Bildirim
Nokia 6630 babası[6639]proje aşamasında!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
6630 güzel telefondu.
6639 yaparlarsa bu da bazı araba markalarının çok tutan model adlarını makyajlayıp makyajlayıp piyasaya sürmesi gibi bişey olur.. ama mobil teknolojiler çok büyük bir hızla geliştiği için ne kadar utar orası bilinmez..
pek tutacakmış gibi de görünmüyor açıkçası tipini hiç beğenmedim
50x optik zoom bana saçma geldi.. dijital 50x tir belki, o da bişeye yaramaz zaten..
10MP nin de ne kadar gerekli olduğu tartışılır... -
10 megapixelin ne kadar gerekli oldugunu tartışmaya gerek yok yeterince gereksiz zaten
burdan kimse zannetmiyorum cektiği fotografları büyütüp duvarına asacaktır.
duvarına asacak kadar fotografla ilgilenen de zaten gider DSLR makineler ile çeker ve asar -
hortlatmayalım arkadaşlar böyle fake haberle bakmak canımı sıkıyor zamanımız harcıyoruz boş şeylere -
Haber kesinlikle gerçek değil... -
Bu telefonun resmini 3 sene öncede görmüştüm hangi telefona 50x optik zoom yapılır yahu o zaman o ankesörlü telefon boyutuna döner zaten ve cep telefonu olamaz -
abartırılır ama bu kadar da olmaz. insan nasıl abartacağını da bilmeli. ayıp be -
saçma sapan bırsey... -
Erinmeden bir de bunlarla uğraşıyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgagun
Telefon Camerasi Extrem Zoom yapabiliyormus yani 50x Optikat zoom gibi seyler...10 Megapixelik Camerasi varmsi. Bukadar baska bi özellik iceren bilgi bulamadim bu Cep tel üzerine.
Herhalde bu Telefonu Macgyver felan icat etmis olsa gerek.
Bu Şekilde Cıkmaz Konsept Yapılmız bir tel daha degısık olur nasıl 6600 6600 fold olarak duzenlemişlerse o sekılde olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet.. -- 16 Eylül 2008; 19:47:40 >
-
1-2 sene önce de vardı bu, gerçek değil. -
bana da gerçek gelmedi zatende paylaşım dedim..Zaten arkdaki çinli kıza bakılırsa haklı gibiyiz... -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgagun
Telefon Camerasi Extrem Zoom yapabiliyormus yani 50x Optikat zoom gibi seyler...10 Megapixelik Camerasi varmsi. Bukadar baska bi özellik iceren bilgi bulamadim bu Cep tel üzerine.
Herhalde bu Telefonu Macgyver felan icat etmis olsa gerek.
Çinli kzıın parmağının bir kısmı Photoshopta silinmiş galiba Vay be cidden hiç erinmiyorlar bunları yaparken.50x optik zoom öylemi
-
yeni farkettim taa telefonda çakıda var bıçak mıçak çıkıo
-
-
alttaki her logoyu anladık da zippo neden var, çapmak gorevi de mi goruyor bu alet -
objektifi de pek bi küçükmüş... 50x optik zoomdan olsa gerek -
bu telefonu nokia çıkarırsa buraya msj yazanlar bidaha girmez heralde foruma,dua edelim çıkarmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgagun -- 17 Eylül 2008; 9:39:33 > -
Fake
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X