Bilinçsiz bir tüketici olarak 6500 slide aldım. 2.5 mm jak girişine sahip nadide! cihazlardan. Kendi kulaklığı berbat ötesi ve piyasada 2.5 mm kulaklık yok denecek kadar az. Ya 5-10 liraya uyduruk olanlar ya da 100 lira civarında cx 300-II. Ortası yok yani:( Merak ettiğim şu; 1-Bu telefona bu kulaklık alınır mı, yani müziğin kalitesini belirleyen kulaklık mı? 2-100 lira daha koyup yani 200 lira civarı sadece müzik dinlemek için(video istemiyorum + sonradan kulaklık almak da istemiyorum) hangi cihazı almalıyım?
Şimdiden teşekkürler...
anlaşılan zor bi soru sordum:(
2.5 mm girişi bir parça var onu takıyorsun 3.5 mm giriş yapıyor ufak bir kablo ondan kullanıp cogu kulaklıgı telefonunda kullanabilirsin
piyasada satılan adaptörler çok kötü. bi tanesi kulaklık çıkışını bozdu serviste 21 gün parça bekledim. bi tanesini ise aldım bir hafta biye kullanmadan bozuldu. nokianın kendi sitesinde ses adaptörü ad-52 diye bişeyden bahsediyo fakat onu bulabilene aşk olsun:) o yüzden sennheiser mantıklı geldi bana ama bu kulaklık bu telefona biraz fazla mı acaba benim asıl merak ettiğim bu.
kulaklık alacaksan önce müzik telefonu al bence. 6500 ile kulaklığın ne kadar sağlam olursa olsun veri elde edemezsn
benim de merak ettiğim bu zaten. bu telefondan performans beklemelimiyim. en kral kulaklığı da taksam iyi bi ses vermeyecekse telefona bi daha para vermeden 200-250 tl civarı bi mp3 player alayım diyorum 6500 slide' ı başka kulaklıkla kullanan oldu mu? ve de gg de yurtdışı garantili CREATİVE ZEN X-FI2 8GB buldum.(280 TL) alsam sorun yaşarmıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme