Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jackal971

bende 7610 var buna yeni version yükletmek istiyorum acaba telefoncular kaça yüklüyor??

versiyonu bilgisayar aracılığıyla kendinde yükseltebilirsin, nette araştırıp nasıl bir yöntem izlemen gerektiğini rahatlıkla bulabilirsin. mesela bende 6630 var, ME değil versiyonu da değildi. hem versiyonunu yükselttim, hem de ME yaptım.
  • merhabalar

2 gün önce nokia 6500s aldım hafıza kartım vardı 1 gb kabul etmiyo ekran donuyor

seste kesilmeler var telefoncu geri almıyor kvk var tamire gider diyor yardım
  • Telefoncudan 6630 satın alıcam 120 YTL ye temiz gibi görünüyor...Nasıl kayıt ettirebilirim ?
  • merhabalar aranızda yenıyım 6630 um var ancak me olup olmadıgını nerden anlarım ?en son yazılım guncellemesı yaptım v 6.03.40 rm-1 6630 yazmakta , 6630 ıle 6630 me nın arasındakı farklar neler? yardımcı olursanız sevınırım...
  • Z\SYSTEM\VERSİONS\LANGSW İÇİNDE YAZAR KOLAY GELSİN
  • Elimde N95 ve 6630 var ve ben 6630 kullanıyorum... Çünkü onu seviyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Ya arkadaşlar 6630 için Dual Voltage Reuced Size (Dv-Rs MMC) ne zaman çıkacak bilen var mı yaa?? Off bu 64MB yermiyoooooo

• quote:

ya neden http:/****.de/files/1185340/BTExplorer.zip.html bu şekildi görünü yo *****

[code][/code][simage][/simage][simage][/simage]

quote:

• arkadaşlar elimde 6680 var bu telefona nerden program bulabilirim elinde olan varsa ekleyebilirmi zamanında ilk 3g li telefonlardan olmasına ragmen nedense pek tutulmadı yardımcı olabilecek varmı?
  • arkadaşlar. son arama listelerim sıfırlandı.telefonum 6600.acaba geri yükleme yapıp bu numaralarımı kurtarabilir miyim....
  • emeğinize sağlık
  • 6630 ile ilgili sorunum var çözemiyorum acilen yardım istiyorum.telefonun tuşları bazen çalışıyor bazen çalışmıyor mesaj yazıyorum geri siliniyor.çalışmayan tuşlar sürekli degişiyor bazen telefon çalarken bile açamıyorum.bazen de düzgün çalışıyor bir haftadır böyle yapmaya başladı.software format attım hiç bir faydası olmadı.hardformatı denedim ama olmadı.yardımlarınızı bekliyorum[sm=s16.gif]
  • 6630 ile problemim var acil yardım...selam arkadaşlar telefonumun tuşları bazen çalışmıyor.basıyorum ama çalışmıyor.bu sürekli tuşlar ddegişerek devam ediyor biri çalışsa digeri çalışmıyor.bir de mesajı yazıyorum geri siliniyor kendiliginden.softwrae format attım düzelmedi.hardformat atmaya çalışıyorum ama yapamadım.önerilerinizi bekliyorum.bunun için virus programları falan varmı.
  • Kardeş Sen Onu Garantisi Varsa Garantiye, Yoksa Güvenebildigin Bir Teknik Servise Göster....!
    quote:

Orjinalden alıntı: krydznl

6630 ile problemim var acil yardım...selam arkadaşlar telefonumun tuşları bazen çalışmıyor.basıyorum ama çalışmıyor.bu sürekli tuşlar ddegişerek devam ediyor biri çalışsa digeri çalışmıyor.bir de mesajı yazıyorum geri siliniyor kendiliginden.softwrae format attım düzelmedi.hardformat atmaya çalışıyorum ama yapamadım.önerilerinizi bekliyorum.bunun için virus programları falan varmı.

Bu Arada Bende 6630 Kullanıcısıyım Arkadaşlar

• herkese merabalar.. 6630 la ilgili problemım var arkadaslar . saati 20 dk gec kalıyo 3-4 defa aynı sey oldu ve ahıze sesı net degil . telefonun saatı nıcın gec kalır ? yardımcı olursanız sevinirim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gs_mert

herkese merabalar.. 6630 la ilgili problemım var arkadaslar . saati 20 dk gec kalıyo 3-4 defa aynı sey oldu ve ahıze sesı net degil . telefonun saatı nıcın gec kalır ? yardımcı olursanız sevinirim ...

v 6.03.40 kullanıyorum .son donemde kamera programları yuklemıstım ve sımdı sıldım .gun ısıgından yaralanma kapalıydı onuda actım . saatın gec kalması sorunu bu 3 nedenle alakalı bısı mı ? yoksa bu telefonlarda bazen olan normal bısı mı ? yardım eden yok mu?
  • quote:

quote:

herkese merabalar.. 6630 la ilgili problemım var arkadaslar . saati 20 dk gec kalıyo 3-4 defa aynı sey oldu ve ahıze sesı net degil . telefonun saatı nıcın gec kalır ? yardımcı olursanız sevinirim ...

v 6.03.40 kullanıyorum .son donemde kamera programları yuklemıstım ve sımdı sıldım .gun ısıgından yaralanma kapalıydı onuda actım . saatın gec kalması sorunu bu 3 nedenle alakalı bısı mı ? yoksa bu telefonlarda bazen olan normal bısı mı ? yardım eden yok mu?

????

• Merhabalar,
    Benim sorunum,daha doğrusu bir arkadaşın 6630 teli var video kayıt yapıyor ama 2.5 dakika ben baktım ayarladım kayıt yeri hafıza kartı(512 Mb.) ama gene aynı bu tel nasıl sınırsız yada 60 dk çekim yapar.
    Teşekkürler...
  • Heyy bende 6630'cuyum =))
  • dün iki yıl aradan sonra sattıgım kadar temiz 6630 aldım.dünya varmış
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.