Şimdi Ara

Nokia 6700 Aldım Ekran ölü Pixel :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar dün bitane nokia 6700 aldım telefon gayet güzel ama ekranın tam ortasında bi tane ufak ölü pixel var siyah olunca bariz belli oluyor acaba ben bunu kvk ya götürsem ekranmı değişir telefonmu değişir nasıl bişi olur sizce?
    telefonu reAL marketten aldım bilkentten saygılar

• telefonu hemen aldığın yere götür değiştirsinler. Ölü piksel insanın durduk yere canını sıkan bi olaydır. ekrana ne zaman baksan istemesende gözün çarpar
  • hemen hemen hiç zaman kaybetmeden götür değişim talep et, %99,9 bizim yapabileceğimizi birşey yok diyecekler ısrarcı ol pes etme yeni cihaz yada para iadesi al.
    quote:

Orijinalden alıntı: onur654

slm arkadaslar dün bitane nokia 6700 aldım telefon gayet güzel ama ekranın tam ortasında bi tane ufak ölü pixel var siyah olunca bariz belli oluyor acaba ben bunu kvk ya götürsem ekranmı değişir telefonmu değişir nasıl bişi olur sizce?
    telefonu reAL marketten aldım bilkentten saygılar
  • yanlıs hatırlamıyorsam ölü pixel sayısı 5 i gecince degistiriyorlarmıs ekranı sende kac pixel ölü??
    5 sayısından emin degilim bir arastır istersen
  • Ekranda 1 tane ufak ölü pixel var
  • Olurmu öyle şey 1 tane ufak ta olsa ölü pixel mevcut...Tabikide değiştireceklerdir..Hem senin yerinde olsam ekran değişimine dahi razı olmam..Bence 1'e bir telefon değişimi talep et..Değiştirmek zorundalar bu normal bir durum değil...

Ayrıca alırken detaylı inceleseydin keşke :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mshysteria -- 29 Temmuz 2009; 0:42:03 >
  • 3 gün içinde değiştirme veya para iade talep etme hakkın var.Normalde 2 senelik garanti sürecinde 5'den fazla ölü piksel olursa ekran değişimine gidiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer değişime yanaşmıyolarsa iade edip sonra tekrar aynısını alabilirsin ?
  • Real marketten aldım hocam ya bilkentten yarın götürcem işte dün aldım 2 gün oldu iade edecem inşallah bişiler yani tamir falan işine girmem ne gerek var birsürü para verdik ilginiz için teşk ederim sonucu buraya yarın bildircem saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur654

Real marketten aldım hocam ya bilkentten yarın götürcem işte dün aldım 2 gün oldu iade edecem inşallah bişiler yani tamir falan işine girmem ne gerek var birsürü para verdik ilginiz için teşk ederim sonucu buraya yarın bildircem saygılar

Sakın ha sakın 2 günlük telefonun içini açtırma.Yasal hakkın zaten değişim veya ücret talebi 3 gün içinde.
  • Peki hocam oaraya gidince sizce nasıl bişiler sölemeliyim ? direk ben bunu begenmedim iademi edıyorum diyeim yada ekranda ölü pixel var iade ediyorum mu diyeyim yardımcı olursanız sevinirim
  • bende n79 aldım ölü PİXEL ama adam bana kakalamış belli bende hemen yrn götürecem para iadesi istiyeceğim...
  • servis bakmaz
    aldığın yere götür
    iyi şekilde samimi konuş yeter
    varsa yenisini verirler
    yoksa ya paranı verirler
    yada yenisini getirtirler
    ama kibar ol ve en son sebepsiz geri iade hakkını söyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.