Şimdi Ara

Nokia 6670 genel sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama yaptım ama 6670 ile ilgili istediim sonuclara ulasamadım oncelıkle bunu belırteyım.eğer acildiysa ve benım gozumden kactıysa ılgılı konunun lınkını verırsenız sevınırım
    Simdi gelelim sorularıma :)
    Telefonumdan genel olrak cok memnunum.Bazen satmayı dusunsemde emsallerı cok pahalı.Alabileceğim aralıkta ıse bu kadar ozellıklı bır tel yok.
    1)Son zamanlarda telefon caldığında kılıtlenıyor?telefon acılmıs oluyor fakat ekranda hala calarkenkı goruntu oluyor.Hic bir tus cevap vermıyor.Sebebi ne olabılır ?
    2)Telefonumda T9 acıkken her sms ıkı sms olarak ucretlendırılıyor.Bunun bır cozumu yok mu ?
    3)Bu telefonda 1 gb veya daha ustu hafıza kartı kullanmam mumkunu ?Gerci 1 gb ı gordum ama ustune bakmadım var olduğundan suphelıyım :)Ama olsa ıı olur
    4)1 gb a yaklasık 200 mp3 sığıyor.bunu arttırmanın yolu olrak wma codec dedıler ama ben nette bulamadım yardımcı olacak bır arkadas var mı ?
    Simdiden tesekkur ederım.

• 1. Telefon aşırı dolmuş olmasından ve yüklediğin programlardan olabilir bir ihtimal ....

2. T9 açıkken Türkçe karakterlerin devreye girmesi nedeniyle bu sorun oluşuyor... T9 olmadan ve ş,ç,ü,ö,ğ, kullanmadan yaz mesajlarını

3. Bu telefon max 512 destekler diye biliyorum 1 gb deneyeceksen de tanıdık birinden al dene olmazsa almazsın

4. 6670 aac formatını destekler eğer düşük bitrate ve aac formatına çevirirsen mp3'leri ki bunu nokia pc suite ile çok kolay yapabilirsin 1 gb belleğe 750 parça atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.