yaw iyide p900 güzelde 1100$ kaçağına verilecek paramı dır yaw. 2xp900 93 model araba alırsın 1 tanesine de honda titan ayrıca 512 mb memory ile ne oynatacaksın hangi filmi sığdıracaksın içine kaç tane kart taışayacaksın yanında? oooo nokia 6600'ın özellikleri arasında yok değil film oynatma, *.mov dosyalartını (quicktime ın desteklediği) herşeyi orada da seyret ne kaldı geriye 56%lik bi fiyat farkı ki o da dünya bea... P900 is sux...
ozanatabey arkadasım tv var demissin nasıl oluyor acıklar mısın lutfen? nereden ve nasıl oluyor?
tv için turkcelin shubuo adresine bakarsan yardım alırsın
6600 icin tv programı ile ilgili bir sayfaya rastlayamadım. bileniniz varsa adres verebilir mi?yani 6600 da veya diger telefonlarda bugunlerde tv seyretmis,izlemis arkadaslar varsa yardımcı olsunlar,kulaktan dolma bilgilerle lutfen bi seyler yazmayalım :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASUS</i> <br />bluetoot u olan telf'un radyosu yok tur dıye duymuştum hayırlı olsun kısmet bıze vurursa bende p800 alcam <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> asus siemenssin yeni modeli sx1 de hem bluetooth hemde radyo var
arkadaşlar telsim hattı olanlar ücretsiz tv izliyorlar star kral cnn mtv filan.ayrıca ariası lanlar kanald cnntürk ile istanbuldaki karayollarının görüntülerini de izleyebiliyorlar.
bunun nasıl izlendigini izah edebilr misin lutfen? Yani arkadaslarımız izlenebildigini soyluyorlar ama ben telsimin ayarları ile girmeye calıstım olmadı sorun nedir?ya da yapılması gereken nedir bilen varsa ve yazarsa herkes icin faydalı olur sanırım.tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme