Şimdi Ara

nokia 700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 700 telefonumda sosyal ağlar ı kullanamıyorum. açtığımda yuvarlak dönüyo dönüyo sonra başlatılamıyor.. diyor. uygulamayı sildim mağazadada yok. telefonu aldığımda sosyal ağlar kendi vardı ben yüklemedim ki ilk aldığımda bi sorun yoktu.. güncellemelerdende inmiyo ne yapmam gerekiyo bilenler ltfn yazsın kafayı yemek üzereyim 1 haftadır uğraşıom

• Hayırlı olsun inşallah sorun çözülür. Sıfır mı aldın ne kadardı fiyatı?

Pil ömrü hakkında bilgi verebilirmisin? Pazartesi sabah full yapınca normal kullanımda (günde 5-10 dakika konuşma, müzik internet olmadan ve hep açık kalarak) perşembeyi görür mü?

Bende lg var ve şarjı bu şekilde ama eskidi artık. Arızası da yok ve bırakmak da istemiyorum aslında :).
  • Nokia 700 alınmaz.Zira o telefon fabrikasyon sorunlu.Ekranın yapışkanı az olduğundan ekran camı kendiliğinden ayrılıyor.Ayrıca bu devirde Symbian mı kaldı ?
  • nokmen 9 ay önce aldım. evet sıfır almıştım 550 tl ye. pil ömrü ise ilk başlarda çok az gidiyordu gün aşırı takıyordum ki bu nasıl olduysa sonradan düzeldi. bana şarj üç gün gidiyor ki sürekli telefonda konuşan sürekli mesjlaşan biriyim. şarj konusunda sıkıntılı değilim ama bence nokia alma nokia bozdu iyice. nişanlım samsung trend aldı fiyatda 550 aynı fiyat lakin o daha ii. en yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. benim telinde arızası yok da sıkıldım artık bide bu uygulamalar nie böyle oldu anlamadım.. Yandex arkadaşım dediğin tamamen yanlış ki ekran camı gayet sağlam ki 3 kere merdivenlerden düşmesine rağmen ama symbian da kaılıyorum yavaş neti.. daha doğrusu wifi de süper, net paketten nete girince çıldırabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.