En AzınDan Nokia Ne demek Şimdi . BenCe Sİemens AlSın .
KaRdes Sen Sİemens Al
sx1
+++++++1 ve sx1+1+1+1+1+1+1+1
SX1
yeni eski değilse derdin,kullanışı kolay olsun diyorsan tabiiki nokia 6600..siemens sx1e hiç ısınamadım..tuş takımı çok garip,bence kullanışlı değilve ikinci sebepte siemens olması...siemens belki benim şansızlığım ama bana çok çektirdi...tavsiye edemiycem sx1i bence 6600..tabii dediğim gibi imaj ve marjinal olma derdin yoksa....çıkış tarihlerini şu anki fiyatlarını karşılaştır..buda sana bir işaret verecektir...
SX1 İYİDE İKİNCİ ELİNİ ÖLDÜM FİYATINA ALIYOLAR BENCEDE 6600 AARKADAŞLA GECENLERDE İKİNCİ EL TEL ALAN CEP TELEFONCUYA GİTTİK BENDE 6600 VAR ARKADAŞTA SX1 SX1in İKNCİ EL FİYATINI SORDUK 300YTL DEDİ ARKADAŞIN SİNİRİ BOZULDU BENCE 6600
YAŞASIN NOKIA
YAŞASIN 6600
tuş takımına katlanırım diyorsan sx1
son bi yılda hem 6600(3tane),hem sx1 kullanan birisi olarak sana tavsiyem hangisinin tip hoşuna giderse onu al olabilir.sx1de 6600 a göre artı olarak radyo ve mp3 player var(6600'a mp3 player yükleyebiliyorsun ama ses çok köt oluyor).ama 6600 joystick kullanımı sx1e göre daha kolay.tuş takımı ve msj 'a alışmak sx1de biraz zaman alıyor. bence sx1in en kötü yanı tema yüklenmemesi olmuş.dilediğin gibi kişiselleştirebiliyorsun 6600ı. ama 6600 da ne kadar zibidi kılıklı adam varsa elinde o telefon kardeşim!! deli ediyorlar beni.sanki sözleşmiş gibiler.(sözüm meclisten dışarı). bu yüzden derim ki albayımın dediği gibi hemen hemen aynı fiyat olan ve teknolojisi daha yeni olan k700ü de gözardı etme bence.ankarada 2.el çok temiz 400-450 e bulunuyor hepsi. saygılar.
kardes o sorunu cewabı bizim icin bi paradox oldu an az elli topic wardı burda.Tabiki 6600 o nasıl soru yaa.
2 side değil illa bi tercih yap dersen 6600
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme