Şimdi Ara

===> Nokia 7 Plus | Ana Konu | Snapdragon 660 - 3800 mAH - Android One - 64 GB/4 GB | <=== (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
648
Cevap
3
Favori
27.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kamera güzeldir sıkıntı yok tabi ois olmadığı için titreyince sıkıntı ama olsun gene de üzmez güzel fotoğraflar çeker
    selfie kamerası oldukça iyi olduğundan bahsediliyordu şarj da iyidir zaten güncelleme alıyor daha ne ...

tabi piyasa pahalılandı rakibi honor 10 3500 tl oldu nokia 7 plus daha cazip kaldı beyaz rengi getirselerdi bende alcaktım
  • Android 9 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

===> Nokia 7 Plus | Ana Konu | Snapdragon 660 - 3800 mAH - Android One - 64 GB/4 GB | <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 28 Eylül 2018; 14:12:43 >
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Nokia 6 için bekliyorum Bakalım ne zaman gelecek.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Yeni yıla sarkarsa şaşırmamak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon şu an 2999 tl oldu ama beyaz rengi hala satışta değil anlamadım
  • Nokia x7 duyuruldu 250 dolar fiyatı var. 7 plus'tan daha iyi işlemcisi snapdragon 710, daha iyi ekranı 500 nits, daha iyi oisli kamerası var. Bataryası 3500'e düşmüş lakin yeterde artar. Bakalım nokia türkiye, 7 plusta olduğu gibi telefonu haftaya gelecek deyip 2 ay sonra mı getirecek. Ben bu telefon çıkarsa alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Ekim 2018; 9:4:12 >
  • 7.1 Plus yaza doğru anca gelir.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
  • nokia çok yavaş davranıyor 7.1 plus gelse 3000 tl olsa gene alırım ama 250 dolara bakılırsa ucuz olacağını zannetsekte 3000 tl den aşağı olmaz 7 plus 2999 tl suan kac ayda anca 300 tl indi aşşağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

nokia çok yavaş davranıyor 7.1 plus gelse 3000 tl olsa gene alırım ama 250 dolara bakılırsa ucuz olacağını zannetsekte 3000 tl den aşağı olmaz 7 plus 2999 tl suan kac ayda anca 300 tl indi aşşağa
    7 plus 400 den çıkmıştı bu telefon 245 dolar. Bırak 2500'ü dolar her gün düşüyor 2000 liradan gelmesi lazım. Sen Nokia fanı olduğundan 3000 lira verirsin belki ama ben 3000 liraya orta segment telefon almam. Yakında p20 ve mate 10 pro 3000 liralara daha çok yaklaşacak hem yeni model geliyor hem dolar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Ekim 2018; 1:29:20 >
  • Bu cihaz gelene kadar kim öle kim kala. Fiyat tahmini için erken.

Yani orası öyle ama yurt dışı fiyatına bakarsak fiyat performans olarak çok iyi bir telefon üretmiş Nokia. Tasarımı berbat olsada donanımı iyi. Ekranda kocaman çentik var ve çentiğin hiçbir işlevi yok. Altta kocaman çerçeve var Nokia yazmışlar. Telefon gelsinde fiyatı boşver 3-4 ay sonra gelir herhalde.
  • Tasarım isteyen Nokia 7 Plus, F/P isteyen 7.1 Plus. Tabi Nokia alınacaksa...

3300'e 7 plus alana kadar p20 falan alırsın yav
  • Eh yani.

Fiyatları uçuk gerçekten.

2610 tl ye kadar nokia 7 plus var epey de baktım sizce alınır mı ?
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Emin değilim valla. Ne olacağı belli olmayabilir.

gitti gidiyor da satılıyor . satıcı iyi puan almış beyaz rengide sözde gelcekti gelmedi 7.1 plus ta nerden baksanız mart 2019 a doğru anca gelin aslında 1 ayda bile getirirler fakat nokia türkiye bu gevşeklikle nasıl yapar bilmem hmd global e bi mail atsak faydası olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 18 Ekim 2018; 9:49:47 >

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam. Neticede merkez ofisin planı dahilinde atılıyor adımlar. Türkiye öncelikli pazar değil demek ki.

Edit: Ne dersem olmaz. Bir sorun olursa sorumluluk hissederim zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 18 Ekim 2018; 9:50:49 >
  • bu telefon en fazla ne kadara düşer acaba ? daha bekleyim mi yılbaşından sonra fiyatlar artarmı azalır mı orasını da bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.