Şimdi Ara

NOKIA 6600 VE FM RADIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PAZAR GÜNÜ 6600 ALDIM, ÇOK GÜZEL BİR TELEFON AMA RADYOSU YOK.
    BU TELEFONA EXTERNAL RADYO TAKILABİLİR Mİ? YA DA TAKILAMAZ İSE WAP/GPRS ÜZERİNDEN BİR PROGRAM VASITASIYLA FM DİNLENEBİLİR Mİ?
    BİLEN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN..

• bluetoot u olan telf'un radyosu yok tur dıye duymuştum
    hayırlı olsun
    kısmet bıze vurursa bende p800 alcam
  • p800 alma. Ya 6600 al ya p900 al.
    Akıllıca olmaz p800 alman..
  • p900 acaip super
  • p900 satan biliyor musunuz?? ya ben 6600 aldım ama P900 ucuz olursa yurtdışı falan onunla değiştiririm yani. bi bakalım şu övdükleri telefona..
    Ayrıca 6600 de radyo olması inan benim çok canımı sıkıyor ; ama TeleVizyon var [bgdnc2]
    Ayrıca Mp3Player ile mp3 dinleyebiliyorsun. (Mono kalitesi neye benziyo o ayrı..!)
    Bende çok düşündüm müzik yada 6600 tercih etcen ikisinden biri?? Ben 6600 diyoırum sizce??
  • Ben de 660 diyorum. Harkulade bir telefon. Bu arada televizyon nasıl oluyor? Radyo için bir şans yok mu?
  • P900 tavsiye ederim:) Stereo müziğin tadını çıkarın:) Ayrıca MPEG4 oynatın(film yani ;) Seyahatte P900ünüzü çıkarıp film izlediğinizi düşünün.... :)
  • P900 fiyatı yaklaşık olarak ne kadar bilen var mı ? Bi de dahili kamerası var mı ?
  • dahili kamera tabiki var. ama fiyatını bilsem ben alıcam zaten..!
  • P900 FİYATI 1.560.000.000. 6600'DAN %56 DAHA PAHALI YANİ.
  • bende n-gage var satıp p900 yada 6600 almayı düşünüyorum ama bir bakıyorumki ne mp3 var nede radyo hüsran yani...
  • p900'de de radyo yok ki..
  • p900 alınmaz ama ben artık onu düşünüyorum. hayvanii bir alet. gerek yok. al 6600 boyutlarıda yaptığı iş de süper. bi farkı mp3 oynatıcı. nerde 2X zoom P900 de.Yazılımla diil, kendinden olcak..! [ban]
    P900 AND SX1 OUT , , , 6600 / 7600 / 7700 IN
  • Arkadaşlar bırakın şu Radyo muhabbetini...

Bende 7250 var radyosu çok güzel,
    Amma.. [bandt] sırf radyo olması için için telefon aranmamalı bence.. [bore]
    Radyo dinlemek için sürekli o acayip kulaklıklı Antenli kablo Zımbırtısını [bandt] peşinde gezdirmeye mecbur ettiriyor İnsanı .. 5 milyonluk kibrit kutusu kadar Radyolar var şimdi.. Koy cebine .. hemen hemen aynı işi görüyor..
  • bugün bende bir 6600 sahibi oldum gerçekten mükemmel telefon
  • darısı diğer arkadaşlarımızın başına LORD
  • p800 un ne koyulugu var arkadaslar bı bılmedıgım mı var?
    paramız ona yettıyo anca oda 2. el yanı onu almaya dusunuyom...
  • bi program war onu yükleyince oluyo
  • Hangi program o?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozanatabey</i>
    <br />p900 alınmaz ama ben artık onu düşünüyorum. hayvanii bir alet. gerek yok. al 6600 boyutlarıda yaptığı iş de süper. bi farkı mp3 oynatıcı. nerde 2X zoom P900 de.Yazılımla diil, kendinden olcak..! [ban]
    P900 AND SX1 OUT , , , 6600 / 7600 / 7700 IN
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yazılımla değil derken ne demek istedin.. Dijital zoom zaten yazımla zoom kadar kötüdür.. GErçi ne farkı varsa ..
    Yoksa 6600 da optikzoom var benmi görmedim.. [arindr]
    İnsanlarda bu nokia fanatikliği nedir anlamıyorum.

bence şuan en alınası telefon p900 ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.