Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefona format attım sımdıde acılmıyor hayretya yok bole telefon :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanplaza

telefona format attım sımdıde acılmıyor hayretya yok bole telefon :S

Hafıza kartından olabilir çıkarıp deneyin.
  • cıkartıp denedım acılmıyor telefon ...bu sekılde gondersem kusurlu olurmuyuz format atmak kusur sayılırmı kı
  • quote:

cıkartıp denedım acılmıyor telefon ...bu sekılde gondersem kusurlu olurmuyuz format atmak kusur sayılırmı kı

Menü+Kamera+Ses kısma+Kırmızı tuş
    4 tuşa Nokia yazısı gelene kadar basın hard format atılır. Ama her şeyiniz silinir ona göre yapın.
  • üstad bu saate ılgılenıyorsunuz cok saolun yedegım var pc de oldu üstadım acıldı telefon valla allah ne muradın varsa versın bu saate ilgılendınız:D cok teskkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 13 Ağustos 2012; 1:32:58 >
  • quote:

üstad bu saate ılgılenıyorsunuz cok saolun yedegım var pc de oldu üstadım acıldı telefon valla allah ne muradın varsa versın bu saate ilgılendınız:D cok teskkurler..

Rica ederim tekrardan güle güle kullanın. Kulaklık girişiniz düzeldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

üstad bu saate ılgılenıyorsunuz cok saolun yedegım var pc de oldu üstadım acıldı telefon valla allah ne muradın varsa versın bu saate ilgılendınız:D cok teskkurler..

malesef düzelmedi kulaklık girişi aynı en azından servis beni kusurlu bulmaz tekrar cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın..
  • quote:

quote:

quote:

malesef düzelmedi kulaklık girişi aynı en azından servis beni kusurlu bulmaz tekrar cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın..

Evet bulmazlar. Ayrıca elinizdeki cihaz her durumda açılır merak etmeyin. Benimki daha beter haldeydi

• valla yarın görüşücem değişim veya baska telefon almak ıcın kabul ederlermı sanmıyorum ama bı denıycem sansımı .
  • Arkadaşlar, Nokia700 e microsd kart almak istiyorum.Ancak tam olarak ne almalıyım?Telefondaki kullanım kılavuzunda ayrıntılı bahsedilmemiş bu karttan.Kaç gb a kadar sağlıklı çalışır telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar, Nokia700 e microsd kart almak istiyorum.Ancak tam olarak ne almalıyım?Telefondaki kullanım kılavuzunda ayrıntılı bahsedilmemiş bu karttan.Kaç gb a kadar sağlıklı çalışır telefon?

Bunu kullanıyorum gayet memnunum hiç takılma yaşanmıyor. Maksimum 32 GB'a kadar destekler. Alırken Class'a dikkat edin düşük olursa telefonunuza ve size eziyet çektirir.http://www.hepsiburada.com/liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011&SKU=BD100943

• quote:

quote:

Arkadaşlar, Nokia700 e microsd kart almak istiyorum.Ancak tam olarak ne almalıyım?Telefondaki kullanım kılavuzunda ayrıntılı bahsedilmemiş bu karttan.Kaç gb a kadar sağlıklı çalışır telefon?

Bunu kullanıyorum gayet memnunum hiç takılma yaşanmıyor. Maksimum 32 GB'a kadar destekler. Alırken Class'a dikkat edin düşük olursa telefonunuza ve size eziyet çektirir.http://www.hepsiburada.com/liste/team-16gb-class-10-ultra-micro-secure-digital-hafiza-karti-sd-adaptor-tmmsd16gc10/productDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011&SKU=BD100943

Çok teşekkürler, sizin de belirttiğiniz gibi 16Gb yeterli olacaktır.Maksimum kapasiteye gerek yok sanırım.Bu arada class10 maksimum mu?Yani daha yükseği yok mu?

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler, sizin de belirttiğiniz gibi 16Gb yeterli olacaktır.Maksimum kapasiteye gerek yok sanırım.Bu arada class10 maksimum mu?Yani daha yükseği yok mu?

Vardır ama Class10 hızı yetiyorda artıyor.

• Class 6 veya 4 kullaniyorum hic problem yasamadim toshiba 16 gb 45 tlye almistim 1 yil once 1080p rahat oynatiyor 3 boyutlu.bence class olayina takilmayin ucuz ve yuksek gbli alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yardımlarınız için. 16gb lık class10 alırım yakında...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vardır ama Class10 hızı yetiyorda artıyor.

Başınızı biraz ağrıttım ama birşey daha sormak istiyorum.Telefonun içinden çıkan 2gb lık karttaki programları, bilgileri bu 16gb lık karta nasıl aktarabilirim?Hafıza bilgilerinde bu kartın büyük bir bölümü dolu olarak görülmekte...

• Arkadaşlar tel kendi kendine internete bağlanıyor. Şu ekranda olduğu gibi bağlantı ismi çıkıyor ama bende öyle bi prog falan yok mobil veri açık iken onu nasıl iptal ettirebilirim

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <=
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

Arkadaşlar nokia 700'mü yoksa 603'mü ? ve 603'e fp2 gelicek mi ?
    Nokia 700'ün ekranı kücük olmasına karşın sanki çok parlak net hoş duruyor gibi hissettim.ayıptır söylemesi belki ama one x'le yan yana tuttum 700 cok daha canlı geldi gözüme..hangisini tercih etmeliyim ilerki güncellemeleride almasını isterim ?

İkisine de gelecek ama 700 1.3 GHz 603'ten daha iyi ve daha kaliteli.
  • DÜn aldığım Nokia 700'de 6 Saattir Wlan açık, internette geziniyorum, tema vs.. yüklüyorum. Şarj 6 saat dayandı. Normal midir?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar nokia 700'mü yoksa 603'mü ? ve 603'e fp2 gelicek mi ?
    Nokia 700'ün ekranı kücük olmasına karşın sanki çok parlak net hoş duruyor gibi hissettim.ayıptır söylemesi belki ama one x'le yan yana tuttum 700 cok daha canlı geldi gözüme..hangisini tercih etmeliyim ilerki güncellemeleride almasını isterim ?

İkisine de gelecek ama 700 1.3 GHz 603'ten daha iyi ve daha kaliteli.

Fakat ekranı küçük ? ben mesaj ve müzik için kullanıcam telefonu ? hangisi daha uzun gider sarz olarak şu ikisini kullandığımda ?
    ekran konusunda da bilgi veririmisiniz ? hangisi daha iyi ? dış ses hangisinde yüksek ve net ? kulaklıkta kullanıcam ben ama yinede dış ses önemli
    Son olarak 603'te hep konular açılmış sorun sorun diye.SOrunlu bir telefona benziyor dışardan.Nokia 700'de böylemidir ? ve en uygun fiyata nerden alabilirim ?

Telefonda bir sorunum yok. Şarj ve ses seviyeleri birbirine yakın. Ekrana da zamanla alışılıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.