Şimdi Ara

Nokia 6630 Yardim Edermisiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecenlerde bu telefonu yeni aldim iyi hos ama mesaj yaziyorum normalde 160 karakter degilmi 1 mesaj olarak gidiyor ama benimki 160 karakter 3 mesaj olarak gidiyor uyari cikiyo mesajda degisik karakterler var 3 mesaj olarak gidiyor diye bunun bi caresi varmi ????? egerki yoksa geri degistircem telefonu bu durumda benim isme yaramazz...

tesekkürler

• toprağım arama yapmayı deneseydinya bununla ilgili çok şey yazıldı... mesaj yazarken türkçe karakter kullanma yada mesaj dilini değiştir.. sorun kalkar...
  • hadi ya bundan dolayimi dersin ?? dil türkce yazma dilinide türkce yapmistim,, bu yüzdenmi aceba peki yazma dilini ingilizcemi yapiyim, ozaman düzelirmi peki ???

tesekkürderim Topram..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali -- 13 Nisan 2006; 18:58:31 >
  • yazma dilini ingilizce yaparsan hiçbir sorun kalmaz kardeşim için rahat olsun bende kullabndım o muhteşem aleti en içime sinen cihazlardan biriydi güle güle kullan doğru seçim
  • tesekkur ederim Allah Razi olsun hepinizden ....
  • kardas ayarlardan telefonun yazma dılını ıngılızce olarak ayarla.ole 160 karakter olan msj tek msj olarak bır seferde gonderılır
  • teşekkürler arkadaşlar bende türkçe karakter kullanmamaya çalışıyordum. böyle daha iyi oldu. : )
  • 6630 un bu özelliği benide zamanında çok uğraştırmıştı ama yinede değiştirmedim hala yazma dili Türkçe ama tabiki Türkçe harflere dikkat ediyorum. Çok fazla msj yazan bir kişiyim alıştım artık msj yazarken ekrana bakma gereksinimi bile duymuyorum ama yazma dili İngilizce olunca yok i için 3 kere basmak lazım falan
  • PEKİ ARKADASLAR BU 3230 İÇİNDE GEÇERLİ Mİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.