Şimdi Ara

nokia 6630 agila messenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize merhaba ve iyi bayramlar,benim nokia 6630 telefonum var sanırım gprs bağlantı ayarlarımda doğru(erişim noktası internet:))agila messenger ı wap tan yüklemesinden tutunda nasıl çalıştırılacağını falan detaylı olarak bir arkadaşımız anlatırsa çok sevinirim.bu konuyla ilgili forum linki vermeyin lütfen çünkü foruma baktım wap adresi göremedim hep bilgisayara sis uzantılı olarak yüklemek falan var.ayrıca bu program uygulama bölümünemi yerleşiyor?direk uygulamayı mı başlatıyoruz bu konularda biraz yardımcı olun lütfen

• wap.google.com'a giriyosun.
    tabi o erişim noktası internet'teyken bu siteye girmiyo haberin olsun
    download agile messenger yazıyosun
    karşına çıkan ilk siteye dalıyosun ve indiriyosun. yüklüyosun. sonra erişim noktasını internet yapıyosun. ve aggileden sanal dünyaya akıyosun.
  • ark dioki wap adresi verin dio wapcep.com uzanwap.com olmadıwww.agilemobile.com bende 6630 kullanıyom tıkır tıkır çalışıyo ... olmadı bana mail at okey ???
  • kardeş merhaba öncelikle ilgine teşekkürler,(forumda agilamessenger ile ilgili cevabından ötürü)şimdi benim telefonum 6630 değil ben bunu telefonda başkasına yaptırıcam o yüzden çok detaylı öğreniip bir kerede ona yaptırmam gerekiyor.şimdi programı indirirken erişim noktasını wap yapıp sonra msn yi kullanırken internet mi yapmam gerekiyor.daha sonra wap adresi yazılan yerin(yani yer imi eklemek ve o adrese erişmek için)telefondan tarifini yaparsan sevinirim.(mesela menüden şurdan şuraya gibi)ayrıca programı indirmeye basınca onu nasıl kurucak.kendi otomatikmi kuruyor.kurdukdan sonra o programa nerden erişebilirim.uygulamaların içine mi attıyor.bunlara kısa ve öz cevap verirsen sevinirim kardeş,çok acil cevap teşekkkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.