Şimdi Ara

=> Nokia 700 | Belle FP2 - 1.3 GHz - 3.2' AMOLED CB - 720p - 5MP - NFC <= (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
6
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar, youtubete video izlerken takılmalar olmakta.Bu bağlantı hızıyla mı alakalı yoksa başka bir problem mi var? Bir de yine fragman ya da film izlemek için webde herhangi bir site açtığımda videoları izleyemiyorum.Flash gibi bir program mı gerekmekte?

Takılma bağlantı hızınızla alakalı. Bazı videolar için flash gerekir. O yüzden oynatamazsınız.

Teşekkür ederim.Peki Nokia700 e flash yükleyebiliyor muyum? Yani sorunsuz izlemek için ne yapmam gerekiyor?

Artık hiçbir platform Flash desteklemiyor. Bu yüzden siteler yavaş yavaş HTML5'e geçiyor ki bunu da tarayıcımız destekliyor.

Teşekkürler, demeki html5 e geçmelerini bekleyeceğim...

• iyi akşamlar arkadaşlar.

yarın telefon alacağım

lg optimus black ve nokia 700 arasında kaldım ikiside 599 lira vatanda.

nokia 700 de youtube ve facebook islesene vs videolarını indirmeden direk tarayıcıdan oynatıyormu ? cevap verirseniz memnun olurum.
  • Arkadaşlar telefonumun uzaktan kilitlenme özelliğini etkin hale getirdim ama telefona kilit mesajını yolladığımda kilitlenmiyor telefon.Acaba ben mi yanlış yapıyorum ?
    Birde Whatsapp tel açıldığın da otomatik arka planda çalışıyor, tel. açıldığında açılmasını istemiyorum onu ayarlayamayız mı ?

• benim telefonumun kulaklık girişi arızalandı galiba kulaklığı takıyorum algılamıyor, ama aynı kulaklığı başka telefonda çalıştırdığımda çalışıyor. aynı sorundan yaşayan var mı? ne yapmam lazım?
  • Telefon bu donanımı ile 500TL ye satılmakta,Vatan'da hafta sonu indirimlerinde fiyatı daha da düşebilir...
    Eğer telefon bu donanımı ile android olsaydı ve aynı fiyattan sunulsaydı peynir ekmek gibi giderdi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

benim telefonumun kulaklık girişi arızalandı galiba kulaklığı takıyorum algılamıyor, ama aynı kulaklığı başka telefonda çalıştırdığımda çalışıyor. aynı sorundan yaşayan var mı? ne yapmam lazım?

Başka bir kulaklık deneyiniz ya da servise veriniz telefonu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkabaca

benim telefonumun kulaklık girişi arızalandı galiba kulaklığı takıyorum algılamıyor, ama aynı kulaklığı başka telefonda çalıştırdığımda çalışıyor. aynı sorundan yaşayan var mı? ne yapmam lazım?

Başka bir kulaklık deneyiniz ya da servise veriniz telefonu.

yarın servise götüreceğim teşekkürler.

• vay anasını Harbiden kaçırılmaması gereken bi fiyatta şu anda.
  • ben bugün vatan bilgisayardan kredi kartı bilgilerimi felan girdim ama sipariş onayı kısmı bi türlü gelmedi bende telefoncudan taksitle 620 liraya aldım ama o fiyata değecek bi telefon on numara herşeyiyle
  • Arkadaşlar iş değişikliği sebebiyle şirketimin verdiği telefonu kullanmaya başladım. Yaklaşık 11 aydır kullandığım Nokia 700 model telefonum boşa çıktığı için satmayı düşünüyorum. İlanım:http://forum.donanimhaber.com/m_69216120/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69248654

Fiyat iyi midir? Sahibinden sitesinde ikinci el için uçuk fiyatlar (450-500) vardı. Yorumlarınızı rica ederim.
  • Telefona uygu ntema neden bulabilirim ?Bir sürü tema uygulama yükleyebileceğim site biliyorum ama şöyle oluyor.Temayı atıyorum tele,şu geri, ayarlar vs olan bölüm genelde gri kalıyor :/ Birde FP1 deki tema efekti çok daha güzeldi,kayma efekti hiç iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 19 Aralık 2012; 0:23:13 >
  • Ya ben bu telefonda t9 özelliğiyle mesaj yazıyorum t9 dan çıkmakta istemiyorum mesela 'C' harfi yazmak istiyorum 2 tuşuna basıyorum ama 'B' harfi çıkıyo onu nasıl 'C' ye dönüştürebilirim bilgisi olan var mı acaba
  • Haritaya güncelleme geldi. Harita Yükleyicisi'nden güncelleyebilirsiniz. Boyut 213,7 MB
  • Hızlıal kampanyasıyal ben de bu telefondan aldım,

motorola atrix telefonum yeni kırılmıştı şöyle beni bir kaç ay idare edecek müzik+mesajlaşma+interet için telefon arıyodum çok fazla para verecek durumda değildim. puanlarla falan 468 liraya denk geldi, umarım beklediğimi alırım bu telefondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Hızlıal kampanyasıyal ben de bu telefondan aldım,

motorola atrix telefonum yeni kırılmıştı şöyle beni bir kaç ay idare edecek müzik+mesajlaşma+interet için telefon arıyodum çok fazla para verecek durumda değildim. puanlarla falan 468 liraya denk geldi, umarım beklediğimi alırım bu telefondan...

Hayırlı olsun yeni telefonunuz.Gerçekten güzel bir telefon umarım pişman olmazsınız.Çok uygun bir fiyata almışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 25 Aralık 2012; 11:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Hayırlı olsun yeni telefonunuz.Gerçekten güzel bir telefon umarım pişman olmazsınız.Çok uygun bir fiyata almışsınız.

Umarım pişman olmam, bakalım artık yarın gelince görücez. Dediğim gibi şimdilik 3 ana ihtiyacımı karşılasın yeter.

• quote:

Müzik+mesajlaşma gayet iyi de internet gezinimi pek kolay değil. Bir de başka bir konuda gördüm galiba siz yazmıştınız ön kamerası var diye ama ön kamera yok telefonda.
  • quote:

quote:

Müzik+mesajlaşma gayet iyi de internet gezinimi pek kolay değil. Bir de başka bir konuda gördüm galiba siz yazmıştınız ön kamerası var diye ama ön kamera yok telefonda.

Evet hocam onu düzelttim ben de sonradan farkettim zaten :) olsun yine internette ufak tefek geziniyim yeter duruma göre önümüzdeki aylarda(ortalama 4-5 ay) iphone düşünüyorum o yüzden yüksek model androidli cihazlara para vermek şimdilik bana fazla.

Ekranı da hoşuma gitti, 16GB kartım var 4-5 tane de içine filim atarım işimi görür diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.