Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soylu

fexplorer

fexplorer çok iyi güzel de benim telefon hafızasına pc üzerinden erişim sağlamam gerekiyor. ama direkt telefon üzerinde kullanabileceğimiz bir data recovery programı da varsa çok iyi olur ben çok araştırdım hiç bir sonuç yok.
  • arkadaşlar 6630 telefonum var agile masenger yükledim ama hiç giremedim adresime hata veriyo ahttım telsim di ne yapmam gerekiyo...
  • 6131 i almak istiyorum adana dayım ve taksit yapılıyormu maksimum karta kolay gelsin cvp yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratADANA -- 20 Ağustos 2007; 19:04:04 >
  • arkadaşlar 6600 için 1112 deki gibi 6-7 tane değişik şekillerde ekran koruyucusu var mı hareketli varsa koyabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: £lf!dA

arkadaşlar 6600 için 1112 deki gibi 6-7 tane değişik şekillerde ekran koruyucusu var mı hareketli varsa koyabilir misiniz?

arkadaşlar yok mu yardım edecek
  • arkadaslar 6630 umu pc ye notech CA53 kablo ıle bagladım ama pc telefonu tanımıyor pc suıt te tabıkı ama N95 im var onu baglayınca hemen tanıyor ...6630 umu software update yapıcam yapamıyorum yardım lutfen
  • alowww mıllet kımse yok mu bu forumda forum ölmüş yawww
  • ARKADASLAR SATTINIZMI 6630 unuzu yosa yaw kımse yokmu eyyyyh alow yardım gerek
  • notech kablo almayın sakın işe yaramıyor
  • yaw kımse yokmu bu forumda kapatalım olmazsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

arkadaslar 6630 umu pc ye notech CA53 kablo ıle bagladım ama pc telefonu tanımıyor pc suıt te tabıkı ama N95 im var onu baglayınca hemen tanıyor ...6630 umu software update yapıcam yapamıyorum yardım lutfen

pc suıti kaldırıp,nokianın sitesinden 6630 un usb driver ını indir ve telefonu tanıt,
    daha sonra pcsuıt i kur,o zaman olur...
  • tesekkurler soylu yanı onuda denedım ama yok anlayamadım sonucta bır cıhaz goruyo hanı telın portu bozuk dıycem o da degıl ama tanımlayamıyor işte
  • benim başıma aynısı geldi de onun için bende oldu,pcsuıt i kaldırdım önce,
    nokia nın sitesinden sadece driver ını indirip telefonu tanıttım,ondan sonra pcsuıt i kurdum,
    her 2 telefonuda tanıdı sonra..
  • acaba notech dıye bır kablo ama bakalım pekı genede tekrar denıycem bakalım sonucu yazarım cok tesekkurler
  • java da çalıştırabileceğim media çalıcı var mı
  • arkadaşlar normal 6630 müzik editiona cevirmiş bulunmaktayım :D bi alkış 10 dk aldı:Pisteyen olursa pm atsın sitenin adını vereyim
  • nası yaptın yaw?
  • ben de bişe sorcam gerci cok aktif deil gibi gozukuyo ama su an sıfır 6630 nerde bulunur.. internette 1 2 yerde var ama pek guvenilir gelmedi.. ve de fiyatı ne civarda olur.. telefon cıkalı cok oldu ama su an için hala gozdelerimden... yardımcı olursanız sevinirim..
  • gencler sallayan yok mu yawww
  • hocam 0 6630 bulabileceğini sanmıyorum,üretimden kalkalı çok oldu çünkü.hani o zamandan beride mutlaka tükenmiştir.bu arada geç bir cevap olmuş ama yinede cevaplayayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.