Şimdi Ara

Nokia 700 Alacakların Dikkatine !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia'nın bu modeli komple sorunlu.Bir tanıdığım sıfır kutusunda Nokia 700 aldı ekranın yapışkan yerinden çıkmış ekran sallanıyordu kutusundan.Gitti geri vermek istedi Electroworld'e.Almak istemediler ama sonradan aldılar.Şimdi yine Nokia 700 vermişler ama bununda alttaki arama cevaplama-reddetme tuşlarının olduğu bölüm bildiğiniz içeri kaçıyor.Eğer sizinde başınıza gelirse telefonu aldığınız 30 gün boyunca bir sorun oluşursa şartsız olara geriye verebilir yenisini alabilirsiniz.Bu sizin yasal hakkınız.Ayrıca telefonun sar değeri çok yüksek.Konuşurken baş ağrısı yapabilir.

• ayrica arka kapak oynayip duruyor. Ama bilerek oyle yapmislar sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşım başıma geldi. hepsiburada sitesinden almıştım. dokunmatik panel yuvasından çıkıyordu. hb'ya durumu bildirip değişim istedim, bir haftayı geçtikten sonra geri döndüler. ben bu arada kendim servise götürdüm, ekranı değiştirmişler bana sormadan. hepsiburadaya gönderseydim hediye çeklerinden faydanamazdım. bunlar direk iade alıp tutarı 500 tlnin altında gösteriyorlar. neyse telefon bana 350 liraya 2 kılıf ile geldi. 150 tl hediye çeki zaten alacağım ürünlerde kullandım. şu anda tek sorun ekran aydınlatması otomatik olmaması. eskiden otomatikti ekran karanlık ve aydınlığa göre ayarlıyordu kendini.
  • ekran parlaklığını otomatiğe ayarlama programı var nokia 700 başlığında gösterilen programlarda.
  • Arkadaşlar kapalı kutu olmasına rağmen kapak ayrılmış olarak çıkabiliyor almadan önce mutlaka kontrol edin.
  • Parçayı üreten fabrikanın büyük bir hatası,sonradan başınıza gelirse garantiden değişilebiliyor,dışarıya para vermeyin
  • değişik tipli bir telefon hız hariç c6-01den bir üstünlüğü yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan tam bizimkileri ikna ettim bu telefonu aldırcaktım okadar kötümü cidden
  • Windows phone 8 varken neden wp7.5li cihaz alıyorsunuz ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Windows phone 8 varken neden wp7.5li cihaz alıyorsunuz ki ?

Windows Phone değil bu telefonun işletim sistemi.Symbian Belle kullanıyor telefon.
  • 6600 i kullandıktan sonra hiç bir nokia ya para vermem.adam gibi tel.yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onuncu Köyü Arıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Windows phone 8 varken neden wp7.5li cihaz alıyorsunuz ki ?

Windows Phone değil bu telefonun işletim sistemi.Symbian Belle kullanıyor telefon.

Windowsphone olarak biliyordum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zücvettin

ulan tam bizimkileri ikna ettim bu telefonu aldırcaktım okadar kötümü cidden

<!--Konu Dışı--!>

Vay knk forumda mısın hala Yazmana gerek yok mesaj sayını tam 31 yapmışken

<!--Konu Dışı--!>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.