Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engins

DÜn aldığım Nokia 700'de 6 Saattir Wlan açık, internette geziniyorum, tema vs.. yüklüyorum. Şarj 6 saat dayandı. Normal midir?

Sürekliyse gayet iyi. Bir de yeni almışsınız şarj yerine oturmamıştır. İleri de düzelir.
  • Nokia Belle FP2 güncellemesi çıkmıştır. Telefon üzerinden arama ekranında *#0000# yaparak güncelleyebilirsiniz.
  • Indiriyor suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Indiriyor suanda

Mükemmel olmuş telefonuma bir kere daha aşık oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Indiriyor suanda

Mükemmel olmuş telefonuma bir kere daha aşık oldum

Ben pek bir degisim goremedim ama zaten guzel bi telefondu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

bende 2. güncelleme çıkmıyo

Güncelleme bazı sorunlardan dolayı akşamında Nokia tarafından geri çekildi. Yeniden gelince buradan bildiririm.
  • Güncelleme yeniden yüklenebilir halde arkadaşlar. Güncelleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar, u telefonu yaklaşık iki hafta kadar önce aldım ve gayet memnunum. Ancak hattımı taktığımdan beri ekranın en üstünde yanıp sönen mesaj ikonunu yoketmeyi beceremedim. Sanırım aynı mesaj uyarısı nedeni ile telefon beklemeye geçtiğinde de yeni mesaj gelmiş gibi tuş takımı ışıklarını yakıp söndürüyor. Her türlü ayarı denedm, mesaj kutusunu boşalttım, güncelledim ama olmadı. Yardım edebilecek birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmame

Arkadaşlar, u telefonu yaklaşık iki hafta kadar önce aldım ve gayet memnunum. Ancak hattımı taktığımdan beri ekranın en üstünde yanıp sönen mesaj ikonunu yoketmeyi beceremedim. Sanırım aynı mesaj uyarısı nedeni ile telefon beklemeye geçtiğinde de yeni mesaj gelmiş gibi tuş takımı ışıklarını yakıp söndürüyor. Her türlü ayarı denedm, mesaj kutusunu boşalttım, güncelledim ama olmadı. Yardım edebilecek birileri var mı?

Mesajlar>Seçenekler>Klasörleri göster>Seçenekler>SIM mesajları
  • Bu güncellemeyi ben yapamadım maalesef.İstek tamamlanamadı deniyor?
  • quote:

güncellemeden sonra alfasayısal tuşlu klavye kayboldu, açmanın yolu yok mu acaba?

Ayarlar>Telefon>Dil>Yazma dili>Türkçe seçin burda ayarlar var.
  • Bir ay önce galaxy ace telefonumu satarak 525liraya 2.el garantili faturalı temiz nokia 700 aldım, inceliği ekranı çok hoşuma gitti,çok memnunum,şarjı 2gün dayanıyor. son güncellemeyi de yaptım güzel oldu. navigasyonunu da kullanmayı becerebilirsem sıkıntım kalmayacak.Harita indiriyim dedim 250mb çıktı şimdilik vazgeçtim. Almak isteyenlere tavsiye ederim.Severek kullanıyorum.
  • Benimde güncellemeden önce klavye yatay modda açılıyordu, şu an dikey açılıyor.nasıl yatay moda alabilirim bulamadım henüz,yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt44

Benimde güncellemeden önce klavye yatay modda açılıyordu, şu an dikey açılıyor.nasıl yatay moda alabilirim bulamadım henüz,yardım edermisiniz.

Ayarlar>Telefon>Senseör ayarları>Otomatik ekran döndür>Açık
  • Yaptım olmadı, doğru yaptımmı diye baktım evet, sonra tekrar açtım dik, sonra eğdim telefonu yatay pozisyona geçti. Teşekkürler hızlı cevabınız için, eskiden direk yan pozisyonda açılıyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt44

Yaptım olmadı, doğru yaptımmı diye baktım evet, sonra tekrar açtım dik, sonra eğdim telefonu yatay pozisyona geçti. Teşekkürler hızlı cevabınız için, eskiden direk yan pozisyonda açılıyordu :)

Rica ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

güncellemeden sonra alfasayısal tuşlu klavye kayboldu, açmanın yolu yok mu acaba?

Ayarlar>Telefon>Dil>Yazma dili>Türkçe seçin burda ayarlar var.

saol kanka . Bu yeni güncelleme şu ana kadar hoşuma gitmedi açıkcası.

Neleri mesela? Beğendim ama biraz daha özenle hazırlanabilirdi.
  • bu telefonun kamerasında autofocus var mıdır?
  • Arkadaşlar, bu uygulama 21mb lık ''Gelişmiş Yazılım'' denen güncelleme mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

bu telefonun kamerasında autofocus var mıdır?

Yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.