.
    nokianın kendi sitesinde ses adaptörü ad-52 diye bişeyden bahsediyo fakat onu bulabilene aşk olsun:)
    o yüzden sennheiser mantıklı geldi bana ama bu kulaklık bu telefona biraz fazla mı acaba benim asıl merak ettiğim bu.
  • kulaklık alacaksan önce müzik telefonu al bence.
    6500 ile kulaklığın ne kadar sağlam olursa olsun veri elde edemezsn
  • benim de merak ettiğim bu zaten. bu telefondan performans beklemelimiyim.
    en kral kulaklığı da taksam iyi bi ses vermeyecekse telefona bi daha para vermeden 200-250 tl civarı bi mp3 player alayım diyorum
    6500 slide' ı başka kulaklıkla kullanan oldu mu?
    ve de gg de yurtdışı garantili CREATİVE ZEN X-FI2 8GB buldum.(280 TL)
    alsam sorun yaşarmıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.