Şimdi Ara

Nokia 6710 ve Gps

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mesleğim öğretmenlik ve aynı zamanda izci lideriyim.Çocukluğumdanberi tabiata ve kırlara meraklıyım,kamp hayatını seviyorum ve bazen de ava gidiyorum.GPS lazım olduğu zamanlar ve yerler oluyor(GPS kullanmayı her ne kadar bilmesem de öğrenirim).Cep telefonumu da değiştirmek istiyorum.Bir iki aydır 6710 üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayım.Ama kafam bir sürü soru işaretleri ile dolu.
    Bana sadece şehir içi navigasyon değil topografik haritalar yüklü navigasyon lazım,tabii arada sırada da şehiriçi navigasyon da.
    Acaba gps cihazını ayrı cep telefonunu mu ayrı mı alsam,yoksa iki özelliğin de bir arada olduğu bu 6710'u mu alsam?Ayırabildiğim bütçe 500-700 TL arası.Uffff bu teknoloji denen meret ne zor şey ya hu(Hele benim gibi yıllarca köylerde çalışıp yaşlandıktan sonra,ha bu arada yaş kırk üç)?Seçim yapmak çok zor.
    Sitedeki kullanıcı arkadaşların ve bu konularda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bzk -- 22 Mart 2010; 13:50:10 >

• Arkadaşlar,lütfen.Değerli fikirlerinize ve (Özellikle kullanıcıların ve teknik bilgiye sahip olanların) yorumlarınıza ihtiyacım var.İleride biz de anladığımız konular olursa paylaşımda bulunmaktan zevk duyarız.Bilgi paylaşıldıkça çoğalırmış;unutmayalım.Saygı ile.
  • Hu hu huuuuuuuu.Kimse yok mu?Acaba boş,içeriksiz bir konu mu açtım diye düşünüyorum.Komplekse kapılacağım ya hu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.