Şimdi Ara

Samsung LCD TV'lerde Ölü Piksel Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung LCd TV'lerde ölü piksel garantisi olayını merak ediyorum.

Bugün LE40R81B TV aldık. Ama sadece siyah renkte, ortasında yeşil bir nokta olduğunu fark ettik. Ölü piksel testi ile baktık, başka renklerde sorun yok. Sadece siyah renkte, ortalarda bir nokta bozuk. Tek bir piksel.

Bu durumda değişim yapılır mı? Ürünü iade etme veya değiştirme şansım nedir? Garanti kapsamı, kaç tane ölü pikseli kapsıyor?

• 1 ölü piksel için garanti olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ölü piksel yada piksellerin ekranın hangi bölgesinde oldukları da önemli. Bence aldığınız yere sormanızda fayda var , onlar daha kapsamlı bilgi verebilirler, ayrıca belki tüketici mahkemesine filan vermeyi düşünüyorum diye ısrar ederseniz cihazınızı değiştirebilirler.

quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Samsung LCd TV'lerde ölü piksel garantisi olayını merak ediyorum.

Bugün LE40R81B TV aldık. Ama sadece siyah renkte, ortasında yeşil bir nokta olduğunu fark ettik. Ölü piksel testi ile baktık, başka renklerde sorun yok. Sadece siyah renkte, ortalarda bir nokta bozuk. Tek bir piksel.

Bu durumda değişim yapılır mı? Ürünü iade etme veya değiştirme şansım nedir? Garanti kapsamı, kaç tane ölü pikseli kapsıyor?

• Bugün sıkı bir tartışma ve annemle birlikte iki koldan bastırmayla ürünü değiştirtmeyi başardık. Yarın gelip değiştirecekler. Ölü pikselden değil, sanırım kullanılmış TV vermişler. Neyse ki hallettik.

Cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Ölü pikselden değil, sanırım kullanılmış TV vermişler.

ürünü nereden aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv siyah görüntü sorunu
    16 yıl önce açıldı
    LG OLED TV Yanma Garantisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.