Şimdi Ara

Nokia 6710 navigator.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon arayışı içerisinde dolanıyorum bir aya yakın zamandır.
    Ve pahada hafif özellikleri güzel bi telefon buldum.
    Önerilerinize sunuyorum. Hakkında iyi veya kötü yorumlarınıza almadan telefonu almak istemedim.
    Yorumlarınız. .

Şu anki piyasa değeri 400 - 450 arasında.

Nokia 6710 navigator.

Nokia 6710 navigator.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.ULK -- 20 Nisan 2011; 21:01:07 >

• Güzel bir cihaz bence hocam, kullanılabilir.
  • Hocam asıl sorum şu benim. İnternette araştırıyorum mesela Nokia nın x serisi ve e serisinde özellikler yazılmışta yazılmış.
    Ama bunda öyle değil kısa ve öz diye tabir edebileceğimiz bi şekilde. Bu da benim aklımı kurcaladı açıkcası.
  • Kullanıcı sayısının azlığından olabilir.
  • Anlıyorum. Teşekkürler.
  • Rica ederim.
  • Alınabilecek bir telefon fazla sorun çıkartmaz sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLeCoVeR

Arkadaşlar telefon arayışı içerisinde dolanıyorum bir aya yakın zamandır.
    Ve pahada hafif özellikleri güzel bi telefon buldum.
    Önerilerinize sunuyorum. Hakkında iyi veya kötü yorumlarınıza almadan telefonu almak istemedim.
    Yorumlarınız. .

Şu anki piyasa değeri 400 - 450 arasında.

Nokia 6710 navigator.

Nokia 6710 navigator.

6 ay bu telefonu kullandım telefonun fabrikasyon bir sorunu vardı kendi kendine Zoom yapıyordu şöyle anlatayım galeriye girip fotoğraflara bakıyorsunuz telefon kendi kendine fotoğrafta zoom yapıyor aynı şey navigasyonda harıtalarda falanda oluyordu bu geçen sene bu zamanlarda satılan tüm 6710 Navigatör telefonlarda olan bir sorundu ayrıca bazı tuşlarda basmama sorunuda vardı örneğin yes tuşu arama gelince basıyorsunuz çalışmıyordu birkaç defa basınca devreye giriyordu böyle sorunlar vardı daha sonra ben teknik servise verdim ve arızalı parçanın değiştirilmesi ile telefondaki sorunlar halloldu tabi bu sorunlar halledilene kadarda burada ve başka forum sitelerinde telefon hakkında çokça olumsuz yorumlar çıktı az satılmasının sebeblerinden biride bu alabilir neyse sorun halladildikten sonra çok severek kullandığım bir telefon oldu ben tavsiye ederim o zaman fiyatı 550 Tl idi şimdi 400-450 TL bu telefon için çok iyi bir rakkam

• Çözümü kolay bir sorun, böyle bir sorun varsa üretimde yanlış kullanılan parça değiştirilerek arıza gıderılıyor merak etmeyın ama 6710 nav gerçekten guzel bir model
  • Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.